Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

KONCERT RAIN PUCHOV
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Martin

Založený: 07.11.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 06, 2007 9:19 am    Predmet: KONCERT RAIN PUCHOV Odpovedať s citátom Back to top

24.4. KONCERT RAIN v City Bare v Puchove

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 06, 2007 2:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A date zase komorny Oasis encore ako v BA? Smile
Inak velmi dobry koncert. Aj ked ludi mohlo byt viac.

Martin

PríspevokZaslal: Ut Mar 06, 2007 3:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

dikes Smile ..asi dame

Martin

PríspevokZaslal: St Mar 07, 2007 9:25 am    Predmet: Oprava Odpovedať s citátom Back to top

24.3. je ten koncert v Puchove

bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 07, 2007 3:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aaaale hovno! Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ..kurnik, tak to asi budem v prvej rade... do chuja, ako ma to potesilo... uz teraz sa tesim... Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 08, 2007 10:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj my sa tesime!! Very Happy a dones nejakych kamosov, cim viac ludi, tym lepsie Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
bajla

PríspevokZaslal: Pi Mar 09, 2007 12:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Bashka Napísal:
aj my sa tesime!! Very Happy a dones nejakych kamosov, cim viac ludi, tym lepsie Very Happy Very Happy

tak to si teda pis Very Happy Very Happy uz som obvolal aj nejakych ludi z povazskej bystrice, hadam pridu...uz sa tesim na show Laughing

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 09, 2007 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
Bashka Napísal:

tak to si teda pis Very Happy Very Happy uz som obvolal aj nejakych ludi z povazskej bystrice, hadam pridu...uz sa tesim na show Laughing
hej hlavna vec ze mna si nezavolal Very Happy .kurna o co vsetko ja prichadzam do rite!!!! ale ked bude uspech repete nie je vylucene dufam!! Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Bashka

PríspevokZaslal: Pi Mar 09, 2007 6:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed, sak mozes dojst aj ked ta bajla nezavolal Smile....no repete bude zavisiet nie len od uspechu, ale aj majitela city baru Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Mar 10, 2007 10:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Asi sa aj ja ukazem...len neviem,ak pojdem busom a nic mi nepojde dom budem musiet potom do rana pit,aby mi to rychlejsie ubehlo Laughing

Martin

PríspevokZaslal: So Mar 10, 2007 7:34 pm    Predmet: Konccert Odpovedať s citátom Back to top

Cau betterman, ved dojdi..Len bacha koncert je 24.marca...omylom som uviedol zly datum najprv..ciz ecskoro sa vidime v Puchove

Dovsed

PríspevokZaslal: Po Mar 12, 2007 9:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Bashka Napísal:
Dovsed, sak mozes dojst aj ked ta bajla nezavolal Smile....no repete bude zavisiet nie len od uspechu, ale aj majitela city baru Smile

no ja bysom rad len z Liverpoolu to nemam toj za riekou Laughing

Bashka

PríspevokZaslal: Po Mar 12, 2007 1:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
no ja bysom rad len z Liverpoolu to nemam toj za riekou Laughing

hehe nooo oka, tak nabuduce Very Happy

bajla

PríspevokZaslal: Po Mar 12, 2007 4:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to dovsed : tak si zober moju zltu ponorku Laughing

Dovsed

PríspevokZaslal: Pi Mar 16, 2007 6:10 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
to dovsed : tak si zober moju zltu ponorku Laughing

jasne ja ta potom zvezem na mojom B.M.W. Very Happy Very Happy ...ale nie vazne kde ju mas odparkovanu??

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: