Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis a tetovanie ?
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 7:56 pm    Predmet: Oasis a tetovanie ? Odpovedať s citátom Back to top

Raz v telke bola diskusia kde bol spevak Miko Hladky ( skupina Gladiator ). Hovoril ze sa mu paci skupina Oasis a ze ma rovnake tetovanie ako maju oni alebo on. Neviem ci je to pravda. Zda sa mi ze ide o anjela ale niesom si isty.

Moja otazka znie ....Ci ma fakt jeden z bratov Gallagherovcov tetovanie ? Alebo ci mal niekto zo skupiny Oasis anjela???

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 10:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uz tu bol topic o liamovom tetovani ale neviem ho nejak najst, neva tu je foto: http://oasisfanatic.com/gallery/oasis/picture/0/3862.html
je to nejaky symbol ktory nosil elvis presley vsade na bunde a pod...

a tu je topic o gladiatorovi a jeho oasis tetovani:
http://forum.madforit.sk/viewtopic.php?t=657

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 30, 2007 11:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ten chalan je dost brutalny...dat si tetovanie ako Liam.To by uz bolo na mna moc Laughing

Jasne,ze sa mi pacia niektore Liamove alebo Noelove handry (na take ale zatial nemam Laughing zatial:)...ale to tetovanie je doooost uz.Ktovie ci by si ho Liam dal,keby nedava pretetovat meno Patsy...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 1:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vdaka Filip som nevedel ze ste o tom uz rozpravali. Skusal som dat vyhladat tetovanie ale nic nenaslo. Mohlo ma napadnut dat Miko Hladky to by uz asi naslo.
Nemusel som zakladat novu temu ale co uz.

Som myslel ze islo o ine tetovanie bol som v tom ze islo o anjela. To tetovanie je fakt brutalne co ma chalanisko. Takze Miko ma znak Oasis z albumu Masterplan.

Inac planujem si dat tetovanie ale este neviem ci bude. Mama mi povadala ze ak si ho dam tak ma vydedi. Very Happy Very Happy Very Happy

Mate niekto tetovanie???

..filip

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Laughing Laughing Laughing taka tema tu uz tiez bola, ale zas ju neviem najst... je dost mozne stare, dlho neaktivne temy sa mazu automaticky...
ja osobne jedno mam a v najblizsich tyzdnoch pribudne druhe
Cool

Tara.M

Založený: 13.04.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak nevim nevim..Liama da se rict miluju jako matku ci otce...ale uvedomuje si jak to tetovani bude vypadat kdyz bu bude 70 a jeho uz ne moc pevny biceps bude sahat nekde ke kolenum...ne ne ne...tetovani ne Rolling Eyes

Tara.M

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 3:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

anebo...tetovani ano ale jen v mladem veku..a ted tu nejde o diskriminaci ale..prece jen ma jit o estetiku

..filip

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 9:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no taketo myslienky ma napadaju vzdy ked ide o tetovanie.. ale o to prave ide!! nemysliet na to ako budem vyzerat ked budem mat 60! ide o to ako budem vyzerat zajtra, ako sa budem citit zajtra, ci si poviem whats the fucking story this mornig glory...

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Máj 01, 2007 10:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
Laughing Laughing Laughing taka tema tu uz tiez bola, ale zas ju neviem najst... je dost mozne stare, dlho neaktivne temy sa mazu automaticky...
ja osobne jedno mam a v najblizsich tyzdnoch pribudne druhe
Cool

A ake mas?Smile Mne kamaratka odporucala nejakych v Prahe na Florenci...ze vraj brutal profici....nejaki...neviem ci rumuni alebo bulhari...ze su spicka a spravia obrazok skoro na nerozoznaie...

..filip

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 7:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mam takeho tribal tigra na ruke, a idem si dat taky mini plamen na clenok (nieco podobne ako audioslave logo)

Tara.M

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 9:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak nevim panove..zacinam mit nezkrotnou chut si na hrud vytetovat podobiznu liama:D

BetterMan

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 3:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tara.M Napísal:
tak nevim panove..zacinam mit nezkrotnou chut si na hrud vytetovat podobiznu liama:D

Na jeden prsnik jedno oko na druhy druhe:) Cool

tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Tara.M Napísal:

Na jeden prsnik jedno oko na druhy druhe:) Cool

tak to by bolo fakt originalne, urcite by sa to aj liamovi pacilo Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Tara.M

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jdu do toho...jeste slusny piercing abych pipala i na letisti a jdu zalozit rockovou kapelu..kam se na me bude hrabat Beckham s Williamsem

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Máj 02, 2007 11:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tara.M Napísal:

Cool napad! Very Happy Potom sem urcite posli fotku, aby sme mohli posudit ako sa to podarilo.Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: