Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Editors - An End Has a Start
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Sep 21, 2007 1:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

john plish Napísal:
budu vo viedni...
aj by som isol kuknut, ale lakaju ma aj chemical brothers prip. iamx v ba, ufff.... Embarassed

vcera som kupoval listky Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Sep 23, 2007 9:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ludia chodte urcite na nich ked sa da... Kua mne ten datum vobec nevyhovuje, ale inac by som bol urcite tam. Skvela kapela!

gabip79

PríspevokZaslal: St Nov 07, 2007 7:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vcerajsi koncert Editors vo Viedni bol jednym slovom super, to nemalo vobec chybu. Oproti starsim videam, co som videl, sa uz kapela dost zohrala, Tom Smith spieval uplne cisto a myslim, ze zazneli vsetky "dolezite" songy ... Bolo to tak cca pol na pol stary a novy album ... Niektore songy boli samozrejme trochu predlzene kvoli hraniu na koncertoch, take zaverecne Fingers in the Factories sa zvrhlo v riadnu kakofoniu Wink
Predkapelou boli Boxer Rebellion, tiez taka melancholicka gitarovka, ale viac etericka. Tych 45 minut co hrali nebolo vobec neprijemnych, celkom pekne to ubehlo Smile

gabip79

PríspevokZaslal: Pi Jan 18, 2008 7:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

repete koncertu vo Viedni, opat v Arene, 24.3.2008 Wink

zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Jan 20, 2008 3:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Listky este su. Ja by som aj isla, datum vyhovuje, ale nemam s kym.

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: Po Jan 28, 2008 7:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Listky este su. Ja by som aj isla, datum vyhovuje, ale nemam s kym.

my ideme s manzelkou autom z BA ... mame volne miesta v aute, mozes sa kludne pridat Wink
je to sice na velku noc, ale fan je fan ... Laughing

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: St Jan 30, 2008 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Jeej, to vazne? Takze by som si mala zacat zhanat listok! Bolo by to ozaj super Razz

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: Št Jan 31, 2008 7:59 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Jeej, to vazne? Takze by som si mala zacat zhanat listok! Bolo by to ozaj super Razz

ja som ich uz objednal z oeticket.com ... a jasne, ponuka plati, mozeme potom dohodnut detaily Smile

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Št Jan 31, 2008 9:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Diky moc! Dr. Horak tes sa Very Happy Potom dam vediet a mozme teda dohodnut detaily Wink

my_last.fm

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Feb 08, 2008 6:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ticket uz mam doma Very Happy

my_last.fm

gabip79

PríspevokZaslal: Po Feb 11, 2008 3:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zootchick Napísal:
Tak ticket uz mam doma Very Happy

dostala si PM? som Ti pisal spravu, ale vobec ju nevidim medzi odoslanymi Smile

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Po Feb 11, 2008 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak som to pre zmenu skusila teraz ja Cool

my_last.fm

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Feb 14, 2008 5:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Užite si to Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: Pi Feb 15, 2008 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Užite si to Wink

ešte máme miesto v aute Wink

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Feb 18, 2008 5:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
Gnarls Napísal:
Užite si to Wink

ešte máme miesto v aute Wink

Ak by si išiel autom aj na koncert The Hives a bolo by miesto, tak by som sa pridal. Ale ked budem mat partiu tak potom by som isiel s nimi. ( zatial som to neriesil ). Neviem ale mne sa Editors az tak nepaci ... aspon zatial mozno casom ale momentalne nie ak ked cena je celkom fajn. Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: