Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

THE VERVE SU SPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Aug 29, 2007 5:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
BetterMan Napísal:
Chystam sa koncert v Londyne...nahodou nejde niekto?Je to uz sold out,ale na ebay sa daju nejake listky kupit...

Ja mam ticket na 9.novembra!!! Very Happy Sa to vypredalo na nete za 15 min, ale som to stihol chvalabohu, stastny jak blcha! Wink

Ak sa ti podari tak sa posnaz na tom ebay na 9.11. a dame meet-up a zopar piv po koncerte. Aj ked ti hajzlici na ebay pytaju hrozne sumy, ale toto bude stat za to. Zivotny zazitok, pochybujem ze este budu hrat v tak komornej atmosfere ako na tomto reunion turne. Cool

Cau kamo...na 99 percnet idem...uz som volal mojej starej landlady ci mozem pouzit jej comp ked pridem na navstevu/ ma 27 rokov by the way/...lebo nechcem platit kartou v netku...tak dufam,ze sa tam stretneme...lebo mam problem tu v uk najst ludi co by pocuvali nieco normalne ver ci nie...okrem tych trendy tipkov premavajucich sa v HMV...elasticke rifle,conversi a uces ako buzici Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Okt 22, 2007 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nový materiál The Verve na stiahnutie na stranke NME !!!

Nový materiál obnovených The Verve ponúka oddnes na bezplatné stiahnutie britský server NME.

The Thaw Session je prvou skladbou, ktorú Richard Ashcroft, Nick McCabe, Peter Salisbury a Simon Jones spoločne nahrali v štúdiu od roku 1997, kedy pracovali na svojom úspešnom (a zatiaľ poslednom) albume Urban Hymns. Jedná sa o experimentálnu session, ktorá trvá štrnásť minút.

„Rozhodli sme sa, že namiesto stretnutia pri káve, či pive by sme sa mohli stretnúť v štúdiu, kde by sme mohli robiť to, čo normálne robíme,“ vysvetlil v rozhovore pre NME spevák Richard Ashcroft.

Oficiálny mailing list skupiny pokračuje: „The Verve sa stretli po deviatich rokoch v nahrávacom štúdiu v Londýne. O dvadsať minút neskôr chytili nástroje a začali hrať. Výsledkom je The Thaw Session, štrnásť minút čistých Verve.“

Skladba je na MNE zdarma na stiahnutie. Podmienkou je iba registrácia. Wink
http://www.nme.com/verve/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 23, 2007 6:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ta pesnicka teda nic moc ... 14 minutova jam session. uz som to aj vymazal poctivo Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 29, 2007 1:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa to pre zmenu velmi rata tato jam session Very Happy ....Som to pocuval cely tyzden, vzdy ked sa dalo...Tazke udrzat koncentraciu po celych 14 minut, ale vzdy je co pocuvat...Jasne, ze to nie je masterpiece, ale vzdy som si prial aby sa vratili zvukovo k ranemu obdobiu...Ak tento jam predznamenava ich smerovanie tak to je uplne ze fantazia. Cool Hlavne McCabe je pre mna genius, vzdy radost pocuvat!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Okt 30, 2007 5:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
Mne sa to pre zmenu velmi rata tato jam session Very Happy ....Som to pocuval cely tyzden, vzdy ked sa dalo...Tazke udrzat koncentraciu po celych 14 minut, ale vzdy je co pocuvat...Jasne, ze to nie je masterpiece, ale vzdy som si prial aby sa vratili zvukovo k ranemu obdobiu...Ak tento jam predznamenava ich smerovanie tak to je uplne ze fantazia. Cool Hlavne McCabe je pre mna genius, vzdy radost pocuvat!

suhlas ... aj ja som to pocuval kedy sa dalo aj este pocuvam Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: St Nov 14, 2007 4:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pice ludia...som tam siel...v Lonely soulom...super chalan by the way...a on mal listok doredu ja som kupil od vekslaka za 100 libier a zistil som ze bol fake...nejeblo by vas.O to horsie z lonely soul slubil recenziu a neviem kde je Twisted Evil

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Nov 14, 2007 9:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Pice ludia...som tam siel...v Lonely soulom...super chalan by the way...a on mal listok doredu ja som kupil od vekslaka za 100 libier a zistil som ze bol fake...nejeblo by vas.O to horsie z lonely soul slubil recenziu a neviem kde je Twisted Evil

nootak to nasereeeee.... anyway chceme rychlo vediet ako bolo!! Smile

Gnarls

PríspevokZaslal: Št Nov 15, 2007 1:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Stava sa Wink aspon si sa poucil Idea

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Nov 15, 2007 4:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Poucil?Som potom siel napst do pubu a uplne sa zostrelil.Na druhy den ma nesrali len minute prachy ale aj hangover Laughing Ze vraj to bol monumentalny koncert.Dnes su na tom istom mieste BRMC ale nemam listok a od vekslaka tu uz nekupim...ani keby stal 50p Laughing

lonely_soul

PríspevokZaslal: Št Nov 15, 2007 5:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Caute ludia...ufff...som mal chaoticky tyzden jak howado, tak sorry za delay...Petovi som slubil podrobnu review, taaakze...

Vo stvrtok, hned po prichode do Londyna som som sa rozhodol najst halu Roundhouse, aby som na druhy den zbytocne nestracal cas jej hladanim...Nakoniec sa to ukazalo ako dost jednoduche,kedze sa nachadza zopar minut od stanice metra. Chvilu som bol pred halou, mohli byt asi tak 2 ci 3 hodiny popoludni a znicohonic sa predo mnou objavil bubenik Verve Pete Salisbury spolu s manzelkou! Shocked Chystal sa na soundcheck, ale jasne, ze som za nim okamzite vystartoval... Chvilku sme pokecali, som povedal, ze som obrovsky fanusik, prisiel som kvoli gigu az zo SK, na co uznanlivo kyvol hlavou (tipujem, ze nema ani paru kde to je...Laughing ).Jeho zena bola velmi zlata, odfotila nas, podakoval som a rozlucili sme sa.

Na dalsi den som nemal co robit do koncertu, tak som sa poflakoval po Camden Towne...V tom som opat raz narazil na Peta Salisburyho...tomu sa uz fakt povie stastie! Pamatal si ma este zo vcerajska, tak som si dal podpisat A Storm In Heaven booklet, chvilu sme pokecali o tom aky bol gig vo stvrtok a ze ja sa chystam na ten dnesny. Je to neuveritelne skromny a pozitivny clovek, fakt klobuk dolu! Po tomto zazitku som sa uz nemohol dockat vecera...

Sme sa s Petom (BetterManom) stretli asi tak 3 hodiny pred koncertom,
aby mal dost casu najst si listok a tiez aby sme sa zopar pivami spravne naladili na show. V pube pri hale bolo stretnutie Verve fans prakticky z
celeho sveta, sme sa pozoznamovali. Ma upokojilo, ze ludi z podobnou
diagnozou je docela dost...Nutno doplnit, ze medzi nimi niektore naozaj
pohladne kocky... Wink Po chvily sa Peto vracia do krcmy s listkom v rukach, za ktory dal vyse 3-nasobnu cenu originalnej hodnoty listka. Aj napriek tomu sme sa tesili ako mali chlapci, ze za par okamihov spolocne uvidime Verve. Dali sme este po jednom pivku a pomaly sa vydali k hale nech mame lepsie miesta pri podiu. No a tu sa zacina ta ani nie bitter-sweet, ale skor bitter story...V skratke ide o to, ze Peto kupil od nejakeho fuckera ticket, ktory bol falosny fake. Confused Pri vstupe tie listky kontrolovali scannerom, nie ako u nas klasicke odtrhnutie a vstup volny...Obrovska skoda, velmi ma to mrzelo, ale neostavalo mi nic ine nez ist dnu sam.

Tak ku koncertu... Hala mala skvelu akustiku, bolo tam asi 2-3 tisic ludi co
je pre kapelu tohto rangu komorna atmosfera. Skvele! Samotny koncert bol bez support actu (na co aj?!). Publikum iba rozohrieval svojim setom Wayne Griggs, dvorny DJ pre Verve uz od zaciatku 90-tych rokov. No a okolo 21:00 to vypalilo...Pred nastupom kapely uz tradicne bola pustena skladba "Holy Are You" od The Electric Prunes. A potom to prislo...A New Decade, This Is Music...obrovska A Northern Soul smrst hned od zaciatku...Prvy vrchol vecera pre mna prisiel spolu s Gravity Grave, neskutocna energia sa valila z podia. Exclamation Tu je komplet setlist:

A New Decade
This Is Music
Gravity Grave
Weeping Willow
Life's An Ocean
Sonnet
Sit And Wonder
Man Called Sun
Already There
Stormy Clouds/Reprise
Let The Damage Begin
On Your Own
The Rolling People
The Drugs Don't Work
Bitter Sweet Symphony

A Northern Soul
History
Lucky Man
Come On

Setlist kvalitne poskladany podla mna, tazko vyberat, ale potesila ma aspon jedna skladba z ASIH (Already There). Inak bol vlastne cely vecer o A Northern Soul a samozrejme Urban Hymns. Potesila tiez b-side Let The Damage Begin no a hlavne zahratie noveho songu Sit And Wonder, 9 minutovej exhibicie Nicka McCabea...navrat k starej dobrej polohe kapely! Cool Takisto psychedelicke Stormy Clouds bolo neuveritelne zahrate spolu s outrom Reprise, kde Nickovo skripanie gitarou znelo ako symfonia. O Life's An Ocean alebo Man Called Sun sa radsej ani nebudem vyjadrovat, spiritualny zazitok! Samotna kapela bola "on fire" od sameho zaciatku, ocividne si to uzivali. Najma Simon Jones, hral ako o zivot, spieval vsetky texty s Richardom, hecoval publikum...Nick je introvertny typ gitaristu, ale takisto v piatok nesetril usmevami a radostou z hrania. Richard sa opat nezaprel a ako jediny v celej hale si zapaloval jednu cigaretu od druhej aj napriek smoking banu platiacemu v celej UK. Nie ze by mu pripadna pokuta ohrozila jeho rodinny rozpocet, ale aj tak... Laughing Krasny moment ale prisiel pred pridavkom, ked sa Nick, Richard a Simon spontanne objali a na dialku pozdravili tiez Petea sediaceho za bubnami. Koncert bol zakonceny skladbou Come On, ktora znela ako nuklearny vybuch, to by prebralo aj mrtveho... Mr. Green Celkovo zazitok na cely zivot, jednoznacne najlepsi koncert aky som kedy videl! Exclamation Nick Mccabe napisal na svojej stranke, ze to bola "najlepsia noc v jeho zivote" a "oficialne najlepsi gig Verve". Ziadny komentar nie je potrebny!

Snad jedinym negativom boli niektori Anglicani. Nerad zovseobecnujem,ale...prist sa nadrbat na takyto koncert, pripadne hadzat piva po ludoch mi pride dost od veci. Confused Zopar "beer showers" som schytal aj ja. Laughing Cely koncert bol inak nahravany kamerami, tak sa modlim pre mozne DVD z tohto gigu, bolo by uzasne!

Pozdravujem Peta, nice to meet you mate! Very Happy Si spravny clen, mrzi ma to s tym listkom, ale hadam nabuduce!

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 15, 2007 5:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

super report, co viac dodat, ticho zavidim Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 15, 2007 6:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak tomu sa hovori odmena za dlhorocnu vernost. Vyborny report, velmi autenticke, az ma mrazilo Smile

Dufam ze chalani sa len rozbiehaju a coskoro sa predstavia aj s novym albumom niekde pobliz. One day, maybe.

lonely_soul

PríspevokZaslal: Pi Nov 16, 2007 12:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Diky chlapi! Cool

Tiez pevne verim, ze sa objavia dakde v strednej Europe buduci rok.

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 16, 2007 8:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

parada!! Smile muselo to byt bohovske

sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: So Jún 21, 2008 6:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Hear The Verve's New Single

This coming monday (June 23rd) will see the world premiere of The Verve's new single 'Love Is Noise'.

The track will be played by Zane Lowe on his BBC Radio One show which runs from 7 – 9pm UK Time.

You can listen online by visiting the http://www.bbc.co.uk/radio1/zanelowe/ and selecting listen live.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 2 z 4

Prejdi na: