|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: So Máj 31, 2008 8:28 pm Predmet: |
|
|
Sueda poznam iba tak letmo ťažko sa vyjadrit. Muse tiez nemusim ( aj sa to rýmuje )
A k teme U2 mam rad ich stare veci rad pocuvam ich The Best And The B-Sides Of 1990-2000 je tam napr: tato pesnicka z filmu Gangs of New York
U2 - The Hands That Build America
http://youtube.com/watch?v=iq5qaTSSCwg |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Jún 04, 2008 1:42 pm Predmet: |
|
|
Ked toto cita Matt Bellamy, vlasy mu sediveju. V teme U2 sa rozobera ze Muse je najprecenovanejsia kapela na svete????
nazor ma kazdy svoj, ale Muse pre mna s prehladom o hlavu prevysuje vsetky sucasne kapely, jedine Radiohead sa na nich ako tak chyta. S Oasis ich samozrejme neporovnavam, to je uplne ina hudba. Pocnuc druhym albumom, neviem si spomenut na slabu pesnicku. Posledny povazujem za najlepsi. Map of problematique, Knights of Cydonia, Assasin...
A U2, tych mam rad, aj ked nejako mi srdce netrhaju. Na rozdiel od vacsiny, ja Bonove spasitelske aktivity ocenujem. Treba si precitat knihu Bono o Bonovy, to clovek hned zmeni nazor. A nedavno som videl v IMAXe U2 3D, to 100% odporucam. Uplne novy rozmer sledovania koncertov, verim ze v blizkej dobe sa inspiruju aj dalsie kapely _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Št Jún 05, 2008 8:32 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
V teme U2 sa rozobera ze Muse je najprecenovanejsia kapela na svete????
|
to su asociacie...
a ze radiohead sa dotahuju na muse?
muse maju za vzor evidente radiohead _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: So Jún 07, 2008 1:24 pm Predmet: |
|
|
Ja mam U2 celkom rad, len ma dost odradili, ked pred rokom ci dva hrali v Croke Parku 3 mega koncerty a listky sa mi neusli ani na jeden _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: So Jún 07, 2008 5:02 pm Predmet: |
|
|
Od U2 mám rád len niektoré songy..napr. One, Staring At The Sun a Widnows In The Sky. Ale jednoznačne Oasis rule!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:22 pm Predmet: |
|
|
mimochodom nepotrebujete nieco od bona...segra teraz brigaduje v dubline a byva 100m od jeho skusobne _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:25 pm Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
mimochodom nepotrebujete nieco od bona...segra teraz brigaduje v dubline a byva 100m od jeho skusobne |
moze podpis zohnat ked sa bude dat... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:28 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
mimochodom nepotrebujete nieco od bona...segra teraz brigaduje v dubline a byva 100m od jeho skusobne |
moze podpis zohnat ked sa bude dat... |
a k podpisu aj jednu gitaru alebo trsatko |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:41 pm Predmet: |
|
|
ToM_XrOwD Napísal: |
aha, no pokial sa ti hudobne paci tak OK... ako ludia ti sympaticky nemusia byt, aj ked ich mozno prilis nepoznas.
Inak, cital som jednu ich prihodu v suvislosti s Oasis... este v case ich POPmartu 97´ im hrali Oasis (vtedy uz slavna kapela 90 rokov) ako predkapela, a Boneheada skoro zabila disco gula ktora padla tesne vedla neho.
Neskor Gallagherovci a Bono s gitaristom Edgeom spolu chlastali v jednej krcme a vraj alkoholicky maraton vyhrali zastupcovia U2 a Bono bol z toho velmi stastny ze v tejto discipline porazili silny vyber Oasis
tod nejake veci z knihy U2 BY U2 |
tak to som prekvapeny. este edge na to celkom vyzera ale na bona by som to fakt ze nepovedal. a u2? nemam rad politku v hudbe. navyse aktivity tipu live8 a odpustanie dlhov rozvojovym krajinam povazujem za uplne pomylene cize podla mna aj tie zachranarske aktivity robi zle (subjektivny nazor). a je mozne ze on nemoze za to ze kazdy vie o nom vsetko co robi a ovplyvnuje to pohlad na hudbu u2 ale nemozem za to ani ja myslim ze prave preto u2 az tak nemusim. ale vertigo je napr dost vydareny narez |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 7:47 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
nemam rad politku v hudbe. navyse aktivity tipu live8 a odpustanie dlhov rozvojovym krajinam povazujem za uplne pomylene cize podla mna aj tie zachranarske aktivity robi zle (subjektivny nazor). a je mozne ze on nemoze za to ze kazdy vie o nom vsetko co robi a ovplyvnuje to pohlad na hudbu u2 ale nemozem za to ani ja myslim ze prave preto u2 az tak nemusim. ale vertigo je napr dost vydareny narez |
uplny suhlas...
ale keby sme mali brat politiku do uvahy tak to by si nemohol mat rad ani radiohead... politicke vyhlasenia hudobnikov treba skratka uplne odignorovat...ako aj tie intelektualske sracky... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 9:03 pm Predmet: |
|
|
nemam rad politku v hudbe. navyse aktivity tipu live8 a odpustanie dlhov rozvojovym krajinam povazujem za uplne pomylene cize podla mna aj tie zachranarske aktivity robi zle (subjektivny nazor). a je mozne ze on nemoze za to ze kazdy vie o nom vsetko co robi a ovplyvnuje to pohlad na hudbu u2 ale nemozem za to ani ja myslim ze prave preto u2 az tak nemusim. ale vertigo je napr dost vydareny narez |
uplny suhlas...
ale keby sme mali brat politiku do uvahy tak to by si nemohol mat rad ani radiohead... politicke vyhlasenia hudobnikov treba skratka uplne odignorovat...ako aj tie intelektualske sracky... |
je to jedina vec co mi na radiohead vadi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Po Jún 16, 2008 4:56 pm Predmet: |
|
|
uplny suhlas...
ale keby sme mali brat politiku do uvahy tak to by si nemohol mat rad ani radiohead... politicke vyhlasenia hudobnikov treba skratka uplne odignorovat...ako aj tie intelektualske sracky... |
je to jedina vec co mi na radiohead vadi |
ved aj mne _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|