|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: So Jún 14, 2008 3:15 pm Predmet: |
|
|
sakypop Napísal: |
Mozes aj co je tam. Ked zaplatis smiesnych 2.99$, tak mozes plne mp3. |
A ked nezaplatim, tak potom co vlastne mozem pocuvat z tej stranky last.fm? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: So Jún 14, 2008 4:24 pm Predmet: |
|
|
Stanek - Mozes, ale iba ukazky.
zootchick - To je tazke vyberat len jeden. Ale tak najradsej mam Wide Open Space, I Can Only Disappoint U, Six, Home... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: So Jún 14, 2008 5:06 pm Predmet: |
|
|
A to ma aky zmysel pocuvat neuplne songy. Ja hladam iba ak nieco potrebujem vediet take info a hudbu sosnem by ma nebavilo pocuvat 30 min po 30 sekund z kazdej pesnicky. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 6:24 am Predmet: |
|
|
napriklad daju sa pocuvat aj cele songy len si ich nevies vyberat. ze pocuvas nieco ako radio. napr ja ked som u frajerky aby som nemusel pocuvat jej hovadiny tak si cez last.fm pustim radio uzivatela filipt (mna) a vlstne ako mi to vytvorilo moj hudobny profil podla toho co pocuvam tak u nej ked si pustim to moje "radio" tak to pusta songy ktore zvyknem casto pocuvat. a samozrejme cele jeden za druhym ziadne kecy... je to vlemi sikovne.
takisto sa daju pocuvat cele songy tak ze zadas tam interpreta a on ti pusti nejake "radio" ze ti hra songy od toho interpreta a od podobnych interpretov. jedine mozes ale davat ze "next" nemozes si tie songy vyberat sam |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 6:45 am Predmet: |
|
|
Diky Filip! To som nevedel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 12:23 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
napriklad daju sa pocuvat aj cele songy len si ich nevies vyberat. ze pocuvas nieco ako radio. napr ja ked som u frajerky aby som nemusel pocuvat jej hovadiny tak si cez last.fm pustim radio uzivatela filipt (mna) a vlstne ako mi to vytvorilo moj hudobny profil podla toho co pocuvam tak u nej ked si pustim to moje "radio" tak to pusta songy ktore zvyknem casto pocuvat. a samozrejme cele jeden za druhym ziadne kecy... je to vlemi sikovne.
takisto sa daju pocuvat cele songy tak ze zadas tam interpreta a on ti pusti nejake "radio" ze ti hra songy od toho interpreta a od podobnych interpretov. jedine mozes ale davat ze "next" nemozes si tie songy vyberat sam |
a nato aby si mohol pocuvat to radio na inom PC tak nemusi tam byt nainstalovany ten software audioscrobler co pouziva last.fm? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 12:38 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
..filip Napísal: |
a nato aby si mohol pocuvat to radio na inom PC tak nemusi tam byt nainstalovany ten software audioscrobler co pouziva last.fm? |
hej samozrejme musi byt naistalovany ten last.fm soft. je to ale fakt ze velmi nenarocnya nenapadny soft |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:27 pm Predmet: |
|
|
No ja sa pridam to som tiez nevedel ale aj tak zapnut komp a pocuvat hudbu pri PC to je take. Co tak mp3 prehravac hmmm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 2:51 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Napísal: |
No ja sa pridam to som tiez nevedel ale aj tak zapnut komp a pocuvat hudbu pri PC to je take. Co tak mp3 prehravac hmmm |
Mne sa to tiez kedysi zdalo divne, ale odkedy nemam v izbe vezu tak mi neostava nic ine len cez PC |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 8:00 pm Predmet: |
|
|
Gnarls Napísal: |
ak mas ipod tak sa da nainstalovat aplikacia ktora ti nacitava songy aj z neho... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Ut Jún 24, 2008 10:01 am Predmet: |
|
|
http://www.last.fm/group/Madforit
tu je ta grupa na last.fm...
snad nazov je dobry...
este by bolo fajn keby niekto poslal schopne logo madforidu:) _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
.:Ace:.
Založený: 24.08.2006 Príspevky: 49
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Ut Aug 12, 2008 3:28 pm Predmet: |
|
|
aj vam ide teraz last.fm tak strasne pomaly od kedy ma novy dizajn?? alebo to bude mojim netom |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Zaslal: Ut Aug 12, 2008 6:59 pm Predmet: |
|
|
Ja tam uz sice nechodim, ale neviem, mne sa to zda podobne, ale tak najpomalsie ide vzdy, ked je v Amerike den. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|