Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

My Guitar
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Ne Júl 06, 2008 6:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fuu, uz aj spevaka mame ! Very Happy

Inac ja mam SG-cko:

Takze budeme, ako Phonics + mam Vox-a, takze aj ako Beatles. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: Ne Júl 06, 2008 6:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nadhera Cool . Inac ja si sem tam pospevujem s akustikou v ruke (setting Sun je moj favorit) Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ne Júl 06, 2008 9:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Inac, hrali ste uz v nejakych kapelach??

sakypop

PríspevokZaslal: Po Júl 07, 2008 8:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja ano, ale ani v jednej sa nehralo, co by sa mne pacilo, takze vzdy to skoncilo po par tyzdnoch.

PríspevokZaslal: Po Júl 07, 2008 9:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja len v jednej, co hrala krestanske pesnicky...ale ma to tam sralo takze po troch skuskach som to vzdal Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 07, 2008 9:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

.:Ace:. Napísal:
Ja len v jednej, co hrala krestanske pesnicky...ale ma to tam sralo takze po troch skuskach som to vzdal Laughing

na tom nie je nic zle ved aj oasis obcas spominaju boha Cool Very Happy

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Po Júl 07, 2008 3:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som hral v dvoch, v jednej ako gitarista a to sme hrali nejaky taky divny hard rock...a teraz v druhej (ked to mozem nazvat kapela) som spevak btw. je v nej aj JEREMY, on tam je gitarista Smile

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 08, 2008 7:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked budem mat viac casu tak zbuchnem aj ja fotky mojich gitar

1. Fender Telecaster (cierny)
2. Vintage Les Paul Icon Lemon Drop

a momentalne je v rieseni Gibson Explorer v prirodnej farbe, do mesiaca snad bude na Slovensku Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: Ut Júl 08, 2008 1:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky: Aj moje SG je od Vintage.

majky

PríspevokZaslal: St Júl 09, 2008 7:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
majky: Aj moje SG je od Vintage.

Vintage su fajn gitary za rozumnu cenu, mne ich preslo rukami par, ale nemal som vyhrady, len som si vymenil ladiace mechaniky za Gotoh a kobylku a vsetko bolo ok.

Ten moj LP bola laska na prvy pohlad, je to kopia modelu Petera Greena ci Garyho Moore-a, ma naopak osadeny krkovy snimac. Ma "osuchany" look, ako keby niekto na nej hral uz par rokov, aj potaky su ine po paroch. Smile Moj kamarat je distributorom Vintage na Slovensku tak som mal aj priaznivu cenu.

(A vcera som si objednal predzosilovac Hughes & Kettner Tubeman II - fantasticka vec) Wink

A takto nejak vyzera ta gitara:

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: St Júl 09, 2008 7:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pekna, ja ju ma z TT za 4.5k - mali akcie, v BA stoji 10k. Vsetci chvalia zvuk, ze naozaj spica. Dokonca som to porvnaval s 20 tisicovym SG-ckom od Epiphone a moja vyhrala na plnej ciare, vazne dobry kus som chytil.

Tubeman je sranda, ale je dost drahy a mna nejak Kettnery nedostali.

Ja mam VOX AD50VT, ma to "lampovy" koncak (jedna ECC83) a digitalny predzosik. Skvely fajn zvuk na kanaly AC15 sa to naozaj dost podoba, lebo som mal obidve pri sebe. Inac vysnivany aparat mam bud Orange AD30 hlava + box alebo VOX AC30 kombo.

Pedalboard mas aky majky ?

Ja mam EHX Big Muff (fuzz), Vox V847 (wah) a take lampove nakopavatko s 1x ECC83 od firmy Gerhat menom TubeDriver+.

majky

PríspevokZaslal: Št Júl 10, 2008 7:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no peknu vybavicku mas, s tymi gitarami je to presne tak ako pises ... 5 tisicova gitara moze hrat lepsie ako 30 tisicova, zalezi aky kus sa ti dostane do ruk ... ja som mal rozne gitary, Epi LP, Epi LP Custom Alpine White, PRS Tremonti .... a niekedy cena nezodpovedala kvalite (hlavne ten Epiphone)

co sa tyka mojho vybavenia tak mam:

Bedna: CRATE 4x12 osadena repro Celestion 70

Koncak: Tesla EL-1100 (100 W celolampa osadena 4 x EL34 vyrabana ku koncu fungovania tesly vo vrabloch zaciatkom 90ych rokov) ale uz som si objednal koncak Carvin TS-100 (100W celolampa - vynikajuca vec k Tubemanu)

Predzosilovac: Hughes & Kettner Tubeman II

Efekty:
Jim Dunlop Crybaby GCB-95
Marshall Regenerator
BOSS Chorus
BOSS Compressor
Planet Waves ladicka (pedal)

no a nemozem nespomenut moju naj hracku E-BOW, sice to vyuzivam v jednej skladbe, ale je to parada Wink

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Júl 10, 2008 3:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mozem sa opytat co je to koncak?

PríspevokZaslal: Št Júl 10, 2008 3:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

myslim, ze koncovy zosilovac Cool

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Júl 10, 2008 3:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

diki aceman...a naco su 2? predzosilovac aj koncak?

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 2 z 4

Prejdi na: