|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava  |
Zaslal: Po Sep 22, 2008 10:52 am Predmet: |
 |
|
okrem toho ze je to dobry song uz len to ze ako tam liam spieva... dost neliamovsky
pocuvam to stale dokola a jedine slabsie miesto je pre mna The nature of reality |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
majky

Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1®  |
Zaslal: Po Sep 22, 2008 2:00 pm Predmet: |
 |
|
no konecne mam trosku casu napisat moje dojmy:
skratene - I LUV IT!
prvych 8 skladieb nema chybu, zvysne tri mi nejak nesadli - ja by som tam radsej dal nejake Noelove skladby,
Velmi ma potesili aranzmany skladieb, zvuk, Liamov spev ... I Outta Time je krasna pesnicka.
Moje top skladby: Waiting For The Rapture, Falling Down, Bag It Up, I'm Outta Time.
Celkovy dojem: 8/10  _________________
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava  |
Zaslal: Po Sep 22, 2008 7:37 pm Predmet: |
 |
|
Ja si myslim ze ten album je geniálny, ako keby nepochádzal zo zeme ale z vesmira hhh. Je to pocuvatelne a mne sa pacia vsetky skladby.
Momentalne ma chytila skladba Get Off Your) High Horse Lady
Konecne pravy dobry a hlavne kvalitnejší OASIS  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney  |
Zaslal: Ne Okt 05, 2008 4:09 pm Predmet: |
 |
|
neviem do ktorej z mnohych Dig out your soul tem to dat, ale to je vlastne jedno. Uz sa iba jeden krat vyspim a den ktoreho som sa bal ze sa uz nedozijem je tu. Len dufam ze u Horaka su zasobeni!!
Len aby to cakanie stalo za to  _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
tomas

Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava  |
Zaslal: Ne Okt 05, 2008 7:04 pm Predmet: |
 |
|
Singel sa umiestnil na tretom mieste, no nic moc, taketo zle umiestnenie uvedneho singlu k albumu dlho nemali, snad album bude jednoznacne jednotka. ale tie single co ich predbehli, kam to speje. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: Ne Okt 05, 2008 10:05 pm Predmet: |
 |
|
tomas Napísal: |
Singel sa umiestnil na tretom mieste, no nic moc, taketo zle umiestnenie uvedneho singlu k albumu dlho nemali, snad album bude jednoznacne jednotka. ale tie single co ich predbehli, kam to speje. |
Mam pocit, ze si za to mozu trochu sami, resp. management. Obe pesnicky kazdy uz davno pocul a B-strana je remix inej pesnicky z albumu, ktora bola hrana v radiu. Trosku sklamany po tych slovach kolko maju materialu...na trojalbum a bla bla. Ak budu mat ostatne single B-strany z bonusoveho discu DOYS dopadnu podobne, ak nie este horsie.
To nic nemeni na tom ze som si The Shock Of The Lightning kupil.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
admin

Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko  |
Zaslal: Po Okt 06, 2008 7:58 am Predmet: Ja len tolko ... |
 |
|
Ja len tolko som chcel, ze Oasis si nemohli vybrat lepsi datum na vydanie albumu ako 6. oktober 2008 - presne rok dozadu som sa ozenil
To je ale znamenie! _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: Po Okt 06, 2008 8:11 am Predmet: |
 |
|
BetterMan Napísal: |
tomas Napísal: |
Mam pocit, ze si za to mozu trochu sami, resp. management. Obe pesnicky kazdy uz davno pocul a B-strana je remix inej pesnicky z albumu, ktora bola hrana v radiu. Trosku sklamany po tych slovach kolko maju materialu...na trojalbum a bla bla. Ak budu mat ostatne single B-strany z bonusoveho discu DOYS dopadnu podobne, ak nie este horsie.
To nic nemeni na tom ze som si The Shock Of The Lightning kupil.  |
iba treti?? wow ked si pomyslime ako DBTT single valcovali tak toto je dost slabe navyse bavime sa o Shock of the lightning.. po tom pojde falling down co asi tiez dieru do singel chartu nespravi... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
admin

Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: Po Okt 06, 2008 11:37 am Predmet: |
 |
|
vdeo je dobree.. som zvedavy na dokument (ak teda niekto zivy niekedy uvidi ten deluxe pack ) anyway video tam tiez oslvetluje kto nahraval na DOYS bicie  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
teepek

Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava  |
Zaslal: Po Okt 06, 2008 1:03 pm Predmet: |
 |
|
..filip Napísal: |
vdeo je dobree.. som zvedavy na dokument (ak teda niekto zivy niekedy uvidi ten deluxe pack ) anyway video tam tiez oslvetluje kto nahraval na DOYS bicie  |
dvojdiskova verzia, ktora sa da v poho aj u nas kupit, obsahuje doku. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney  |
Zaslal: Št Okt 09, 2008 12:43 pm Predmet: |
 |
|
To ten s klobukom za bicimi je fakt Liam??
btw, vie niekto ked v BA sa da uz tento tyzden kupit album??
ja som obehal asi 5 obchodov a v lepsom pripade sa mozem zastavit najblizsi pondelok. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
tomas

Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava  |
Zaslal: Št Okt 09, 2008 4:36 pm Predmet: |
 |
|
Franz Napísal: |
To ten s klobukom za bicimi je fakt Liam??
ja som obehal asi 5 obchodov a v lepsom pripade sa mozem zastavit najblizsi pondelok. |
no momentalne nie som v BA, ale skus ROXY alebo horak, tam by to mali mat, ak nie tak neviem, lepsie CD predajne v BA nepoznam. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Rasťo

Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová  |
Zaslal: Št Okt 09, 2008 6:07 pm Predmet: |
 |
|
Franz Napísal: |
ja som obehal asi 5 obchodov a v lepsom pripade sa mozem zastavit najblizsi pondelok. |
No ja si chcem ísť pozrieť cd zajtra (ak budú maž aj nový Travis, vezmem aj ten), dúfam, že sranduješ. Si pamätám, že DBTT som si kúpil na Kamennom nám. v deň vydania. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
a.lance
Založený: 17.07.2006 Príspevky: 2