Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Dig Out Your Soul
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 10:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

okrem toho ze je to dobry song uz len to ze ako tam liam spieva... dost neliamovsky Smile

pocuvam to stale dokola a jedine slabsie miesto je pre mna The nature of reality

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 2:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no konecne mam trosku casu napisat moje dojmy:

skratene - I LUV IT!
prvych 8 skladieb nema chybu, zvysne tri mi nejak nesadli - ja by som tam radsej dal nejake Noelove skladby,

Velmi ma potesili aranzmany skladieb, zvuk, Liamov spev ... I Outta Time je krasna pesnicka.

Moje top skladby: Waiting For The Rapture, Falling Down, Bag It Up, I'm Outta Time.

Celkovy dojem: 8/10 Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Sep 22, 2008 7:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja si myslim ze ten album je geniálny, ako keby nepochádzal zo zeme ale z vesmira hhh. Je to pocuvatelne a mne sa pacia vsetky skladby.

Momentalne ma chytila skladba Get Off Your) High Horse Lady

Konecne pravy dobry a hlavne kvalitnejší OASIS Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 05, 2008 4:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem do ktorej z mnohych Dig out your soul tem to dat, ale to je vlastne jedno. Uz sa iba jeden krat vyspim a den ktoreho som sa bal ze sa uz nedozijem je tu. Len dufam ze u Horaka su zasobeni!!

Len aby to cakanie stalo za to Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 05, 2008 7:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Singel sa umiestnil na tretom mieste, no nic moc, taketo zle umiestnenie uvedneho singlu k albumu dlho nemali, snad album bude jednoznacne jednotka. ale tie single co ich predbehli, kam to speje.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 05, 2008 10:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tomas Napísal:
Singel sa umiestnil na tretom mieste, no nic moc, taketo zle umiestnenie uvedneho singlu k albumu dlho nemali, snad album bude jednoznacne jednotka. ale tie single co ich predbehli, kam to speje.

Mam pocit, ze si za to mozu trochu sami, resp. management. Obe pesnicky kazdy uz davno pocul a B-strana je remix inej pesnicky z albumu, ktora bola hrana v radiu. Trosku sklamany po tych slovach kolko maju materialu...na trojalbum a bla bla. Ak budu mat ostatne single B-strany z bonusoveho discu DOYS dopadnu podobne, ak nie este horsie.

To nic nemeni na tom ze som si The Shock Of The Lightning kupil. Cool

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 7:58 am    Predmet: Ja len tolko ... Odpovedať s citátom Back to top

Ja len tolko som chcel, ze Oasis si nemohli vybrat lepsi datum na vydanie albumu ako 6. oktober 2008 - presne rok dozadu som sa ozenil Smile

To je ale znamenie!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 8:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
tomas Napísal:

Mam pocit, ze si za to mozu trochu sami, resp. management. Obe pesnicky kazdy uz davno pocul a B-strana je remix inej pesnicky z albumu, ktora bola hrana v radiu. Trosku sklamany po tych slovach kolko maju materialu...na trojalbum a bla bla. Ak budu mat ostatne single B-strany z bonusoveho discu DOYS dopadnu podobne, ak nie este horsie.

To nic nemeni na tom ze som si The Shock Of The Lightning kupil. Cool

iba treti?? wow ked si pomyslime ako DBTT single valcovali tak toto je dost slabe navyse bavime sa o Shock of the lightning.. po tom pojde falling down co asi tiez dieru do singel chartu nespravi...

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 9:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.sme.sk/c/4109245/najbeatlesovejsi-album-oasis.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 11:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vdeo je dobree.. som zvedavy na dokument (ak teda niekto zivy niekedy uvidi ten deluxe pack Very Happy) anyway video tam tiez oslvetluje kto nahraval na DOYS bicie Laughing Laughing

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 06, 2008 1:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
vdeo je dobree.. som zvedavy na dokument (ak teda niekto zivy niekedy uvidi ten deluxe pack Very Happy) anyway video tam tiez oslvetluje kto nahraval na DOYS bicie Laughing Laughing
dvojdiskova verzia, ktora sa da v poho aj u nas kupit, obsahuje doku.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 09, 2008 12:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To ten s klobukom za bicimi je fakt Liam?? Shocked Very Happy

btw, vie niekto ked v BA sa da uz tento tyzden kupit album??
ja som obehal asi 5 obchodov a v lepsom pripade sa mozem zastavit najblizsi pondelok.

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 09, 2008 4:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
To ten s klobukom za bicimi je fakt Liam?? Shocked Very Happy

ja som obehal asi 5 obchodov a v lepsom pripade sa mozem zastavit najblizsi pondelok.
no momentalne nie som v BA, ale skus ROXY alebo horak, tam by to mali mat, ak nie tak neviem, lepsie CD predajne v BA nepoznam.

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 09, 2008 6:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:

No ja si chcem ísť pozrieť cd zajtra (ak budú maž aj nový Travis, vezmem aj ten), dúfam, že sranduješ. Si pamätám, že DBTT som si kúpil na Kamennom nám. v deň vydania.

a.lance

Založený: 17.07.2006

PríspevokZaslal: Pi Okt 24, 2008 8:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

podla united world album chart bol DOYS v 43 tyzdni
najpredavanejsi album sveta... Very Happy

http://www.mediatraffic.de/albums-week43-2008.htm

http://acharts.us/world_albums_top_40/2008/43

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: