|
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
 |
Zaslal: So Okt 18, 2008 5:33 pm Predmet: |
 |
|
inak, ako si spominal tych fanusikov, tak som si spomenul na slova Noela ze akych maju ine kapely skaredych a divnych fanusikov tvoje slova mi trosku potvrdili ze v takychto vyjadreniach by sa mohol trosku kludnit
ale v TV to vyzeralo dost cool, natlaceny ludia az pod podium, vacsina z nich skakali jak divi...  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
tomas

Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava  |
Zaslal: So Okt 18, 2008 5:52 pm Predmet: |
 |
|
na playliste nie je uvedene dont look back in anger, ale na youtube som nasiel videa, tak ako to je betterman, ty budes vediet najlepsie, hrali to alebo nie? http://www.youtube.com/watch?v=bvBiYnIxZlk |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
tomas

Zaslal: So Okt 18, 2008 5:56 pm Predmet: |
 |
|
novy bubenik sa aj mne paci, aj ked asmozrejme, ze radsej by som bral zaka alebo alana, ale ked sa inak neda, hodi sa k nim. a atmosfera pod podiom je dobre zachytena: http://cz.youtube.com/watch?v=86n5rtLBoZ0&NR=1 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: So Okt 18, 2008 11:18 pm Predmet: |
 |
|
tomas Napísal: |
na playliste nie je uvedene dont look back in anger, ale na youtube som nasiel videa, tak ako to je betterman, ty budes vediet najlepsie, hrali to alebo nie? http://www.youtube.com/watch?v=bvBiYnIxZlk |
Hrali. Aj I am the walrus, len MTV to asi nevysielala uz, neviem preco. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Rasťo

Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová  |
Zaslal: Ne Okt 19, 2008 3:23 pm Predmet: |
 |
|
Ja som si ten koncert pozrel tiež na MTV, ale bol som trochu sklamany. Dali iba polovicu skladieb a po každej druhej skladbe išla blbá reklama. Kašlem taký koncert.
PS: Toto je samozrejme kritika MTVm nie Oasis.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
matusko

Založený: 10.09.2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Trencin  |
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 8:41 am Predmet: Wembley 16.10.08 |
 |
|
Vcera som si pozrel ten koncert na DVDcku a musim povedat, bol som sklamany vykonom Liama. Prve koncerty odspieval celkom obstojne, ale 16.10 vo Wembley to bola dost bieda. Ked daval I'm Outta Time tak sam sa mracil ked v odposluchoch pocul ako to nedokaze vytiahnut... Na rozdiel od neho, ale kapela nema chybu! To co tam Noel + zbytok davaju je 1st class ROCK&ROLL. Tesim sa na Vieden |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 10:43 am Predmet: Re: Wembley 16.10.08 |
 |
|
matusko Napísal: |
Vcera som si pozrel ten koncert na DVDcku a musim povedat, bol som sklamany vykonom Liama. Prve koncerty odspieval celkom obstojne, ale 16.10 vo Wembley to bola dost bieda. Ked daval I'm Outta Time tak sam sa mracil ked v odposluchoch pocul ako to nedokaze vytiahnut... Na rozdiel od neho, ale kapela nema chybu! To co tam Noel + zbytok davaju je 1st class ROCK&ROLL. Tesim sa na Vieden |
Ja ti neviem, man. Podla mna bol Liam vo forme. Pri I´m outta time trochu mimo, ale inak podla mna slusne odspievane ... A vlastne neviem co sa ludia stazuju ... je to rock´n´roll. A ver tomu, ze keby vo Viedni spieval dva krat horsie aj tak ti to bude jedno  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
matusko

Založený: 10.09.2008 Príspevky: 44 Bydlisko: Trencin  |
Zaslal: Ut Okt 21, 2008 12:19 pm Predmet: Re: Wembley 16.10.08 |
 |
|
BetterMan Napísal: |
matusko Napísal: |
Ja ti neviem, man. Podla mna bol Liam vo forme. Pri I´m outta time trochu mimo, ale inak podla mna slusne odspievane ... A vlastne neviem co sa ludia stazuju ... je to rock´n´roll. A ver tomu, ze keby vo Viedni spieval dva krat horsie aj tak ti to bude jedno  |
nebude mi to jedno, ale ten koncert pojdem na FULL THROTLE, ci uz bude Liam chrapcat alebo nie Obavam sa toho, ze to s Liamovi hlasom pojde s pribudajucimi koncertami dole vodou, ako podla mna stratili dost fanusikov hlavne kvoli hlasu ktory uz neni taky nevinny, sladky ... ale ako Mr. Liam raz povedal, cele to neni len o predaji LABELov ale o tom byt REALny! |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
 |
Zaslal: St Okt 22, 2008 2:23 pm Predmet: |
 |
|
No kdesi som cital, ze ten hlas sa mu dodrbal za ti roky koli tomu postoju co pouziva pri speve. Ze nejak sa mu koli tomu daco s hlasivkami mohlo porobit. Na druhej strane Noelov spev mi pripomina Vino, cim stasi tym lepsi... Ako aj u Bona asi ich maju viac prefajcene uz  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava  |
Zaslal: Št Okt 23, 2008 10:57 am Predmet: |
 |
|
no pozeram cele dvd a prisiel som na to co mi tam vadi - zvuk bicich. nebucha do toho zle ale tie bicie na hovno zneju. tak nijako... niekedy i ch ani nepocut a len vidno jak sa tam ten bubenik ohana...
co sa tyka liamovho spevu, to sa tu uz parkrat riesilo, ja zopakujem to svoje: toto je rock n roll a mne sa fakt ze lubi ked liam takto vrieska do toho majku B-) kto chce cisty spev na koncerte si kukne robbieho (aj ked teda im outte time bolo uz dost off to hej) |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: Št Okt 23, 2008 11:23 am Predmet: |
 |
|
inac nezda sa vam ze jezis dost pribral?? |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
tomas

Zaslal: Št Okt 23, 2008 11:25 am Predmet: |
 |
|
..filip Napísal: |
myslis georga harrisona za klavirom . |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
..filip

Zaslal: Št Okt 23, 2008 11:57 am Predmet: |
 |
|
tomas Napísal: |
..filip Napísal: |
myslis georga harrisona za klavirom . |
koho ineho  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
stanek

Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov  |
Zaslal: Pi Okt 24, 2008 7:51 pm Predmet: |
 |
|
no tak som si pozrel na youtube im outta time z wembley..
no sakra..strasne sklamanie..viem ze mal liam problemy s vysokym spevom napr. refren some might say...ale tak v outta time ma uz problem so slohou, co nie je nejako kurva vysoko..a netrafia sa do tonov sakraaa
no ale kebyze som na koncerte tak mi to je jedno uplne  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
jeremy