Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis stadium tour 2009
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 06, 2008 10:19 am    Predmet: Re: LONDON WEMBLEY Odpovedať s citátom Back to top

matusko Napísal:
BetterMan Napísal:
Ok...ide niekto 9teho ci 12teho? Myslim ze aj 9teho je to asi Wembley stadium... a su aj nejake listky na 12teho este. Dajte vediet do dnes vecera, potom nieco kupim...

betterman isiel by som v momente, jedno ktory datum, asi ale skor ten prvy - 9teho, ale to by som kurva nesmel ist sam z BA, ta cesta na stansted a potom do pojebaneho Golders Greenu, odtial 81tkou na wembly by sa mi samemu fakt nechcelo JEBAT Twisted Evil

Ja by som isiel zo Slovenska tiez. Ty si z Trencina? Ja z Banoviec nad Bebravou Wink Este si zoberiem tyzden na rozmyslenie... takze tebe by bolo jedno ktory datum? 9.teho by to bolo asi naj, ale vikend ma vyhodu, ze by sme mohli ist den pred koncertom najst nejaky B&B a poflakat sa po Londyne, ak by sa nam chcelo.
Nenadavaj na Golders Green, je to moj prechodny domov uz rok a pol Smile a nie je to zla stvrt. Hampstead Heath za rohom, pomerne cisto a bezpecno...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
matusko

Založený: 10.09.2008

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 11:08 am    Predmet: Re: LONDON WEMBLEY Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
matusko Napísal:
BetterMan Napísal:
Ok...ide niekto 9teho ci 12teho? Myslim ze aj 9teho je to asi Wembley stadium... a su aj nejake listky na 12teho este. Dajte vediet do dnes vecera, potom nieco kupim...

betterman isiel by som v momente, jedno ktory datum, asi ale skor ten prvy - 9teho, ale to by som kurva nesmel ist sam z BA, ta cesta na stansted a potom do pojebaneho Golders Greenu, odtial 81tkou na wembly by sa mi samemu fakt nechcelo JEBAT Twisted Evil

Ja by som isiel zo Slovenska tiez. Ty si z Trencina? Ja z Banoviec nad Bebravou Wink Este si zoberiem tyzden na rozmyslenie... takze tebe by bolo jedno ktory datum? 9.teho by to bolo asi naj, ale vikend ma vyhodu, ze by sme mohli ist den pred koncertom najst nejaky B&B a poflakat sa po Londyne, ak by sa nam chcelo.
Nenadavaj na Golders Green, je to moj prechodny domov uz rok a pol Smile a nie je to zla stvrt. Hampstead Heath za rohom, pomerne cisto a bezpecno...

hmm podla mna bude najlepsie ist prave 9teho, mozeme ist den pred tym, poflakat sa po Londyne, ci sa chces rozbit niekde cez vikend? alebo robis a nemas dovolenku? daj na seba neiaky kontakt Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Nov 13, 2008 10:28 am    Predmet: Re: LONDON WEMBLEY Odpovedať s citátom Back to top

matusko Napísal:
BetterMan Napísal:
matusko Napísal:
BetterMan Napísal:

hmm podla mna bude najlepsie ist prave 9teho, mozeme ist den pred tym, poflakat sa po Londyne, ci sa chces rozbit niekde cez vikend? alebo robis a nemas dovolenku? daj na seba neiaky kontakt Cool

Dufam, ze budem pracovat v tom case, ale cas sa najde, ved ide o Oasis gig Cool Bral by som asi viac vikend, ale tam su uz len listky na sedenie. Kontakt na mna: peter.holenda@googlemail.com alebo tel. 00447979870780

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Mar 29, 2009 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Naozaj su vsetky listky General Admission vypredane na 9., 11. a 12. jula? Na 12.7. to ukazuje najskor ze su a ked na to kliknem to ukaze SOLD OUT Sad

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 29, 2009 8:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Naozaj su vsetky listky General Admission vypredane na 9., 11. a 12. jula? Na 12.7. to ukazuje najskor ze su a ked na to kliknem to ukaze SOLD OUT Sad
tak to vyzera ze vsetko je sold out, ale asi aj tak to risknem a pojdem do londyna na toho 9., lebo 11. uz musim byt doma, a snad sa mi podari kupit listok pred koncertom.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 23, 2009 10:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tak nakoniec ideme do Manchesteru, 6.6., som zvedavy ako sa ukazu pred domacimi.

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ne Máj 17, 2009 10:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

neviem ci ste si vsimli...

1. Oasis - Live at Citibank Hall, Rio de Janeiro, Brazil (07.05.2009)

http://maybeherenow.blogspot.com/2009/05/fing-colossal-oasis-live-at-citibank.html

Myslim ze Liamov hlas neni prilis v pohode...

2. Oasis - Everybody's On The Run [NEW SONG]

http://maybeherenow.blogspot.com/2009/05/oasis-everybodys-on-run-new-song.html

Pekne, zaujimave.... Smile

3. Oasis - Rio de Janeiro Soundcheck (07.05.2009)

http://maybeherenow.blogspot.com/2009/05/oasis-rio-de-janeiro-soundcheck.html

Na skuskach sa objavuju aj nove piesne!
My Big Mouth, Live Forever, Roll With It, Half The World Away, Gas Panic!,
Everybody's On The Run (New Song). Snad aj nieco zaradia pre poslednu cast turne, na europskych stadionoch Smile

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Máj 17, 2009 2:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Noel aj Liam už parkrát v rozhovoroch povedali, že na anglickú časť turné dôjde k zmenám v setliste. Osobne by som sa potešil My Big Mouth a Gas Panic!

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Máj 19, 2009 3:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Sa mi zda,ze kapela chytila na juhoamerickej casti turne druhy dych...dobry znak pred koncertami v UK Cool Noela kopla muza a zjavne si uzival koncerty, Liam vyzera byt dost mad for it a par dni off mu prospeje. Co sa tyka zmien v setliste, Gas Panic by bola mega a nebol by som ani proti The turning (akakolvek verzia Cool )

Len dufam,ze ma aj nejake songy pre Liama...vsetky nove skor sedia Noelovmu hlasu...dufam,ze to s tym solo albumom nemysli vazne. Radsej nech Oasis vydaju 2CD...v 2011 Wink potencial by bol.

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Máj 19, 2009 3:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pokial budu furt saskovat a busu stale rozhadany tak neviem neviem... Confused

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Máj 19, 2009 5:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
pokial budu furt saskovat a busu stale rozhadany tak neviem neviem... Confused

Ako saskuju?
Podla mne je vztah medzi Liamom a Noelom presne taky aky bol...minimalne od roku ...96? Wink Po tolkych koncertoch je normalne ze si trochu lezu na nervy...nevidel by som to tak cierno.

admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Ne Máj 24, 2009 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Juj, dlho som tu nebol Sad sorry ... pracovna vytazenost.

Ale akurat som checkovat support pre Slane: Kasabian, Glasvegas, The Blizzards a The Prodigy ... no, aspon to nie je nejake smetie! Dokonca sa super tesim, akurat Prodigy mi velmi nechybaju ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Jún 06, 2009 4:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak to odpalili.. hrali 4 nove songy (live forev, mouth, half the world, roll with it)

Setlist:

1. Fuckin' In The Bushes
2. Rock N Roll Star (Aborted)
——Oasis Leave Stage for 10 minutes——
3. Lyla (Aborted)
——Oasis Leave Stage for about 45 minutes——
4. Shock Of The Lightning
5. Roll With It
6. Cigarettes & Alcohol
7. The Meaning Of Soul
8. To Be Where There’s Life
9. Waiting For The Rapture
10. The Masterplan
11. Songbird
12. Slide Away
13. Morning Glory
14. My Big Mouth
15. The Importance Of Being Idle
16. Half The World Away
17. Wonderwall
18. Live Forever
19. Supersonic
20. Don't Look Back In Anger
22. Falling Down
23. Champagne Supernova
24. I Am The Walrus

a ze boli nejake velke technicke problemy.. hm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: So Jún 06, 2009 7:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pridat Gas Panic a The Turning (akakolvek verzia) namiesto Roll with it a I am the walrus a setlis by bol takmer dokonaly Cool

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Jún 07, 2009 9:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no ale muselo to poriadne nasrat.. cely rok sa hecuju ze toto stadium tour jake bude to bude najlepsie atd a teraz takyto pruser. noel to dobre napisal v "tales" Somebody lost a LOT of money last night – probably me. Laughing
ako vracat peniaze za listky to je nieze sa oasis vzdaju svojho honoraru ale este musia prihodit dost cashu z vlastneho lebo rezia sa zaplatila (z listkov) cize je to dost odvazny krok

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: