Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Po Jún 08, 2009 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

prosim... Wink

http://www.hotlinkfiles.com/files/2593750_gxtau/ManOfMisery_FanEdit_.mp3

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 20, 2009 10:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tricko mi prislo uz davno, uz som ho aj ponosil a som fakt spokojny, kvalita je fakt mega, aj celkovo sluzby okolo toho su na urovni - rychle dorucenie, cool balenie atd. som rozmyslal ze si kupim ciernu polokoselu teraz ked mali tu akciu ze dorucovanie zadara ale vzhladom na to ze nie som doma by to bol komplikovane. v kazdom pripade som spokojny

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Pi Júl 24, 2009 8:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jop a nazivo to tricko vyzeralo ubercool Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Po Aug 17, 2009 4:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

viem ze to nieje k teme, ale mozno to futbalovych fans zaujme... no Tevez asi vie akym sposobom si ziskat fans City... zacat kecat o Oasis Smile
http://sport.cas.sk/clanok/127776/carlos-tevez-si-chce-zahrat-s-oasis-a-naucit-ich-tancovat.html

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Aug 19, 2009 7:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hehe Smile)
ten tevez vie co robi. minimalne u mna hned stupol

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

PríspevokZaslal: So Aug 22, 2009 12:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm objednal som si polokoselu a za par dni mi napisali ze maju huge demand a ze to bude meskat a tak ze mi pribalia zadara scarfu (55 pounds) hehe asi sa im moc nepredava Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Ne Aug 23, 2009 4:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
hehe Smile)

vcera som pozeral zapas City vs Wolves... Liam so zenou aj Noel boli na zapase, ukazovali ich v zabere... ale kazdy zvlast vo vlastnej VIP lozi Confused
ale to je trosku OT

..filip

PríspevokZaslal: Po Aug 24, 2009 10:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ToM_XrOwD Napísal:
Franz Napísal:
hehe Smile)

vcera som pozeral zapas City vs Wolves... Liam so zenou aj Noel boli na zapase, ukazovali ich v zabere... ale kazdy zvlast vo vlastnej VIP lozi Confused
ale to je trosku OT

hehe videl som tiez ten match.. funny

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 05, 2009 9:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neviem, uprimne povedane ze som cakal trosku viac. Dufam, ze zimna kolekcia bude ina liga. Keby som nevedel ze je to Liamova znacka... tak poviem, ze sa to neda napr. so Stone Island ani porovnat Wink

Nie ze by som si mohol SI dovolit...

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Okt 13, 2009 8:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1219006/Im-gutted-Liam-Gallagher-Oasis-split-style-gave-drugs.html#ixzz0TZzWWDHz

Nejake obrazky z novej kolekcie. Neviem ako vy, ale som trosku sklamany... Wink Ak su tie ceny pravdive tak Liam nevie o com hovori, ked spominal nieco ako, ze nebude musiet dat clovek za dobre oblecenie tolko ako za inu znacku. Pravda je taka, ze je to tak isto drahe ako oblecenie od dizajnerov Confused

A vobec, zacina sa zase spravat ako idiot...ten jeho koment, ze ludia budu musiet save up a bit ci nieco podobne...asi zabudol odkial pochadza. A ak tak miluje byt v Oasis....mozno keby prestal mat tie jeho rypave zyroky na Noelovu adresu.

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 13, 2009 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To uz naozaj prehana s tymi cenami. Ja som si objednal jacket, vcera mi prisiel domov a dnes som ho vratil. Za tu cenu som bol maximalne sklamany, neda sa to ani porovnat s fredom alebo podobnymi znackami. tiez som zvedavy na novu kolekciu, ale ak tie cenu su pravda, tak to dost prehana. pri Liamovi nemozem ani napisat, nech sa venuje radsej hudbe, tak radsej nech sa nad sebou zamysli a da to dokopy s Noelom, lebo sam asi nema velku buducnost.

..filip

PríspevokZaslal: Ut Okt 13, 2009 5:30 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tieto veci vyzeraju lepsie ako tie farebne veci z jari/leta. tie kabaty su dokonca podla mna uplne skvele. ale tie ceny su fakt ze uplne off. na druhej strane ale je to jeho vec, ked chcel robit superluxune handry tak si ich robi. nie je povinny produkovat pre nas nejaky newyorker

Naposledy upravil ..filip dňa Ut Okt 13, 2009 8:08 pm, celkom upravené 1 krát

tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 13, 2009 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
no tieto veci vyzeraju lepsie ako tie farebne veci z jari/leta. tie kebaty su dokonca podla mna uplne skvele. ale tie ceny su fakt ze uplne off. na druhej strane ale je to jeho vec, ked chcel robit superluxune handry tak robi si ich. nie je povinny produkovat pre nas nejaky newyorker
tak ten cierny kabat je popi.i, len tie ceny nie su pre radovych fanusikov oasis. skoda. mne sa aj ten moj jacket pacil, strih bol supa, len ma sklamalo zhotovenie. chapem, ze to nebude stat tolko ako veci v kenvelo, ale toto povazujem za prehnane.

trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Okt 26, 2009 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

nemozem si pomoct, ale stale mi to pride uplne ujete Smile kosela s paisley vzorom za 180 libier (?) bud to ma site zlatou nitou alebo nechapem moc co na tom tolko stoji. britsky designer paul smith ponuka podla mna vkusnejsie veci, ktore tiez spadaju to posh kategorie, ale zdaleka sa na liamov brand nechytaju Smile ja uprednostnujem... http://www.paulsmith.co.uk/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Okt 27, 2009 11:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
nemozem si pomoct, ale stale mi to pride uplne ujete Smile kosela s paisley vzorom za 180 libier (?) bud to ma site zlatou nitou alebo nechapem moc co na tom tolko stoji. britsky designer paul smith ponuka podla mna vkusnejsie veci, ktore tiez spadaju to posh kategorie, ale zdaleka sa na liamov brand nechytaju Smile ja uprednostnujem... http://www.paulsmith.co.uk/

Nevzpominam si by Paul Smith bol v Oasis ked vydali, jednej z najlepsich kapiel vobec... Wink

Man, polovica ludi co nosia PG gear by tie veci nenosila keby to nebola znacka Liama. Zopar Liamovych kamosov, zopar Liam wannabes, normalny Oasis fans a ...kde Defoe prisiel k tomu jacketu netusim.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre