|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Júl 20, 2009 10:32 pm Predmet: |
|
|
no tricko mi prislo uz davno, uz som ho aj ponosil a som fakt spokojny, kvalita je fakt mega, aj celkovo sluzby okolo toho su na urovni - rychle dorucenie, cool balenie atd. som rozmyslal ze si kupim ciernu polokoselu teraz ked mali tu akciu ze dorucovanie zadara ale vzhladom na to ze nie som doma by to bol komplikovane. v kazdom pripade som spokojny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Pi Júl 24, 2009 8:20 am Predmet: |
|
|
jop a nazivo to tricko vyzeralo ubercool |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Aug 19, 2009 7:12 am Predmet: |
|
|
hehe )
ten tevez vie co robi. minimalne u mna hned stupol _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: So Aug 22, 2009 12:15 pm Predmet: |
|
|
hmm objednal som si polokoselu a za par dni mi napisali ze maju huge demand a ze to bude meskat a tak ze mi pribalia zadara scarfu (55 pounds) hehe asi sa im moc nepredava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ToM_XrOwD
Založený: 27.02.2008 Príspevky: 141
|
Zaslal: Ne Aug 23, 2009 4:27 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
hehe )
ten tevez vie co robi. minimalne u mna hned stupol |
vcera som pozeral zapas City vs Wolves... Liam so zenou aj Noel boli na zapase, ukazovali ich v zabere... ale kazdy zvlast vo vlastnej VIP lozi
ale to je trosku OT |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Po Aug 24, 2009 10:40 am Predmet: |
|
|
ToM_XrOwD Napísal: |
Franz Napísal: |
hehe )
ten tevez vie co robi. minimalne u mna hned stupol |
vcera som pozeral zapas City vs Wolves... Liam so zenou aj Noel boli na zapase, ukazovali ich v zabere... ale kazdy zvlast vo vlastnej VIP lozi
ale to je trosku OT |
hehe videl som tiez ten match.. funny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Okt 05, 2009 9:59 pm Predmet: |
|
|
Neviem, uprimne povedane ze som cakal trosku viac. Dufam, ze zimna kolekcia bude ina liga. Keby som nevedel ze je to Liamova znacka... tak poviem, ze sa to neda napr. so Stone Island ani porovnat
Nie ze by som si mohol SI dovolit... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ut Okt 13, 2009 8:18 am Predmet: |
|
|
http://www.dailymail.co.uk/home/moslive/article-1219006/Im-gutted-Liam-Gallagher-Oasis-split-style-gave-drugs.html#ixzz0TZzWWDHz
Nejake obrazky z novej kolekcie. Neviem ako vy, ale som trosku sklamany... Ak su tie ceny pravdive tak Liam nevie o com hovori, ked spominal nieco ako, ze nebude musiet dat clovek za dobre oblecenie tolko ako za inu znacku. Pravda je taka, ze je to tak isto drahe ako oblecenie od dizajnerov
A vobec, zacina sa zase spravat ako idiot...ten jeho koment, ze ludia budu musiet save up a bit ci nieco podobne...asi zabudol odkial pochadza. A ak tak miluje byt v Oasis....mozno keby prestal mat tie jeho rypave zyroky na Noelovu adresu. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Okt 13, 2009 4:02 pm Predmet: |
|
|
To uz naozaj prehana s tymi cenami. Ja som si objednal jacket, vcera mi prisiel domov a dnes som ho vratil. Za tu cenu som bol maximalne sklamany, neda sa to ani porovnat s fredom alebo podobnymi znackami. tiez som zvedavy na novu kolekciu, ale ak tie cenu su pravda, tak to dost prehana. pri Liamovi nemozem ani napisat, nech sa venuje radsej hudbe, tak radsej nech sa nad sebou zamysli a da to dokopy s Noelom, lebo sam asi nema velku buducnost. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Zaslal: Ut Okt 13, 2009 5:30 pm Predmet: |
|
|
no tieto veci vyzeraju lepsie ako tie farebne veci z jari/leta. tie kabaty su dokonca podla mna uplne skvele. ale tie ceny su fakt ze uplne off. na druhej strane ale je to jeho vec, ked chcel robit superluxune handry tak si ich robi. nie je povinny produkovat pre nas nejaky newyorker
Naposledy upravil ..filip dňa Ut Okt 13, 2009 8:08 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Okt 13, 2009 7:19 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
no tieto veci vyzeraju lepsie ako tie farebne veci z jari/leta. tie kebaty su dokonca podla mna uplne skvele. ale tie ceny su fakt ze uplne off. na druhej strane ale je to jeho vec, ked chcel robit superluxune handry tak robi si ich. nie je povinny produkovat pre nas nejaky newyorker |
tak ten cierny kabat je popi.i, len tie ceny nie su pre radovych fanusikov oasis. skoda. mne sa aj ten moj jacket pacil, strih bol supa, len ma sklamalo zhotovenie. chapem, ze to nebude stat tolko ako veci v kenvelo, ale toto povazujem za prehnane. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Po Okt 26, 2009 1:24 pm Predmet: |
|
|
nemozem si pomoct, ale stale mi to pride uplne ujete kosela s paisley vzorom za 180 libier (?) bud to ma site zlatou nitou alebo nechapem moc co na tom tolko stoji. britsky designer paul smith ponuka podla mna vkusnejsie veci, ktore tiez spadaju to posh kategorie, ale zdaleka sa na liamov brand nechytaju ja uprednostnujem... http://www.paulsmith.co.uk/ |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ut Okt 27, 2009 11:43 pm Predmet: |
|
|
trojkolka Napísal: |
nemozem si pomoct, ale stale mi to pride uplne ujete kosela s paisley vzorom za 180 libier (?) bud to ma site zlatou nitou alebo nechapem moc co na tom tolko stoji. britsky designer paul smith ponuka podla mna vkusnejsie veci, ktore tiez spadaju to posh kategorie, ale zdaleka sa na liamov brand nechytaju ja uprednostnujem... http://www.paulsmith.co.uk/ |
Nevzpominam si by Paul Smith bol v Oasis ked vydali, jednej z najlepsich kapiel vobec...
Man, polovica ludi co nosia PG gear by tie veci nenosila keby to nebola znacka Liama. Zopar Liamovych kamosov, zopar Liam wannabes, normalny Oasis fans a ...kde Defoe prisiel k tomu jacketu netusim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|