|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Po Aug 31, 2009 6:36 pm Predmet: |
|
|
V prvom rade by som sa chcel podakoval Filipovi a spol. za skvelu spolocnost. Cool chalani a zlate dievcata
Celkovo dobry vylet, trosku som preplatil taxi (fuck it) a hotel bol predrazeny na to,ze to bolo dost daleko od centra. Hodina internetu 20 eur? Myslel som,ze si robia srandu. Z kapiel som vlastne videl len Kasabian, pomerne dobry gig. Mne sa najviac pacila Where did all the love go a Doberman. Inak som sa moc nestaral.
BTW, velka vdaka ludom z Parmi za spolocnost neskoro vecer a ze ma nasmerovali na hotel, sam by som to nikdy nenasiel. A bola to asi najhorsia opica za posledne roky... prva tyka v buse z Milano centrale na letisko do umelej tasky (stastie ze bol bus poloprazdny) a druha v lietadle na zachode Man, vzdalo ma to...
Spolubyvajuca ma narodky, idem sa hrat na DJa a idem ich oboznamit s Be here now, ked sa vcera nic nekonalo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Po Aug 31, 2009 7:53 pm Predmet: |
|
|
peter, tak to si mal same pekne zazitky strasne rad by som si siel pozriet Kasabian, uz dva mesiace ich neviem prestat pocuvat (a nerozumiem tomu ako som ich tolke roky ignoroval ... shame on me!!!) _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Aug 31, 2009 9:32 pm Predmet: |
|
|
ako si ty vlastne skoncil v tu noc? ja som si myslel ze crashnes izbovy minibar
inac kasabian velmi solidni ako vzdy..akurat celkove voume mohlo byt vyssie. a akurat vcera sme sa s bettermanom bavili ze Majky uz na madforit ani nepachne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ut Sep 01, 2009 6:57 am Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
akurat vcera sme sa s bettermanom bavili ze Majky uz na madforit ani nepachne |
heh, majky sem pachne, chodim si vas pravidelne citat, len som akosi nemal potrebu sa vyjadrovat ... _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: So Sep 12, 2009 10:41 am Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
ako si ty vlastne skoncil v tu noc? ja som si myslel ze crashnes izbovy minibar
inac kasabian velmi solidni ako vzdy..akurat celkove voume mohlo byt vyssie. a akurat vcera sme sa s bettermanom bavili ze Majky uz na madforit ani nepachne |
K tomu Majkymu...spomen certa a ..
Ako som dopadol? Erhm, ako ste vy isli na metro ja som si kupil po ceste pivo a obhliadal sa, ze kt. smerom mam ist. Potom som sa tam bavil s nejakymi ludmi ( jedine co si pamatam ze boli z Parmi a ze ta baba bola neuveritelna ) dali sme este par piv a ti ma potom nasmerovali na hotel. Ked som opity moje orientacne schopnosti su velmi slabe... Este si pamatam, ze som nieco trepal na recepcii nejakej Valentine ...
Najlepsie bolo ked vedla mna z Milana do LDN sedel pri okne taky dement a hend ako sme pristali sa na mna tlacil ze sa mam postavit a ja su mu povedal ze sme"v England, land of gentlemen so behave, would u?"... zvysok casu som len cakal ze mi da do zubov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|