Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Supergrass
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 09, 2008 8:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Toto je ako naschval. 830SK listok na supergrass, ved to je zadarmo, a ja musim byt celu jesen vo Varsave, Crying or Very sad , chlapi nevahajte a chodte.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 11:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete Laughing

Ako tam ides ? Lebo ja asi nemam s kym, vsetci sa vyhovaraju...

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 1:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
gabip79 Napísal:
ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete Laughing

Ako tam ides ? Lebo ja asi nemam s kym, vsetci sa vyhovaraju...

Zatial ma nasa vyprava dvoch clenov a ideme autom z BA ... ked chces, sa pridaj Smile

a neboj, sme slusni a normalni ludia, kludne sa spytaj Zootchick Laughing

sakypop

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:

Zatial ma nasa vyprava dvoch clenov a ideme autom z BA ... ked chces, sa pridaj Smile

Ak Vam nebude vadit, ze budete opatrovat neplnoleteho Laughing...

Samozrejme prispejem na benzin. Cool

gabip79

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 2:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
gabip79 Napísal:

Ak Vam nebude vadit, ze budete opatrovat neplnoleteho Laughing...

Samozrejme prispejem na benzin. Cool

opatrovat neplnoleteho = ze ti budeme musiet my kupovat pivo? Laughing

detaily dohodneme potom par dni pred akciou ... Wink

sakypop

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 4:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:

opatrovat neplnoleteho = ze ti budeme musiet my kupovat pivo? Laughing

detaily dohodneme potom par dni pred akciou ... Wink

Laughing Laughing Laughing

Okej, detaily Ti pisem do PM.

zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Sep 16, 2008 9:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kubo, ja mam opatrovanie (aj) neplnoletych v popise prace Laughing Gabip ma pravdu, sme velmi slusni ludia Wink

Tak snad nam to vyjde, a bude to zazitok Wink

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
reg

Založený: 19.05.2006

PríspevokZaslal: Ne Okt 12, 2008 7:19 pm    Predmet: supergrass Odpovedať s citátom Back to top

supergrass, vyborna kapela. strasne sa mi od nich lubi Mansize Rooster a Sitting up straight z 1.albumu. na koncert 6.11.08 vo viedni idem, sa tam vidime.

gabip79

PríspevokZaslal: Ut Okt 14, 2008 10:25 am    Predmet: Re: supergrass Odpovedať s citátom Back to top

reg Napísal:
supergrass, vyborna kapela. strasne sa mi od nich lubi Mansize Rooster a Sitting up straight z 1.albumu. na koncert 6.11.08 vo viedni idem, sa tam vidime.

jasne, spoznas nas lahko: dvaja 30-rocny starci, jedna ucitelka a jeden neplnolety Very Happy

reg

Založený: 19.05.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 14, 2008 5:58 pm    Predmet: supergrass Odpovedať s citátom Back to top

to gabip79: ok Smile

gabip79

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 8:33 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

naša neúplná výprava úspešne absolvovala včerajší koncert ... celú akciu odštartovali skoro 30 min avizovaným začiatkom predkapela Little Fish z Oxfordu. Duo (holka spievala a hrala na gitaru, týpek hral na bicie) nás celkom pobavilo, niektoré songy boli celkom ok, i keď sa v poslednej dobe roztrhlo vrece s kapelami s takýmto zložením ... kamoš si kúpil aj ich CD od speváčky (s venovaním), takže im dám ešte šancu Cool
a teraz podstata večera: Supergras ... hrali najmä songy z prvých a posledného albumu, výber bol pestrý, i keď pre mňa bolo sklamaním, že vynechali viacero mojich obľúbených (Beautiful People, What Went Wrong), a hlavne Alright ... Sad
Ale s tým, čo hrali, maximálna spokojnosť, zvuk dobrý, komunikácia s publikom akurát, domáci mierne chladní ako obvykle ... Laughing

Vrcholy: Pumpin On Your Stereo (posledný song koncertu), Sun Hits The Sky (prvý prídavok s projekciou slnka na pozadí), Caught by the Fuzz, Richard III, Moving ... nehudobným vrcholom bolo určite wecko vo Flexe, ktoré malo steny obložené sklom a to miesto bolo vyplnené rôznymi cukríkmi a lízatkami Laughing

gabip79

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 8:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaaj, a nehudobným negatívom bolo "Caught by the Magistrat der stadt Wien" a pozdrav od nich za oknom auta Cool Laughing

tomas

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 9:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Koncert sme absolvovali aj my, kedze sme dorazili do viedne ako tri skupinky, tak sme sa najprv na toznych miestach viedne dali dokopy a potom sme sli ku klubu. ku klubu, ktory je situovany pri brehu dunajskeho kanalu, sme dorazili tesne po 18:00, ale vtedy sa este nic nedialo. ale pri klube bol odstaveny autobus s anglickymi znackami. sme sa spytali sofera, ci je mozme dostat podpisy od skupiny, ale sofer len odmerane povedal, ze skupina je zaneprazdnena, ze prave robia rozhovor, tak sme sli prec. druhy krat sme prisli ku klubu asi okolo 19:00, autobus bol otvoreny a sofer povedal ze skupina tu nie je, ze su niekde v meste a pridu az okolo deviatej. kedze sme predskupinu az tak netuzili vidiet, tak sme si poctivo pockali na prichod supergraass. medzitym dorazil ku klubu aj bellcanto a dalsi dvaja slovaci. tesne po 20:15 popri klube smerom k busu idu traja ludia, tak som sa spytal chalanov, ci to nahodu nie je bubenik? a naozaj to boli oni, gaz, danny a rob. nabehli sme k nim, vytiahli CDs a spytali sa ich, ci nam mozu podpisat CDs. boli velmi mili, ale zomlelo sa to tak rychlo, ze ani neviem co vlastne hovorili. podpisali nam CDs, vytiahol som fotak, spytal sa uz odchadzajuceho Gaza, ci sa mozme s nim vyfotit, ochotne pockal, potom sme sa pozdravili a odosli do busu. V tej rychlosti nam usiel poza chrbaty Mick, ktory podla dalsieho slovaak, ktory cakal na kamaratal, povedal ze siel par emtrov po nich, ale ze sa ani nezastavil a my sme si ho vobec nevsimli. Po tomto zazitku sme sli spokojni do klubu. klub bol velmi maly, nieco podbne ako randal, po predskupine som sa siel postavit dopredu a na moje prekvapenie som sa dostal az ku zabradliu a mal som dostatok miesta normalne stat, ziadna tlaceninca. samotny koncert bol vyborny, hrali novy album a potom z prvych troch albumov. samozrejme, mohol by som povedat, ze nezahrali tu alebo onu moju oblubenu pesnicku, ze vynechali cely stvrty album, ale to by museli hrat asi tri hodiny, aby odohorali vsetko podstatne, preto len poviem, ze koncert bol skvely, gaz spieval ako na albume, skvely hlas, ziadne zavahanie, zahrali 18pesniciek, podakovali sa, porozhadzovali brnkatka a odisli. jedno brnkatko doletelo priamo predo mna, tak nebol problem ho ziskat. vo vestibule sme za zastavili pri improvizovanom shope, zial mali len posledny singel na LPs, tak ten som si kupil a spokojne sme sli domov. takyto uspesny koncert som este neabsolvoval, podpisy, fotka, brnkatko, playlist, front row. niet co dodat, len to ze urcite nelutujem a dufam, ze ich este niekedy uvidim. [/img]

gabip79

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 12:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fotky:
http://www.flex.at/index.php?id=46&tx_flexgallery_pi1[albumpid]=1150&tx_flexgallery_pi1[views]=78

tomas

PríspevokZaslal: Pi Nov 07, 2008 12:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aj by som sem zavesil nejake foto, ale neviem ako. poradte.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: