|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Sep 09, 2008 8:24 pm Predmet: |
|
|
Toto je ako naschval. 830SK listok na supergrass, ved to je zadarmo, a ja musim byt celu jesen vo Varsave, , chlapi nevahajte a chodte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Založený: 29.03.2008 Príspevky: 160 Bydlisko: V centre diania |
Zaslal: St Sep 10, 2008 11:58 am Predmet: |
|
|
gabip79 Napísal: |
ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete |
Ako tam ides ? Lebo ja asi nemam s kym, vsetci sa vyhovaraju... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: St Sep 10, 2008 1:51 pm Predmet: |
|
|
sakypop Napísal: |
ja urcite, dnes som objednaval listky na oetickete |
Ako tam ides ? Lebo ja asi nemam s kym, vsetci sa vyhovaraju... |
Zatial ma nasa vyprava dvoch clenov a ideme autom z BA ... ked chces, sa pridaj
a neboj, sme slusni a normalni ludia, kludne sa spytaj Zootchick |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Zaslal: St Sep 10, 2008 2:01 pm Predmet: |
|
|
Ak Vam nebude vadit, ze budete opatrovat neplnoleteho ...
Samozrejme prispejem na benzin. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: St Sep 10, 2008 2:36 pm Predmet: |
|
|
sakypop Napísal: |
Ak Vam nebude vadit, ze budete opatrovat neplnoleteho ...
Samozrejme prispejem na benzin. |
opatrovat neplnoleteho = ze ti budeme musiet my kupovat pivo?
detaily dohodneme potom par dni pred akciou ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sakypop
Zaslal: St Sep 10, 2008 4:04 pm Predmet: |
|
|
opatrovat neplnoleteho = ze ti budeme musiet my kupovat pivo?
detaily dohodneme potom par dni pred akciou ... |
Okej, detaily Ti pisem do PM. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zootchick Queen Of All The Shops
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 308 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ut Sep 16, 2008 9:04 pm Predmet: |
|
|
Kubo, ja mam opatrovanie (aj) neplnoletych v popise prace Gabip ma pravdu, sme velmi slusni ludia
Tak snad nam to vyjde, a bude to zazitok _________________ I need replacement to feel redefined
my_last.fm |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reg
Založený: 19.05.2006 Príspevky: 12
|
Zaslal: Ne Okt 12, 2008 7:19 pm Predmet: supergrass |
|
|
supergrass, vyborna kapela. strasne sa mi od nich lubi Mansize Rooster a Sitting up straight z 1.albumu. na koncert 6.11.08 vo viedni idem, sa tam vidime. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 10:25 am Predmet: Re: supergrass |
|
|
reg Napísal: |
supergrass, vyborna kapela. strasne sa mi od nich lubi Mansize Rooster a Sitting up straight z 1.albumu. na koncert 6.11.08 vo viedni idem, sa tam vidime. |
jasne, spoznas nas lahko: dvaja 30-rocny starci, jedna ucitelka a jeden neplnolety |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
reg
Založený: 19.05.2006 Príspevky: 12
|
Zaslal: Ut Okt 14, 2008 5:58 pm Predmet: supergrass |
|
|
to gabip79: ok |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Pi Nov 07, 2008 8:33 am Predmet: |
|
|
naša neúplná výprava úspešne absolvovala včerajší koncert ... celú akciu odštartovali skoro 30 min avizovaným začiatkom predkapela Little Fish z Oxfordu. Duo (holka spievala a hrala na gitaru, týpek hral na bicie) nás celkom pobavilo, niektoré songy boli celkom ok, i keď sa v poslednej dobe roztrhlo vrece s kapelami s takýmto zložením ... kamoš si kúpil aj ich CD od speváčky (s venovaním), takže im dám ešte šancu
a teraz podstata večera: Supergras ... hrali najmä songy z prvých a posledného albumu, výber bol pestrý, i keď pre mňa bolo sklamaním, že vynechali viacero mojich obľúbených (Beautiful People, What Went Wrong), a hlavne Alright ...
Ale s tým, čo hrali, maximálna spokojnosť, zvuk dobrý, komunikácia s publikom akurát, domáci mierne chladní ako obvykle ...
Vrcholy: Pumpin On Your Stereo (posledný song koncertu), Sun Hits The Sky (prvý prídavok s projekciou slnka na pozadí), Caught by the Fuzz, Richard III, Moving ... nehudobným vrcholom bolo určite wecko vo Flexe, ktoré malo steny obložené sklom a to miesto bolo vyplnené rôznymi cukríkmi a lízatkami |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Zaslal: Pi Nov 07, 2008 8:36 am Predmet: |
|
|
jaaj, a nehudobným negatívom bolo "Caught by the Magistrat der stadt Wien" a pozdrav od nich za oknom auta |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Pi Nov 07, 2008 9:56 am Predmet: |
|
|
Koncert sme absolvovali aj my, kedze sme dorazili do viedne ako tri skupinky, tak sme sa najprv na toznych miestach viedne dali dokopy a potom sme sli ku klubu. ku klubu, ktory je situovany pri brehu dunajskeho kanalu, sme dorazili tesne po 18:00, ale vtedy sa este nic nedialo. ale pri klube bol odstaveny autobus s anglickymi znackami. sme sa spytali sofera, ci je mozme dostat podpisy od skupiny, ale sofer len odmerane povedal, ze skupina je zaneprazdnena, ze prave robia rozhovor, tak sme sli prec. druhy krat sme prisli ku klubu asi okolo 19:00, autobus bol otvoreny a sofer povedal ze skupina tu nie je, ze su niekde v meste a pridu az okolo deviatej. kedze sme predskupinu az tak netuzili vidiet, tak sme si poctivo pockali na prichod supergraass. medzitym dorazil ku klubu aj bellcanto a dalsi dvaja slovaci. tesne po 20:15 popri klube smerom k busu idu traja ludia, tak som sa spytal chalanov, ci to nahodu nie je bubenik? a naozaj to boli oni, gaz, danny a rob. nabehli sme k nim, vytiahli CDs a spytali sa ich, ci nam mozu podpisat CDs. boli velmi mili, ale zomlelo sa to tak rychlo, ze ani neviem co vlastne hovorili. podpisali nam CDs, vytiahol som fotak, spytal sa uz odchadzajuceho Gaza, ci sa mozme s nim vyfotit, ochotne pockal, potom sme sa pozdravili a odosli do busu. V tej rychlosti nam usiel poza chrbaty Mick, ktory podla dalsieho slovaak, ktory cakal na kamaratal, povedal ze siel par emtrov po nich, ale ze sa ani nezastavil a my sme si ho vobec nevsimli. Po tomto zazitku sme sli spokojni do klubu. klub bol velmi maly, nieco podbne ako randal, po predskupine som sa siel postavit dopredu a na moje prekvapenie som sa dostal az ku zabradliu a mal som dostatok miesta normalne stat, ziadna tlaceninca. samotny koncert bol vyborny, hrali novy album a potom z prvych troch albumov. samozrejme, mohol by som povedat, ze nezahrali tu alebo onu moju oblubenu pesnicku, ze vynechali cely stvrty album, ale to by museli hrat asi tri hodiny, aby odohorali vsetko podstatne, preto len poviem, ze koncert bol skvely, gaz spieval ako na albume, skvely hlas, ziadne zavahanie, zahrali 18pesniciek, podakovali sa, porozhadzovali brnkatka a odisli. jedno brnkatko doletelo priamo predo mna, tak nebol problem ho ziskat. vo vestibule sme za zastavili pri improvizovanom shope, zial mali len posledny singel na LPs, tak ten som si kupil a spokojne sme sli domov. takyto uspesny koncert som este neabsolvoval, podpisy, fotka, brnkatko, playlist, front row. niet co dodat, len to ze urcite nelutujem a dufam, ze ich este niekedy uvidim. [/img] |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Pi Nov 07, 2008 12:18 pm Predmet: |
|
|
aj by som sem zavesil nejake foto, ale neviem ako. poradte. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|