|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Okt 19, 2006 7:54 am Predmet: |
|
|
ja asi pojdem v ba,ked to tak vsetci chvalite |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Založený: 28.11.2005 Príspevky: 211 Bydlisko: puchov |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Zaslal: Ne Okt 22, 2006 4:18 pm Predmet: |
|
|
bol som, videl som, poznal som...spokojny som..bolo to uzasne..a pojdem este raz..do povazskej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Bashka
Založený: 12.09.2005 Príspevky: 81
|
Zaslal: Ne Okt 22, 2006 5:36 pm Predmet: |
|
|
inak, bajla, som rada, ze sa ti pacilo a len pre doplnenie info, ten co spieval jumpin jack flash, martin, je z rainu |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Zaslal: Po Okt 23, 2006 1:07 pm Predmet: |
|
|
Bashka Napísal: |
inak, bajla, som rada, ze sa ti pacilo a len pre doplnenie info, ten co spieval jumpin jack flash, martin, je z rainu |
servus..viem viem ze je z rainu, a dazdive rano je super song8) .Chalaniska si naramne rozumeli a neustale sa podpichovali, ten laco a martin bolo to skvele, len jedina vec, co ma nasrala, bola to, ze ti papalasovia si zarezervovali prve dve rady, a nakoniec ich tam prislo len 5 a pol. Ale aspon som dovidel na podium |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Ut Okt 24, 2006 8:08 pm Predmet: |
|
|
som sa pred pol hod vratil z koncertu v pko v PO. uplne super to bolo, ma potesilo ze aj marian varga sa ukazal na xvilu dokonca aj humenanska odspievala asi 3 piesne. uplne super. kazdy bol nadseny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Zaslal: St Okt 25, 2006 1:52 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
som sa pred pol hod vratil z koncertu v pko v PO. uplne super to bolo, ma potesilo ze aj marian varga sa ukazal na xvilu dokonca aj humenanska odspievala asi 3 piesne. uplne super. kazdy bol nadseny |
ba mna tiez velmi potesilo, ze humenanskej dovolili len tri skladby |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Zaslal: St Okt 25, 2006 1:54 pm Predmet: |
|
|
zabudol som pre tych, co tam este len pojdu..mozete si zobrat fotak, popripade kameru..od jedneho hrubokrkeho vyhadzovaca mam ze moze sa natacat al. fotit prve dve piesne..takze sa oplati...ja mam celkom pekne fotecky od tial.. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: St Okt 25, 2006 9:26 pm Predmet: |
|
|
bajla Napísal: |
zabudol som pre tych, co tam este len pojdu..mozete si zobrat fotak, popripade kameru..od jedneho hrubokrkeho vyhadzovaca mam ze moze sa natacat al. fotit prve dve piesne..takze sa oplati...ja mam celkom pekne fotecky od tial.. |
prve dve piesne? a to potom vsetkym zoberu fotaky a kamery? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Zaslal: Št Okt 26, 2006 6:46 am Predmet: |
|
|
no nezoberu, ale pribehnu a ukazu ti svaly |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Okt 26, 2006 3:25 pm Predmet: |
|
|
no nezoberu, ale pribehnu a ukazu ti svaly |
to fakt? _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bajla
Zaslal: Št Okt 26, 2006 3:42 pm Predmet: |
|
|
ale nie.. pridu k tebe, a povedia ti, ze je dovolene len prve dve pesnicky..A chapem ze aj preco.Hned ako prisiel maestro na scenu, kazdy vytiahol tie svoje minifotaciky so 3.5 pixelmi ale za to s bleskom silou rovnajucej sa elektrickemu vyboju v elektrarni. No kebyze tam ja hram na tom podiu, a nejaky curaci ma tam fotia s bleskom z tretej rady takmer vkuse( ako napriklad ja ) asi by som po tretej pesnicke prisiel o zrak |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Št Okt 26, 2006 6:41 pm Predmet: |
|
|
ale nie.. pridu k tebe, a povedia ti, ze je dovolene len prve dve pesnicky..A chapem ze aj preco.Hned ako prisiel maestro na scenu, kazdy vytiahol tie svoje minifotaciky so 3.5 pixelmi ale za to s bleskom silou rovnajucej sa elektrickemu vyboju v elektrarni. No kebyze tam ja hram na tom podiu, a nejaky curaci ma tam fotia s bleskom z tretej rady takmer vkuse( ako napriklad ja ) asi by som po tretej pesnicke prisiel o zrak |
aha _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Okt 27, 2006 10:09 am Predmet: |
|
|
Tato fotakovo-mobilova kultura na koncertoch aj mna uz pekne sere. Ale musim sa priznat, ze som patril k jej priekopnikom. Pasoval som fotak na kazdy koncert. Ale to bolo casi, ked este digital nemal kazdy a mobil bol hlavne na telefonovanie. Uz som ale za tym a je pre mna dolezitejsie si koncert poriadne uzit, ako sa potom vytesovat z fotiek a videii. Aj ked na tie co mam, som patricne hrdy _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Ut Okt 31, 2006 9:54 am Predmet: |
|
|
Konecne sa aj mne postastilo vidiet Laca a spol. Uzasny koncert. Vynikajuci vyber skladieb, interpretacia, aj hovorene slovo stalo za to A Lucy in the sky na zaver, to ma dostalo. A mama ako stara Lacova fanynka si tiez prisla na svoje _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|