Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Laco Lucenic
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 7:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja asi pojdem v ba,ked to tak vsetci chvalite

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Št Okt 19, 2006 8:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pozrite si to video tam vpravo

http://www.lucenic.sk/2006/

budete uchvateny

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
bajla

PríspevokZaslal: Ne Okt 22, 2006 4:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bol som, videl som, poznal som...spokojny som..bolo to uzasne..a pojdem este raz..do povazskej Smile

Bashka

Založený: 12.09.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 22, 2006 5:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

inak, bajla, som rada, ze sa ti pacilo a len pre doplnenie info, ten co spieval jumpin jack flash, martin, je z rainu Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
bajla

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 1:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Bashka Napísal:
inak, bajla, som rada, ze sa ti pacilo a len pre doplnenie info, ten co spieval jumpin jack flash, martin, je z rainu Smile

servus..viem viem ze je z rainu, a dazdive rano je super song8) .Chalaniska si naramne rozumeli a neustale sa podpichovali, ten laco a martin Very Happy bolo to skvele, len jedina vec, co ma nasrala, bola to, ze ti papalasovia si zarezervovali prve dve rady, a nakoniec ich tam prislo len 5 a pol. Ale aspon som dovidel na podium Smile

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 24, 2006 8:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som sa pred pol hod vratil z koncertu v pko v PO. uplne super to bolo, ma potesilo ze aj marian varga sa ukazal na xvilu dokonca aj humenanska odspievala asi 3 piesne. uplne super. kazdy bol nadseny Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
bajla

PríspevokZaslal: St Okt 25, 2006 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
som sa pred pol hod vratil z koncertu v pko v PO. uplne super to bolo, ma potesilo ze aj marian varga sa ukazal na xvilu dokonca aj humenanska odspievala asi 3 piesne. uplne super. kazdy bol nadseny Cool

ba mna tiez velmi potesilo, ze humenanskej dovolili len tri skladby Smile

bajla

PríspevokZaslal: St Okt 25, 2006 1:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zabudol som pre tych, co tam este len pojdu..mozete si zobrat fotak, popripade kameru..od jedneho hrubokrkeho vyhadzovaca mam ze moze sa natacat al. fotit prve dve piesne..takze sa oplati...ja mam celkom pekne fotecky od tial..Smile

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Okt 25, 2006 9:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
zabudol som pre tych, co tam este len pojdu..mozete si zobrat fotak, popripade kameru..od jedneho hrubokrkeho vyhadzovaca mam ze moze sa natacat al. fotit prve dve piesne..takze sa oplati...ja mam celkom pekne fotecky od tial..Smile

prve dve piesne? Laughing a to potom vsetkym zoberu fotaky a kamery? Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
bajla

PríspevokZaslal: Št Okt 26, 2006 6:46 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no nezoberu, ale pribehnu a ukazu ti svaly Shocked

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Okt 26, 2006 3:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
no nezoberu, ale pribehnu a ukazu ti svaly Shocked

Laughing Shocked to fakt?

bajla

PríspevokZaslal: Št Okt 26, 2006 3:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ale nie.. Very Happy pridu k tebe, a povedia ti, ze je dovolene len prve dve pesnicky..A chapem ze aj preco.Hned ako prisiel maestro na scenu, kazdy vytiahol tie svoje minifotaciky so 3.5 pixelmi ale za to s bleskom silou rovnajucej sa elektrickemu vyboju v elektrarni. No kebyze tam ja hram na tom podiu, a nejaky curaci ma tam fotia s bleskom z tretej rady takmer vkuse( ako napriklad ja Wink ) asi by som po tretej pesnicke prisiel o zrak Cool

vibrocil

PríspevokZaslal: Št Okt 26, 2006 6:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

bajla Napísal:
ale nie.. Very Happy pridu k tebe, a povedia ti, ze je dovolene len prve dve pesnicky..A chapem ze aj preco.Hned ako prisiel maestro na scenu, kazdy vytiahol tie svoje minifotaciky so 3.5 pixelmi ale za to s bleskom silou rovnajucej sa elektrickemu vyboju v elektrarni. No kebyze tam ja hram na tom podiu, a nejaky curaci ma tam fotia s bleskom z tretej rady takmer vkuse( ako napriklad ja Wink ) asi by som po tretej pesnicke prisiel o zrak Cool

aha Very Happy

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Okt 27, 2006 10:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tato fotakovo-mobilova kultura na koncertoch aj mna uz pekne sere. Ale musim sa priznat, ze som patril k jej priekopnikom. Pasoval som fotak na kazdy koncert. Ale to bolo casi, ked este digital nemal kazdy a mobil bol hlavne na telefonovanie. Uz som ale za tym a je pre mna dolezitejsie si koncert poriadne uzit, ako sa potom vytesovat z fotiek a videii. Aj ked na tie co mam, som patricne hrdy Smile

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 31, 2006 9:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne sa aj mne postastilo vidiet Laca a spol. Uzasny koncert. Vynikajuci vyber skladieb, interpretacia, aj hovorene slovo stalo za to Smile A Lucy in the sky na zaver, to ma dostalo. A mama ako stara Lacova fanynka si tiez prisla na svoje Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: