Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Mňága a Žďorp
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 14, 2008 3:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som tu novu platnu nepocul ( objednal som si ju na anarchy s odisiel het,tak ma caka doma ),ale Mnaga je OK kapela.Nie ze by to bolo nieco prevratne a to najlepsie uz maju davno za sebou,ale Fiala je sympaticky tipek...pre mna.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 1:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Majky: proste sa mi to nepaci. Neviem co ti mam napisat ked sa ti raz nieco nepaci tak sa nepaci. Nemam nic z takejto hudby u mna by to bola strata casu pocuvat. Ale ked sa to niekomu paci je to jeho vec. Wink

Len neviem preco ju adam oznacil ako naj. kapelu v Cesku mi to pride trochu divne. To je az tak oblubene ved sa o nej nic nepise, aspon som nic nepostrehol. Rolling Eyes

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Apr 20, 2008 8:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Majky: proste sa mi to nepaci. Neviem co ti mam napisat ked sa ti raz nieco nepaci tak sa nepaci. Nemam nic z takejto hudby u mna by to bola strata casu pocuvat. Ale ked sa to niekomu paci je to jeho vec. Wink

vies jedna vec je napisat ze sa ti nieco nepaci a druha napisat ze je to bullshit, to uz je ofenzivne a ocakavam od takehoto vyhlasenia aj nejake odovodnenie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Apr 20, 2008 8:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

preco na mna stale tlacis ja neviem co chces pocut. Mne staci ked si dam ich hlavnu stranku a vidim tu drblu fotku. A to som si este pustil na youtube aspon 4 pecnicky a stacilo ... nepaci sa mi hlas, texty, a urcite ta melodiskost ich songov atd... tu to asi viazne.

Nemam rad taku hudbu ... ani sa to neda priradit tipujem folk, alternativa slabe slabe

Preco by som nepouzil slovo bullshit ked u mna je to tak. Aj keby mi dávali zadarmo cd tak ho nechcem.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 3:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
preco na mna stale tlacis ja neviem co chces pocut. Mne staci ked si dam ich hlavnu stranku a vidim tu drblu fotku. A to som si este pustil na youtube aspon 4 pecnicky a stacilo ... nepaci sa mi hlas, texty, a urcite ta melodiskost ich songov atd... tu to asi viazne.

Nemam rad taku hudbu ... ani sa to neda priradit tipujem folk, alternativa slabe slabe

Preco by som nepouzil slovo bullshit ked u mna je to tak. Aj keby mi dávali zadarmo cd tak ho nechcem.

v pohode, ja som myslel ze vies preco to tvrdis, zjavne to tak nie je Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 2:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
v pohode, ja som myslel ze vies preco to tvrdis, zjavne to tak nie je Smile

fuu tak ja som sa mylne domnieval ze som ti dal dobre dôvody preco je to bullshit. Pre istotu odcitujem neviem ci si pozorne cital nepaci sa mi spevákov hlas, texty, a urcite ta melodickost ich songov atd. ... tu to asi viazne. ( doplnil som iba spevakov, dufam ze mi to nebudes vycitat )

Som si myslel ze sa zmozes na viac ako na tu tvoju otrepanu frazu. Ja si myslim ak sa niekomu nepaci kapela povie ze je to sprostost, somarina. A u mna je to prave tato kapela.

majky

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:

fuu tak ja som sa mylne domnieval ze som ti dal dobre dôvody preco je to bullshit.

veru mylne ... a nedal si mi ich stale Wink ale uz to mozes nechat tak, asi to fakt bude bullshit ked to povie chlapec z vychodu ... pre koho ti bullshitaci stale albumy uz 18 rokov vydavaju, ze si to ziaden kritik nevsimol Wink

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 23, 2008 2:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
Gnarls Napísal:

fuu tak ja som sa mylne domnieval ze som ti dal dobre dôvody preco je to bullshit.

veru mylne ... a nedal si mi ich stale Wink ale uz to mozes nechat tak, asi to fakt bude bullshit ked to povie chlapec z vychodu ... pre koho ti bullshitaci stale albumy uz 18 rokov vydavaju, ze si to ziaden kritik nevsimol Wink

Hej dzefo,moja frajerka je z vychodu,tak klidek Laughing Laughing Laughing
peknu diskusiu ste rozvynuli chlaci...len tak dalej. Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

PríspevokZaslal: St Apr 23, 2008 4:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

Ty si asi padli na hlavu ... je to iba môj osobný nazor ( pohochopis to ? ), je to to iste ako ked niekto povie ze Ashcroft je dobry a druhy povie ze je kkt, povie to preto lebo pocuva iny hudobny styl, nepaci sa mu. ( co tu zatahujes kritikov ).

A co ze vydavaju albumy uz 18 rokov ... to je co za dôvod musim sa zasmiat. Ked sa raz nepaci hudba, spev, texty stava sa takáto kapela, u mna somarinou. To ze to pocuva vela ludi v cesku ( slovensku ) môj nazor neovplyvni. ( co im ine ostava, ked sa preferuje stale ten isty hudobny styl, ktory sa potom konzumuje ). Ale ty sa rad podla toho ... pocuva to vela ludi budem aj ja. Vies existuju kapeli ktore maju iba 1, 2 cd a su lepsie ako tie co ich maju viac.

Stale si vytiahneš čast môjho textu ktora ti vyhovuje.

Dobre tak mi uved jednu tvoju kapelu ktorej das oznacenie samarina a uved dôvody ... som zvedavy ci sa vôbec zmozes ( dufam ze taka je ) hadam existuje. Uz sa tesim na tie tvoje dôvody.

Ps: chlapec zo zapadu prestan pit vino, lebo asi nebudes triezvy ked sa zmozes iba na to tvoju vetu ... stale si mi ich nedal ... uz som ti ich dal. Tesim sa na tvoj prispevok, dufam ze mi to objasnis. A pomenovanie chlapec z vychodu, dufam ze to nebola urazka.

BetterMan: vdaka snazime sa prist veci na koreň.

majky

PríspevokZaslal: Po Apr 28, 2008 8:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:

Ty si asi padli na hlavu ... je to iba môj osobný nazor ( pohochopis to ? ), je to to iste ako ked niekto povie ze Ashcroft je dobry a druhy povie ze je kkt, povie to preto lebo pocuva iny hudobny styl, nepaci sa mu. ( co tu zatahujes kritikov ).

A co ze vydavaju albumy uz 18 rokov ... to je co za dôvod musim sa zasmiat. Ked sa raz nepaci hudba, spev, texty stava sa takáto kapela, u mna somarinou. To ze to pocuva vela ludi v cesku ( slovensku ) môj nazor neovplyvni. ( co im ine ostava, ked sa preferuje stale ten isty hudobny styl, ktory sa potom konzumuje ). Ale ty sa rad podla toho ... pocuva to vela ludi budem aj ja. Vies existuju kapeli ktore maju iba 1, 2 cd a su lepsie ako tie co ich maju viac.

Stale si vytiahneš čast môjho textu ktora ti vyhovuje.

Dobre tak mi uved jednu tvoju kapelu ktorej das oznacenie samarina a uved dôvody ... som zvedavy ci sa vôbec zmozes ( dufam ze taka je ) hadam existuje. Uz sa tesim na tie tvoje dôvody.

Ps: chlapec zo zapadu prestan pit vino, lebo asi nebudes triezvy ked sa zmozes iba na to tvoju vetu ... stale si mi ich nedal ... uz som ti ich dal. Tesim sa na tvoj prispevok, dufam ze mi to objasnis. A pomenovanie chlapec z vychodu, dufam ze to nebola urazka.

BetterMan: vdaka snazime sa prist veci na koreň.

ok, je to tvoj nazor. co dodat? sorry.

Naposledy upravil majky dňa Po Apr 28, 2008 8:20 pm, celkom upravené 1 krát

majky

PríspevokZaslal: Po Apr 28, 2008 8:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

Hej dzefo,moja frajerka je z vychodu,tak klidek Laughing Laughing Laughing
peknu diskusiu ste rozvynuli chlaci...len tak dalej. Wink

čuš! Wink moja je myslis odkial? Very Happy Very Happy Very Happy

Gnarls

PríspevokZaslal: Št Máj 01, 2008 10:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
ok, je to tvoj nazor. co dodat? sorry.

neviem začo sa ospravedlňuješ. Potom to budem musiet spravit aj ja Wink sry. Dufam ze sa nehnevas ja som to tak nemyslel ( som to prehnal ). Skoda ze si neuviedol jednu tvoju kapelu ... som si chcel precitat dôvody. ( no nechame to uz tak ). A vdaka za diskusiu konecne tu bola. Aj nabuduce Very Happy

adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: So Okt 25, 2008 7:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mňága se chystá na Slovensko...
http://www.mnaga.cz/koncerty.php

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

PríspevokZaslal: St Dec 17, 2008 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak chlapi neviem co sa stalo ale dostalo sa mi do ruk ich 3cd Mňága a Žďorp - Platinum Collection. A zacal som to pocuvat a zda sa mi ze som trchu podcenil tuto kapelu nevravim ze sa mi paci vsetko ale nasiel som si tam par oblubenych pesniciek.

PS: zajtra idem kupit listok v piatok budu vo Večku, idem s priatelkou + partia. Dufam ze po koncerte poviem velke prepac za moje posti k tejto kapele.

Klet v kleci, clovek noveho typu, salam banan ( oblubena ), hodinovy hotel

nepoznam vela pesniciek ale dakujem za Platinum Collection, lebo inak by som si nepriznal ze som sa zmylil.

Odporucam ich novy album.

Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Slovenské a české kapely Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: