|
 |
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: Po Apr 14, 2008 3:18 pm Predmet: |
 |
|
Ja som tu novu platnu nepocul ( objednal som si ju na anarchy s odisiel het,tak ma caka doma ),ale Mnaga je OK kapela.Nie ze by to bolo nieco prevratne a to najlepsie uz maju davno za sebou,ale Fiala je sympaticky tipek...pre mna. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava  |
Zaslal: So Apr 19, 2008 1:27 pm Predmet: |
 |
|
Majky: proste sa mi to nepaci. Neviem co ti mam napisat ked sa ti raz nieco nepaci tak sa nepaci. Nemam nic z takejto hudby u mna by to bola strata casu pocuvat. Ale ked sa to niekomu paci je to jeho vec.
Len neviem preco ju adam oznacil ako naj. kapelu v Cesku mi to pride trochu divne. To je az tak oblubene ved sa o nej nic nepise, aspon som nic nepostrehol.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
majky

Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1®  |
Zaslal: Ne Apr 20, 2008 8:41 am Predmet: |
 |
|
Gnarls Napísal: |
Majky: proste sa mi to nepaci. Neviem co ti mam napisat ked sa ti raz nieco nepaci tak sa nepaci. Nemam nic z takejto hudby u mna by to bola strata casu pocuvat. Ale ked sa to niekomu paci je to jeho vec.
|
vies jedna vec je napisat ze sa ti nieco nepaci a druha napisat ze je to bullshit, to uz je ofenzivne a ocakavam od takehoto vyhlasenia aj nejake odovodnenie. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Zaslal: Ne Apr 20, 2008 8:58 am Predmet: |
 |
|
preco na mna stale tlacis ja neviem co chces pocut. Mne staci ked si dam ich hlavnu stranku a vidim tu drblu fotku. A to som si este pustil na youtube aspon 4 pecnicky a stacilo ... nepaci sa mi hlas, texty, a urcite ta melodiskost ich songov atd... tu to asi viazne.
Nemam rad taku hudbu ... ani sa to neda priradit tipujem folk, alternativa slabe slabe
Preco by som nepouzil slovo bullshit ked u mna je to tak. Aj keby mi dávali zadarmo cd tak ho nechcem. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
majky

Zaslal: Po Apr 21, 2008 3:29 pm Predmet: |
 |
|
preco na mna stale tlacis ja neviem co chces pocut. Mne staci ked si dam ich hlavnu stranku a vidim tu drblu fotku. A to som si este pustil na youtube aspon 4 pecnicky a stacilo ... nepaci sa mi hlas, texty, a urcite ta melodiskost ich songov atd... tu to asi viazne.
Nemam rad taku hudbu ... ani sa to neda priradit tipujem folk, alternativa slabe slabe
Preco by som nepouzil slovo bullshit ked u mna je to tak. Aj keby mi dávali zadarmo cd tak ho nechcem. |
v pohode, ja som myslel ze vies preco to tvrdis, zjavne to tak nie je  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Zaslal: Ut Apr 22, 2008 2:50 pm Predmet: |
 |
|
majky Napísal: |
v pohode, ja som myslel ze vies preco to tvrdis, zjavne to tak nie je  |
fuu tak ja som sa mylne domnieval ze som ti dal dobre dôvody preco je to bullshit. Pre istotu odcitujem neviem ci si pozorne cital nepaci sa mi spevákov hlas, texty, a urcite ta melodickost ich songov atd. ... tu to asi viazne. ( doplnil som iba spevakov, dufam ze mi to nebudes vycitat )
Som si myslel ze sa zmozes na viac ako na tu tvoju otrepanu frazu. Ja si myslim ak sa niekomu nepaci kapela povie ze je to sprostost, somarina. A u mna je to prave tato kapela. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
majky

Zaslal: Ut Apr 22, 2008 2:56 pm Predmet: |
 |
|
fuu tak ja som sa mylne domnieval ze som ti dal dobre dôvody preco je to bullshit. |
veru mylne ... a nedal si mi ich stale ale uz to mozes nechat tak, asi to fakt bude bullshit ked to povie chlapec z vychodu ... pre koho ti bullshitaci stale albumy uz 18 rokov vydavaju, ze si to ziaden kritik nevsimol  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
BetterMan

Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
 |
Zaslal: St Apr 23, 2008 2:00 pm Predmet: |
 |
|
fuu tak ja som sa mylne domnieval ze som ti dal dobre dôvody preco je to bullshit. |
veru mylne ... a nedal si mi ich stale ale uz to mozes nechat tak, asi to fakt bude bullshit ked to povie chlapec z vychodu ... pre koho ti bullshitaci stale albumy uz 18 rokov vydavaju, ze si to ziaden kritik nevsimol  |
Hej dzefo,moja frajerka je z vychodu,tak klidek
peknu diskusiu ste rozvynuli chlaci...len tak dalej.  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Zaslal: St Apr 23, 2008 4:38 pm Predmet: |
 |
|
Ty si asi padli na hlavu ... je to iba môj osobný nazor ( pohochopis to ? ), je to to iste ako ked niekto povie ze Ashcroft je dobry a druhy povie ze je kkt, povie to preto lebo pocuva iny hudobny styl, nepaci sa mu. ( co tu zatahujes kritikov ).
A co ze vydavaju albumy uz 18 rokov ... to je co za dôvod musim sa zasmiat. Ked sa raz nepaci hudba, spev, texty stava sa takáto kapela, u mna somarinou. To ze to pocuva vela ludi v cesku ( slovensku ) môj nazor neovplyvni. ( co im ine ostava, ked sa preferuje stale ten isty hudobny styl, ktory sa potom konzumuje ). Ale ty sa rad podla toho ... pocuva to vela ludi budem aj ja. Vies existuju kapeli ktore maju iba 1, 2 cd a su lepsie ako tie co ich maju viac.
Stale si vytiahneš čast môjho textu ktora ti vyhovuje.
Dobre tak mi uved jednu tvoju kapelu ktorej das oznacenie samarina a uved dôvody ... som zvedavy ci sa vôbec zmozes ( dufam ze taka je ) hadam existuje. Uz sa tesim na tie tvoje dôvody.
Ps: chlapec zo zapadu prestan pit vino, lebo asi nebudes triezvy ked sa zmozes iba na to tvoju vetu ... stale si mi ich nedal ... uz som ti ich dal. Tesim sa na tvoj prispevok, dufam ze mi to objasnis. A pomenovanie chlapec z vychodu, dufam ze to nebola urazka.
BetterMan: vdaka snazime sa prist veci na koreň. |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
majky

Zaslal: Po Apr 28, 2008 8:03 pm Predmet: |
 |
|
Ty si asi padli na hlavu ... je to iba môj osobný nazor ( pohochopis to ? ), je to to iste ako ked niekto povie ze Ashcroft je dobry a druhy povie ze je kkt, povie to preto lebo pocuva iny hudobny styl, nepaci sa mu. ( co tu zatahujes kritikov ).
A co ze vydavaju albumy uz 18 rokov ... to je co za dôvod musim sa zasmiat. Ked sa raz nepaci hudba, spev, texty stava sa takáto kapela, u mna somarinou. To ze to pocuva vela ludi v cesku ( slovensku ) môj nazor neovplyvni. ( co im ine ostava, ked sa preferuje stale ten isty hudobny styl, ktory sa potom konzumuje ). Ale ty sa rad podla toho ... pocuva to vela ludi budem aj ja. Vies existuju kapeli ktore maju iba 1, 2 cd a su lepsie ako tie co ich maju viac.
Stale si vytiahneš čast môjho textu ktora ti vyhovuje.
Dobre tak mi uved jednu tvoju kapelu ktorej das oznacenie samarina a uved dôvody ... som zvedavy ci sa vôbec zmozes ( dufam ze taka je ) hadam existuje. Uz sa tesim na tie tvoje dôvody.
Ps: chlapec zo zapadu prestan pit vino, lebo asi nebudes triezvy ked sa zmozes iba na to tvoju vetu ... stale si mi ich nedal ... uz som ti ich dal. Tesim sa na tvoj prispevok, dufam ze mi to objasnis. A pomenovanie chlapec z vychodu, dufam ze to nebola urazka.
BetterMan: vdaka snazime sa prist veci na koreň. |
ok, je to tvoj nazor. co dodat? sorry.
Naposledy upravil majky dňa Po Apr 28, 2008 8:20 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
majky

Zaslal: Po Apr 28, 2008 8:04 pm Predmet: |
 |
|
BetterMan Napísal: |
Hej dzefo,moja frajerka je z vychodu,tak klidek
peknu diskusiu ste rozvynuli chlaci...len tak dalej.  |
čuš! moja je myslis odkial?  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Zaslal: Št Máj 01, 2008 10:05 pm Predmet: |
 |
|
ok, je to tvoj nazor. co dodat? sorry. |
neviem začo sa ospravedlňuješ. Potom to budem musiet spravit aj ja sry. Dufam ze sa nehnevas ja som to tak nemyslel ( som to prehnal ). Skoda ze si neuviedol jednu tvoju kapelu ... som si chcel precitat dôvody. ( no nechame to uz tak ). A vdaka za diskusiu konecne tu bola. Aj nabuduce  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
adam

Založený: 13.09.2006 Príspevky: 533 Bydlisko: Ostrava City  |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
Gnarls

Zaslal: St Dec 17, 2008 4:15 pm Predmet: |
 |
|
Tak chlapi neviem co sa stalo ale dostalo sa mi do ruk ich 3cd Mňága a Žďorp - Platinum Collection. A zacal som to pocuvat a zda sa mi ze som trchu podcenil tuto kapelu nevravim ze sa mi paci vsetko ale nasiel som si tam par oblubenych pesniciek.
PS: zajtra idem kupit listok v piatok budu vo Večku, idem s priatelkou + partia. Dufam ze po koncerte poviem velke prepac za moje posti k tejto kapele.
Klet v kleci, clovek noveho typu, salam banan ( oblubena ), hodinovy hotel
nepoznam vela pesniciek ale dakujem za Platinum Collection, lebo inak by som si nepriznal ze som sa zmylil.
Odporucam ich novy album.
 |
|
|
|
|
|
 |
 |
 |
 |
 |
|
 |
 |
 |
 |
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
 |