Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Festivaly 2007
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 2:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
Dovsed Napísal:
majky Napísal:
THE KILLERS na NOVA ROCK FESTe!!!! JA UMREEEEEEEEEEM

kedy to je kedy to je!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!aaaaaaaaa kedy to jeeeeeeeeeeeee?????

cca 40 km od Blavy Wink

15-17 jun. Jednoznacne najlepsi festival v blizkosti Bratislavy, hriech tam neist. Killers uz len specatili moje rozhodnutie

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Feb 21, 2007 10:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nooo tak ten Nova Rock je vazne festival svetovej urovne ako pribudaju tie mena. Vobec tento rok sa roztrhlo vrece so skvelymi festmi v nasom okoli...mal by som seriozne zacat setrit, aby som aspon zlomok z toho videl. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 23, 2007 6:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
majky Napísal:
Dovsed Napísal:
majky Napísal:

cca 40 km od Blavy Wink

15-17 jun. Jednoznacne najlepsi festival v blizkosti Bratislavy, hriech tam neist. Killers uz len specatili moje rozhodnutie

chlapi prosim dajte mi link na kupenie listkov..prosiiiiiim budem zaviazany a kupim kazdemu nie len jedno pivo Cool

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Feb 24, 2007 6:48 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dovsed Napísal:
Franz Napísal:
majky Napísal:
Dovsed Napísal:
majky Napísal:

cca 40 km od Blavy Wink

chlapi prosim dajte mi link na kupenie listkov..prosiiiiiim budem zaviazany a kupim kazdemu nie len jedno pivo Cool

www.musicticket.at
www.oeticket.com
www.austriaticket.at

a myslim ze na slovensku budu listky dostupne cez siet Eventim www.eventim.sk

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 6:11 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

PLACEBO na Hodokvase Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 8:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A ja som si myslel ze budem prvy kto to oznami Smile

4.7 som tam a dufam ze Slovaci nespravia hanbu svojou nevzdelanostou Wink

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 3:47 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

urcite nie, vid napr. Babyshambles a Kabat na TRF Rolling Eyes

lonely_soul

PríspevokZaslal: Po Mar 26, 2007 5:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak Placebo na Hodokvase je nadhera! Very Happy Tam fakt nie je o com, klobuk dolu.

Ach, o com to tu Vy Bratislavaci pisete Laughing Wink Aka hanba, nevzdelanost pre Boha...Vam garantujem, ze u nas bude najlepsia atmosfera z celeho Placebo turne tento rok...a o rok su naspat vo vypredanej Inchebe. Laughing

gabip79

PríspevokZaslal: St Mar 28, 2007 12:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
Tak Placebo na Hodokvase je nadhera! Very Happy Tam fakt nie je o com, klobuk dolu.

Ach, o com to tu Vy Bratislavaci pisete Laughing Wink Aka hanba, nevzdelanost pre Boha...Vam garantujem, ze u nas bude najlepsia atmosfera z celeho Placebo turne tento rok...a o rok su naspat vo vypredanej Inchebe. Laughing

mal som uz dvakrat tu cest vidiet Placebo na Szigete, tak ti potom po Hodokvase spravim kratku komparativnu analyzu atmosfery Wink

Franz

PríspevokZaslal: St Mar 28, 2007 2:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:

To su tradicne obavy z publika. Prvykrat co dojde na Slovensko najaka z mojich srdcoviek a bol by som nerad keby to bolo take sterilne ako minuly rok na Nova rocku. Hanba Sniclom Evil or Very Mad Bodaj by si mal aspon spolovice pravdu Wink

gabip79

PríspevokZaslal: Ut Apr 03, 2007 1:45 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

The Rakes na Szigete 2007 ...

+ The Killers, NIN, Chemical Brothers, The Good The Bad and The Queen, Sinead O'Connor, Juliette and the Licks, The Hives, Mando Diao, Tool ...

lonely_soul

PríspevokZaslal: Pi Máj 25, 2007 5:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

MANICS oficialne potvrdeny na FREQUENCY FESTIVAL (15.-17.8 ) v Salzburgu, AUSTRIA!!! Very Happy Som tajne dufal, ze budu na Nova Rock feste, je to predsa len blizsie. Ale aj tak, teraz alebo nikdy...blizsie to uz asi nebude. Cool

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Máj 25, 2007 7:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
MANICS oficialne potvrdeny na FREQUENCY FESTIVAL (15.-17.8 ) v Salzburgu, AUSTRIA!!! Very Happy Som tajne dufal, ze budu na Nova Rock feste, je to predsa len blizsie. Ale aj tak, teraz alebo nikdy...blizsie to uz asi nebude. Cool

wow! Smile Smile Smile Smile august mam zatial pomerne prazdny a manics urcite chcem vidiet..
plus The good, the bad...
Tool
Kaiser chiefs
Chriss Cornell
atd atd

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

PríspevokZaslal: So Máj 26, 2007 7:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uff uff, dali ste mi chrobaka do hlavy ... manics su skveli a fakt asi blizsie nebudu

kua kua, a este k tomu SNOW PATROL, JIMMY EAT WORLD, CHRIS CORNELL ...

lonely_soul

PríspevokZaslal: So Máj 26, 2007 8:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
wow! Smile Smile Smile Smile august mam zatial pomerne prazdny a manics urcite chcem vidiet..
plus The good, the bad...
Tool
Kaiser chiefs
Chriss Cornell
atd atd

Tak tak, cely line-up je hrozne lakavy...si mi pripomenul ze si mam stiahnut Cornellovu solovku. Laughing No ak by to vyslo, tak by sme mali urcite spravit nejaku spolocnu madforit invaziu na Slazburg. Very Happy

Som si len tak informacne pozeral listky a zda sa, ze jednodenne sa ani nepredavaju...alebo neviem hladat. Confused

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 2 z 4

Prejdi na: