Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

mando diao
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 17, 2006 10:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aj ja ich poznam len kratko...dost dobri su Cool Dik za tip bellcanto Wink
neviem,ci som nedavno nevidelna nete ze budu vydavat treti album...alebo sa mylim?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Aug 30, 2006 5:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Som pocul ich novy singel z tretej desky, znie clekom fayn. http://www.youtube.com/watch?v=ECpxVzH_oFM

Inak 16.novembra hraju vo Viedni a ako predkapelu maju Dirty Pretty Things, novu bandu Carla Barata z The Libertines. Moze byt veru dobry koncertik. A tiez Placebo hraju 13.decembra vo Viedni. Ludia mali by sme zopakovat ten Gasometer. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 8:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ludia,

tak ako? Chystate sa niekto na Mando Diao do Viedne?

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 9:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No neznie to najhorsie. Treba mi rychlo napocuvat novy album a potom sa rozhodnem Smile

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 11:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dnes, t.j. stvrtok 14.9. o 22..00 na Radiu_FM v Nocnom Zivote novy album Mando Diao:
http://www.radiofm.sk/content/view/full/13350

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Št Sep 14, 2006 5:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
Dnes, t.j. stvrtok 14.9. o 22..00 na Radiu_FM v Nocnom Zivote novy album Mando Diao:
http://www.radiofm.sk/content/view/full/13350

ty vole no tak ti velmi diiiiik Very Happy Very Happy Very Happy

gabip79

PríspevokZaslal: Ut Sep 26, 2006 1:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Linka na jeden augustovy koncert je na forums.bootleg.org.uk

Citácia:
http://rapidshare.de/files/33413197/Mando_Diao_-__2006__Wuppertal__Rex_Theater.rar.html

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 23, 2006 10:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V stvrtok 26. o 22.00 v Nocnom Zivote na Radiu_FM zaznam z koncertu z Frequency festivalu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
gabip79

PríspevokZaslal: Št Nov 16, 2006 12:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Naozaj nikto nejde dneska do Viedne?

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 16, 2006 12:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
Naozaj nikto nejde dneska do Viedne?

Ja som o tom rozmyslal, ale nakoniec mi to nevyslo. Skoda, ze DPT zrusili support, ale Mando su klasa!Uzi si to a napis report potom! Wink

Franz

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 2:27 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ja som v tej Viedni napokon bol a lepsie rozhodnutie som uz davno nespravil. Jeden z najlepsich koncertov, to bol proste rockn'roll jak sa patri. Jeden spevak vyzeral ako krizenec Wellera s Ashcroftom, druhy mi miestami pripominal Noela, najma pri All my senses by som uveril ze som na koncerte Oasis Smile.

este niekto bol?

jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: So Nov 18, 2006 3:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

mas aj nejake fotky???? Shocked Shocked dufam ze sa mozeme tesit na report ... Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: Po Nov 20, 2006 10:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Potvrdzujem Franzove slova ... super koncert. i ked sa nase predtuchy o tom, ze MD ma zakladnu fanusiciek ako nejaky boyband, na 100% naplnili ... mlade holky v obrovskej prevahe. Predkapela Johnosi v pohode, oznacuju ich ako svedskych White Stripes, dvaja typci (gitara, bicie). Celkom chytlave songy, ako predkapela splnili poslanie. Kvoli logistickym problemom a slabej priprave na studium trasy do Stadhalle vsak vidime iba 5-6 songov ...
Po kratkej pauze nastupili Mando Diao, hrali hlavne veci z noveho alba, ale samozrejme boli aj veci z predchadzajucich dvoch. Nastastie bez nejakych dlhych reci, s pomenenymi zaciatkami songov (niekedy sme aj minutu hadali, ze co to bude Wink ), v niektorych songoch aj s dychmi, takze maximalna spokojnost ...
Moje top songy: Sheepdog, Down in the Past, All My Senses, Good Morning Herr Horst (aktualne Guten Morgen) a este aj Luc Robbitaille (asi preto, ze to bol prvy song Wink ) Super zazitok ... Menej zazivna uz bola cesta z Viedne do BA (husta hmla, pokuta od fizlov), ale co uz ...
Wink

gabip79

PríspevokZaslal: Pi Jan 18, 2008 7:46 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mando Diao opat vo Viedni, aktualne na turne s novym albumom "Never Seen The Light Of Day" ... 28.2.2008, uz tradicne v Stadthalle Wink

Franz

PríspevokZaslal: Po Jan 21, 2008 1:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Never seen the light of the day je regularny album??
mne sa zda ze je to iba nejaky soundtrack. mam to stiahnute a je to live cele a take velmi narychlo, ziadna studiova praca...
Proste ma to vobec zatial nenadchlo a sa mi nechce verit ze to je ich novy album. To cakam po famoznom Orchasy nieco daleko lepsie. Toho koncertu skoda, bo som momentalne dlhodobo v Sydney. Ked uz ale koncertuju aj po Japonsku, to by nemali az tak daleko Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: