|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
admin
Založený: 07.01.2005 Príspevky: 280 Bydlisko: Presov, Slovensko |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 8:20 am Predmet: |
|
|
ja neviem preco, ale pocas tych x rokov, co sledujem oasis, som zistil, ze ak je liam triezvy, tak spieva super. ale ak zacne otacat pohariky od rana (co asi pred brit awards spravil), totalne veci pokasle.
ked "zanotil" prve tony cigarettes and alcohol, hned som vedel, ze to bude krik namiesto spevu skoda, lebo show sledovali miliony ludi a dobry dojem to podla mna nespravilo. _________________ "Will those feet in modern times, walk on soles that are made in China?" ... The Verve
http://madforit.sk |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 9:39 am Predmet: |
|
|
admin Napísal: |
ja neviem preco, ale pocas tych x rokov, co sledujem oasis, som zistil, ze ak je liam triezvy, tak spieva super. ale ak zacne otacat pohariky od rana (co asi pred brit awards spravil), totalne veci pokasle.
ked "zanotil" prve tony cigarettes and alcohol, hned som vedel, ze to bude krik namiesto spevu skoda, lebo show sledovali miliony ludi a dobry dojem to podla mna nespravilo. |
good point. kua, noel ked spieva tak to aspon za nieco stoji ... _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 11:33 am Predmet: |
|
|
blurfan Napísal: |
nevravim ze kapela zahrala zle ale to co predviedol liam tak to je hroza....ide to s nim dole kopcom a neviem ako to pojde dalej...
inak i Nelly Furtato sa v dakovacke vyjadrila o Oasis aj Blur
http://www.youtube.com/watch?v=gT44CHlvVHk |
no to hej...ja som to kukal cele a to bol nastup.Russel Brand neviem stale kto to je vravi:best band in the world OASIS!!! no a zacalo Fuckin in the bushes a chlapci vysli a podakovali sa a isli hrat.dakovacka Russela a OASIS to odpalili C&A no a dojem?cela sala ludia pod podiom aj vsetci zucastneny tam saleli to bolo perfektne sledovat ako sa na nich bavia aj RDCHP a prosto vsetko...a povedal som si: kurna chlapi vieme co pocuvame .hlas Liamov som si zvykol ze nie to co na CD a nevadi mi to pretoze I LOVE ROCK`N`ROLL |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tintin
Založený: 15.11.2005 Príspevky: 64 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Pi Feb 16, 2007 2:08 pm Predmet: |
|
|
som si najprv precital tie negativne pripsevky a potom som pozrel videjko a musim povedat, ze uz bolo aj horsie a podla mna to uslo, proste skvelu show urobili a ludia sa bavili....... _________________ people try to put us down, i'm just talkin' 'bout my generation... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|