Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Brit Awards
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 8:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja neviem preco, ale pocas tych x rokov, co sledujem oasis, som zistil, ze ak je liam triezvy, tak spieva super. ale ak zacne otacat pohariky od rana (co asi pred brit awards spravil), totalne veci pokasle.

ked "zanotil" prve tony cigarettes and alcohol, hned som vedel, ze to bude krik namiesto spevu Crying or Very sad skoda, lebo show sledovali miliony ludi a dobry dojem to podla mna nespravilo.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 9:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

admin Napísal:
ja neviem preco, ale pocas tych x rokov, co sledujem oasis, som zistil, ze ak je liam triezvy, tak spieva super. ale ak zacne otacat pohariky od rana (co asi pred brit awards spravil), totalne veci pokasle.

ked "zanotil" prve tony cigarettes and alcohol, hned som vedel, ze to bude krik namiesto spevu Crying or Very sad skoda, lebo show sledovali miliony ludi a dobry dojem to podla mna nespravilo.

good point. kua, noel ked spieva tak to aspon za nieco stoji ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 11:33 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

blurfan Napísal:
nevravim ze kapela zahrala zle ale to co predviedol liam tak to je hroza....ide to s nim dole kopcom a neviem ako to pojde dalej...

inak i Nelly Furtato sa v dakovacke vyjadrila o Oasis aj Blur Smile
http://www.youtube.com/watch?v=gT44CHlvVHk

no to hej...ja som to kukal cele a to bol nastup.Russel Brand neviem stale kto to je vravi:best band in the world OASIS!!! no a zacalo Fuckin in the bushes a chlapci vysli a podakovali sa a isli hrat.dakovacka Russela a OASIS to odpalili C&A no a dojem?cela sala ludia pod podiom aj vsetci zucastneny tam saleli to bolo perfektne sledovat ako sa na nich bavia aj RDCHP a prosto vsetko...a povedal som si: kurna chlapi vieme co pocuvame Cool.hlas Liamov som si zvykol ze nie to co na CD a nevadi mi to pretoze I LOVE ROCK`N`ROLL Very Happy Very Happy Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Feb 16, 2007 2:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

som si najprv precital tie negativne pripsevky a potom som pozrel videjko a musim povedat, ze uz bolo aj horsie a podla mna to uslo, proste skvelu show urobili a ludia sa bavili.......

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: