Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Vibrocil
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 12:56 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
Gnarls Napísal:
Vibrocil ... no ja ho nepoznam som tu novy ale uz sa tesim na tie jeho prispevky ked ho tak oslavujete.

PS: vdaka za Nicka celom good album.

no dost som sa zmenil takze stareho vibrocila uz asi nespoznas...neviem ako dlho si tu ale vitaj u nas Very Happy

btw: asi neviete ale minuly rok ste ma tu najviac riesili v den mojich narodiek...dikes Very Happy

Co si sa dal odfarbit na blond? Laughing Ci si dospel? Laughing Len rypem kamo...
Inak co mas s tou Norah Jones? Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 10:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Laughing skoro si trafil...chystal som sa na bielo ale nikde nemaju tu farbu Very Happy dospel? Laughing nesranduj braacho...sag to sa ani neda..
no pocuvam teraz fakt asi vsetko mozne ale v tomto smere na takeho filipa asi nikto nema Very Happy
ak mam pravdu povedat tak som sa zmenil najma od leta...v skratke:
Very Happy
trochu som to prehnal na pohode s grassom (ak to nebolo nieco ine ale to je uz jedno) no a jedna debilna psychiatricka ma omylom poslala na liecenie ( do velkeho zaluzia - mozno to niekto pozna) si myslela ze som schyzofrenik...nasadili mi debilne lieky z ktorych som sa potom spamataval asi 3 mesiace...nastastie ma zachranil jeden z najlepsich psychiatrov na slovensku (vrazda sa vola, v utorok bol v rannej sou na fun radiu btw)...tod asi vse...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 12:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To fakt ci len nechapem Tvojmu humoru?Ako to vyzera v tom Zaluzi? Shocked

Ci ti predpisali vela celaskonu?Pocuj...to si robis srandu?uz som mal kamaratov,ktory mali problemy s alkoholom a brali nejake lieky na pecen,ale toto Laughing

vibrocil

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 4:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

je to pravda...v zaluzi to nie je zle...taka ubytovna Very Happy aj ked dost zalezi s akou diagnozou tam prides...
nooo celaskon Very Happy diazepan...to je take dost zname...a este zyprexu - diablov vytvor Very Happy

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 11:13 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked wtf dude??? kokoz to cumim... cize ani na VS si nesiel??

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 12:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to cumim teda. Shocked to znie ako tie pribehy ktorym nikto neveri Smile

skus opisat ako sa da dostat od travy na psychyatricke liecenie, resp co to znamena "prehnat s travou"

vibrocil

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 4:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no vazne sa to stalo...vsetko z toho je pravdive...prisaham na vsetky psychofarmaka Laughing
mozno to znie strasne ale takto s odstupom casu to je len skusenost...
s tou vs to bola dobra otazka...chodil som na euba 5 tyzdnov...potom som to musel prerusit (kvoli tym debilnym liekom)
aj s tou travou to je dobra otazka...nie je lahke to popisat...skratka ked si das viac slukov ako je vhodne, navyse nekvalitych materialov troch druhov tak mas z toho otrasne pocity...a tak som sa tesil na DJ shadow Very Happy ...sa mi nieco vtedy posralo v mozgu tzn. debilne myslienky aj vyprchani...tak som siel s tym za tou debilnou psychiatrickou a este sa to zhorsilo tymi liekmi co mi dala...nezlepsovalo sa to tak ma ta krava poslala na liecenie...a dalej to uz poznate...

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Mar 16, 2008 6:53 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
no vazne sa to stalo...vsetko z toho je pravdive...prisaham na vsetky psychofarmaka Laughing
s tou vs to bola dobra otazka...chodil som na euba 5 tyzdnov...potom som to musel prerusit (kvoli tym debilnym liekom)
aj s tou travou to je dobra otazka...nie je lahke to popisat...skratka ked si das viac slukov ako je vhodne, navyse nekvalitych materialov troch druhov tak mas z toho otrasne pocity...a tak som sa tesil na DJ shadow Very Happy ...sa mi nieco vtedy posralo v mozgu tzn. debilne myslienky aj vyprchani...tak som siel s tym za tou debilnou psychiatrickou a este sa to zhorsilo tymi liekmi co mi dala...nezlepsovalo sa to tak ma ta krava poslala na liecenie...a dalej to uz poznate...

starec tak dufam ze to uz je vsetko alrite. a vitaj spat Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Mar 16, 2008 2:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

To je skoro na knihu alebo film Wink , myslim to v dobrom hlavu hore a ide sa dalej. Ja som tiez rad ze si späť.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 25, 2008 10:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:

zdravec bracho...to ma urcite ten "nujazz" na svedomi Very Happy ...ja som vzdy tvrdil, ze to ma zly vplyv na ludi Laughing ...iba zartujem Wink vitaj doma a hadam ta uz cakaju len lepsie casy!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Strana 2 z 2

Prejdi na: