|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Št Mar 13, 2008 12:56 am Predmet: |
|
|
vibrocil Napísal: |
Gnarls Napísal: |
Vibrocil ... no ja ho nepoznam som tu novy ale uz sa tesim na tie jeho prispevky ked ho tak oslavujete.
PS: vdaka za Nicka celom good album. |
no dost som sa zmenil takze stareho vibrocila uz asi nespoznas...neviem ako dlho si tu ale vitaj u nas
btw: asi neviete ale minuly rok ste ma tu najviac riesili v den mojich narodiek...dikes |
Co si sa dal odfarbit na blond? Ci si dospel? Len rypem kamo...
Inak co mas s tou Norah Jones? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
Založený: 04.08.2005 Príspevky: 883
|
Zaslal: Pi Mar 14, 2008 10:28 am Predmet: |
|
|
skoro si trafil...chystal som sa na bielo ale nikde nemaju tu farbu dospel? nesranduj braacho...sag to sa ani neda..
no pocuvam teraz fakt asi vsetko mozne ale v tomto smere na takeho filipa asi nikto nema
ak mam pravdu povedat tak som sa zmenil najma od leta...v skratke:
trochu som to prehnal na pohode s grassom (ak to nebolo nieco ine ale to je uz jedno) no a jedna debilna psychiatricka ma omylom poslala na liecenie ( do velkeho zaluzia - mozno to niekto pozna) si myslela ze som schyzofrenik...nasadili mi debilne lieky z ktorych som sa potom spamataval asi 3 mesiace...nastastie ma zachranil jeden z najlepsich psychiatrov na slovensku (vrazda sa vola, v utorok bol v rannej sou na fun radiu btw)...tod asi vse... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Mar 14, 2008 12:08 pm Predmet: |
|
|
To fakt ci len nechapem Tvojmu humoru?Ako to vyzera v tom Zaluzi?
Ci ti predpisali vela celaskonu?Pocuj...to si robis srandu?uz som mal kamaratov,ktory mali problemy s alkoholom a brali nejake lieky na pecen,ale toto |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: Pi Mar 14, 2008 4:02 pm Predmet: |
|
|
je to pravda...v zaluzi to nie je zle...taka ubytovna aj ked dost zalezi s akou diagnozou tam prides...
nooo celaskon diazepan...to je take dost zname...a este zyprexu - diablov vytvor _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: So Mar 15, 2008 11:13 am Predmet: |
|
|
wtf dude??? kokoz to cumim... cize ani na VS si nesiel?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: So Mar 15, 2008 12:44 pm Predmet: |
|
|
to cumim teda. to znie ako tie pribehy ktorym nikto neveri
skus opisat ako sa da dostat od travy na psychyatricke liecenie, resp co to znamena "prehnat s travou" _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vibrocil
|
Zaslal: So Mar 15, 2008 4:57 pm Predmet: |
|
|
no vazne sa to stalo...vsetko z toho je pravdive...prisaham na vsetky psychofarmaka
mozno to znie strasne ale takto s odstupom casu to je len skusenost...
s tou vs to bola dobra otazka...chodil som na euba 5 tyzdnov...potom som to musel prerusit (kvoli tym debilnym liekom)
aj s tou travou to je dobra otazka...nie je lahke to popisat...skratka ked si das viac slukov ako je vhodne, navyse nekvalitych materialov troch druhov tak mas z toho otrasne pocity...a tak som sa tesil na DJ shadow ...sa mi nieco vtedy posralo v mozgu tzn. debilne myslienky aj vyprchani...tak som siel s tym za tou debilnou psychiatrickou a este sa to zhorsilo tymi liekmi co mi dala...nezlepsovalo sa to tak ma ta krava poslala na liecenie...a dalej to uz poznate... _________________ You gotta make it happen! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Ne Mar 16, 2008 6:53 am Predmet: |
|
|
no vazne sa to stalo...vsetko z toho je pravdive...prisaham na vsetky psychofarmaka
s tou vs to bola dobra otazka...chodil som na euba 5 tyzdnov...potom som to musel prerusit (kvoli tym debilnym liekom)
aj s tou travou to je dobra otazka...nie je lahke to popisat...skratka ked si das viac slukov ako je vhodne, navyse nekvalitych materialov troch druhov tak mas z toho otrasne pocity...a tak som sa tesil na DJ shadow ...sa mi nieco vtedy posralo v mozgu tzn. debilne myslienky aj vyprchani...tak som siel s tym za tou debilnou psychiatrickou a este sa to zhorsilo tymi liekmi co mi dala...nezlepsovalo sa to tak ma ta krava poslala na liecenie...a dalej to uz poznate... |
starec tak dufam ze to uz je vsetko alrite. a vitaj spat |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Mar 16, 2008 2:35 pm Predmet: |
|
|
To je skoro na knihu alebo film , myslim to v dobrom hlavu hore a ide sa dalej. Ja som tiez rad ze si späť. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Ut Mar 25, 2008 10:12 pm Predmet: |
|
|
aj s tou travou to je dobra otazka...nie je lahke to popisat...skratka ked si das viac slukov ako je vhodne, navyse nekvalitych materialov troch druhov tak mas z toho otrasne pocity...a tak som sa tesil na DJ shadow ...sa mi nieco vtedy posralo v mozgu tzn. debilne myslienky aj vyprchani...tak som siel s tym za tou debilnou psychiatrickou a este sa to zhorsilo tymi liekmi co mi dala...nezlepsovalo sa to tak ma ta krava poslala na liecenie...a dalej to uz poznate... |
zdravec bracho...to ma urcite ten "nujazz" na svedomi ...ja som vzdy tvrdil, ze to ma zly vplyv na ludi ...iba zartujem vitaj doma a hadam ta uz cakaju len lepsie casy! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|