Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

SLOVAN
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Apr 13, 2008 2:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
som rad ze som sa tomu sialenstvu pomerne uspesne vyhol...

detto

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 18, 2008 1:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Franz Napísal:
Dalsi titul doma Very Happy Hovimu treba seriozne ponuknut obcianstvo

Nemyslím, že je to nutné. Aj my máme kvalitných brankárov - Križan, Halák, Budaj, Staňa...

sak jasne, brankarov mame momentalne kvalitnych, len som chcel zdoraznit jeho kvality Smile

skorej ma desia spravy o nasom kadri na bliziacich sa MS. Zatial z elity iba Visna, aj Meszaros sa uz na to vysral, jedine ze dojdu chalani z Minesoty..

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 18, 2008 2:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

aspon bude sranda Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 18, 2008 6:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
jedine ze dojdu chalani z Minesoty..

bojim sa ze aj minesotania zadakuju ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 18, 2008 8:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zacinam sa rozculovat.Doprajem a fandim slovesnkym hokejistom v NHL.Ale su to obycajne babiky...Zaklady hokeja sa naucili tu,by mohli nieco spravit pre SVK.Dva tyzdne hore dole...a nie..."boli ma toto,boli ma hento...mami...pofukaj mi zadocek".Skoda ze dost chalanov vypadlo kvoli skutocnym zraneniam (od Suroveho sa dalo cakat dost).

A Supler je podla mna skvely trener,mozno naj slovensky.Ale akoze Petrovicky?Tretina hracov tam nema co robit.Toto je ta prestavba kadra pre MS co budu dufajme u nas? Question ked to vyzera tak,ze vela vody nenamutime preco aspon neda sancu nejakym chalanom zo Skalice ci Kosic.Alebo to naozaj uz u nas nie je nijaky dobry hokejista do 20 rokov?Nech sa otukaju chalani...

To nezanmena ze neverim v medailu Shocked Wink

Gnarls

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 1:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pekne si to napisal Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 1:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na druhej strane Stumpel alebo Šatan už vela rokov hrania pred sebou nemajú, tak úplne chápem, že sa chcú doliečiť. Pokiaľ ide o nominačku, tiež sa trochu čudujem. Šupler spomínal, že mu chýbajú strední útočnici, neviem prečo nezavolal Kapuša, ten vždy odviedol dobrú prácu.

BetterMan

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 4:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No ono Jozko a Mirko su uz za zenitom,to je pravda Laughing Kapusko tiez,ale lepsie ako Petrovicky....aby som ho o mesiac este neoslavoval Laughing

Ale nie...s tou mladezou to ide dole vodou Crying or Very sad ked si vsimnete tak nijaky vyraznejsi na obzore.A ked uz niekto prerazi do NHL tak je to len nejaky valibuk alebo len sedy priemer.jasne ze sa nemozme porovnavat s Ruskom,ale ked vidim Oveckina s Malkinom...lol Shocked Hned si predstavujem ako hram NHL ja Laughing

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 7:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

najlepsieho trenera vyhrava s prehladom statisticky...boa...sag viete koho myslim...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 9:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Roba Petrovickeho sa musim zastat, lebo ako vravel svojho casu Ninaj..."Robko je velky srdciar". Laughing Nikdy nezabudnem ako sa rozplakal pri rozhovorre, ked sme nepostupili na hlavny turnaj v Salt Lake City...darmo, stara skola. Wink fakt dufam, ze mu vyjde tento turnaj...mozno rozluckovy prenho.

Gnarls

PríspevokZaslal: Ne Apr 20, 2008 8:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

si pozrite nove SOS ako skutocny slovan. Ciger, Uram ...

som isiel a som ho tam dal Very Happy normalne so isiel to preco plujeme Laughing

Wink

http://stv.sk/videoarchiv/relacia/s-o-s/

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Apr 20, 2008 4:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
si pozrite nove SOS ako skutocny slovan. Ciger, Uram ...

som isiel a som ho tam dal Very Happy normalne so isiel to preco plujeme Laughing

Wink

http://stv.sk/videoarchiv/relacia/s-o-s/

to sos bolo skvele Laughing

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Apr 20, 2008 8:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Lol....demitra s gaborikom su volni Cool

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 3:31 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:

lol,
1.demitrovi konci zmluva, nebude riskovat a ak aj ano, kto za neho zaplati postku

2. gabby sa vyhovori na stratu formy a sme doma

3radivojevic je zraneny a urcite hral playoff so sebazaprenim. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 3:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

lol,
1.demitrovi konci zmluva, nebude riskovat a ak aj ano, kto za neho zaplati postku

2. gabby sa vyhovori na stratu formy a sme doma

3radivojevic je zraneny a urcite hral playoff so sebazaprenim. Smile

Nech si ju zaplati sam,nema dost love?pekne ubohe od neho...Aby nevychadzal ani na ulicu...este hapa a ublizi si.O slovenskych fanusikoch niektori pisu,ze hned ako sa zacne prehravat tak nadavaju.Ale co si mam mysliet o tychto hracoch? Evil or Very Mad Takemu meszarosovi by som zakazal dozivotne reprezentovat...celu sezonu zdravy...skoda slov.A palinko nech si vysedava v TN niekde na terase.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3  Ďalší
Strana 2 z 3

Prejdi na: