Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Festivaly 2008
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: So Máj 03, 2008 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ide niekto na Verve na Novarock ?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: So Máj 03, 2008 7:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
vibrocil Napísal:
btw: neviem ci tu niekto okrem mna a filipa pozna bonoba, ktory ma tiez na wilsonicu vystupit...osobne povazujem jeho zive vystupenia za jedny z najlepsich vobec. tesim sa nanho uz asi 2 roky...

mam na dvoj platni ten jeho posledny album. skvela vec a 'dial m for monkey' je pre mna osobna klasika. tiez sa na neho na wilsonicu tesim.

jeho posledny album je naozaj klasika...dost to pohlo celou alternativnou, elektronickou (alebo ako to nazvat) scenou...zavidim ti...
ok...budem sa na wilsonicu pozerat po muzovi s cigaretou v ustach
Very Happy

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Máj 04, 2008 7:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Neodolalam chcem ist na NOVAROCK Twisted Evil zistim kedy bude bakalarska skuska ci sa casovo zmestim nechcem to premeskat dufam ze boh da.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ne Máj 04, 2008 10:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
jeho posledny album je naozaj klasika...dost to pohlo celou alternativnou, elektronickou (alebo ako to nazvat) scenou...zavidim ti...
ok...budem sa na wilsonicu pozerat po muzovi s cigaretou v ustach
Very Happy

no so mnou ten posledny pohol urcite. presne si pamatam, ze som pocul ako novinku singel 'nighlite' ft. bajka na radiu_fm a hned druhy den sa mi to uz tocilo na gramci Smile ach, zacinam byt nostalgicky...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Máj 05, 2008 11:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
ide niekto na Verve na Novarock ?

ja chcem ist aj na obidva dni aj na verve aj na ratm.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: Po Máj 05, 2008 7:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pozeral som Eventim.at a maju tam len listok na vsetky tri dni. Zostava, ako voucher, ktory sa tam vymeni (take info mi bolo podanne). Nemate nejake info, ci sa da ist len na den-dva dni ?

..filip

PríspevokZaslal: Po Máj 05, 2008 8:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak novarock je v rpvom rade len na 2 dni, resp 2 noci (piatok, sobota ,nedela) ale ten treti den uz sa budes moct akurat tak zbalit a ist domov.

a jednodnove listky sa zacnu predavat blizsie pred festakom ked uz bude znamy aj program na jednotlive dni atd

u horaka stoji listok na cely novarock 3900,-

..filip

PríspevokZaslal: Pi Máj 09, 2008 9:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
no tak novarock je v rpvom rade len na 2 dni, resp 2 noci (piatok, sobota ,nedela) ale ten treti den uz sa budes moct akurat tak zbalit a ist domov.

a jednodnove listky sa zacnu predavat blizsie pred festakom ked uz bude znamy aj program na jednotlive dni atd

u horaka stoji listok na cely novarock 3900,-

fuu musim sa opravit.. fakt je to tri dni teda tri noci.. uz je presnejsi rozpis ako je co kedy... my bad

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 6:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kuaaaa, The Killers budu na Frequency 16. augusta .... ojojojojooooooj

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 8:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som Ti hovoril Filip. Smile

Na Freq budu aj REM a Babyshambles.

..filip

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 8:40 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Ja som Ti hovoril Filip. Smile

no jo.. cize ta tretia noc je vlastne z nedele na pondelok? to mi nejako nesedalo.. jazdopadne prvy den je dost slaby (akurat porcupine tree kt som uz 2x videl a kt ma kazdy na haku), druhy den je verve (a este opeth kt ma asi tiez kazdy na haku) a treti den asi najlepsi - ratm, incubus, bullet...
denny ticket stoji 65 EUR cize 2145,- cize ak len na verve tak to a ak povedzem ze na 2 dni tak rovno permanentku kt stoji 3900,-. na vs 3 dni by som tam urcite nesiel.

sakypop

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 8:42 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ab Freitag, 9. Mai ab 9 Uhr kommen 1.000 STK. LIMITIERTE Tageskarten zum Preis von 59,- EURO pro Festivaltag in den Verkauf. Erhältlich in allen Raiffeisenbanken, ÖTicket, Musicticket und bei Ticket Online.

treba sa poponahlat. Wink ja idem urcite len na den.

..filip

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 9:57 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Ab Freitag, 9. Mai ab 9 Uhr kommen 1.000 STK. LIMITIERTE Tageskarten zum Preis von 59,- EURO pro Festivaltag in den Verkauf. Erhältlich in allen Raiffeisenbanken, ÖTicket, Musicticket und bei Ticket Online.

treba sa poponahlat. Wink ja idem urcite len na den.

hento znamena ze bude limitovany pocet listkov za 59,-? a ze potom budu dalsie ale drahsie right?
predpokladam ze chces ist na den kedy je verve. ja teda pojdem urcite tiez, este jedna kamoska je taka ze chce ist na verve akurat. a budem dufat ze este niekto bude achciet aj na ratm...

sakypop

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 1:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

spravne si to pochopil. Wink ja tiez chcem asi len verve, lebo nejak ma hryzu financie. inac tam sa stanuje, ci... ?

..filip

PríspevokZaslal: So Máj 10, 2008 1:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no stanuje ale aj kebyze idem na dva dni tak by som asi skor dochadzal z ba.. a ked na jeden tak ani neni o com rozmyslat B)

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 3 z 5

Prejdi na: