Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

My Guitar
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
sakypop

Založený: 29.03.2008

PríspevokZaslal: Št Júl 10, 2008 8:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na to, aby to malo zvuk. Len samotny preamp nehra, musis za neho strcit nejaky koniec (poweramp). V preampe sa vacsinou tvori skreslenie a v powerampe sa zosilny signal. (Po lopate)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Júl 11, 2008 9:49 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Na to, aby to malo zvuk. Len samotny preamp nehra, musis za neho strcit nejaky koniec (poweramp). V preampe sa vacsinou tvori skreslenie a v powerampe sa zosilny signal. (Po lopate)

presne tak, koncak robi vykon, predzosilovac zvuk, ktory este prikrmujes krabickami Smile

inac co sa toho Gerhata tyka, bol som s nim v kontakte, uz sme takmer boli dohodnuti ze mi spravi pre-amp aj koncak, ale nakoniec som si zvolil osvedcenu cestu Tubemana Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: So Júl 12, 2008 1:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja som s tym TubeDriver-om spokojny. S inymi vyrobkami od neho som sa nestretol.

Ja teraz pokukujem po Kustom Defender. Celolampa 3xECC83 a 2xEL34. Este som na tom nehral, ale podla tych lamp a co som precital, tak to moze byt celkom slusny british sound amp.

http://uk.youtube.com/watch?v=HsIrQC1ztOQ

majky

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 9:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Ja som s tym TubeDriver-om spokojny. S inymi vyrobkami od neho som sa nestretol.

Ja teraz pokukujem po Kustom Defender. Celolampa 3xECC83 a 2xEL34. Este som na tom nehral, ale podla tych lamp a co som precital, tak to moze byt celkom slusny british sound amp.

http://uk.youtube.com/watch?v=HsIrQC1ztOQ

no znie to zaujimavo, treba to vyskusat co to robi s tvojou gitarou a ci to ide k tvojmu stylu Wink

Ja som si vcera pozical na koncert MESA BOOGIE DUAL RECTIFIER hlavu + bednu Mesa Boogie a poviem ti ze to bol totalny narez, tvrdy zvuk to malo skvely.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
sakypop

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 10:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak Mesa, to su metalove aparaty. Very Happy Ale zvuk to ma naozaj skvely.

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Júl 15, 2008 9:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super gitary mate.

A trochu na temu gitara. Dnes som sa prechádzal s priateľkou po meste a pri vyklade s gitarami boli 4 dievčence ( mali asi po 15 ) a jedna vravi citujem ... jej to je pekna gitara a stoji iba 4900 a druha sa na nu tak pozrela a vravi to je blba gitara ved stoji iba 4900 kup si za 6900 ta je lepsia. A ona jej odvetila ale ked mna sa paci ta moja. Skoda ze ste to nepoculi sme sa nasmiali hhh.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
.:Ace:.

Založený: 24.08.2006

PríspevokZaslal: St Júl 16, 2008 9:35 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heh Gnarls, to by som si rad vypocul Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Júl 17, 2008 9:21 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

sakypop Napísal:
Su tam Pearl od Tulena zo Slobodnej Europy. Oni su kamosove, ale nebol by problem s pozicanim. Stali nejak do 30 litrov, takze to nebude uplny smejd.

Nie je to tam este zariadene, lebo to vybavili nedavno. Treba este pockat kym sa tam odnese aparatura a potom by sme sa mohli dohodnut. Wink

Na mesiac to tam vyjde 2 litre, cize kebyze tam cvicime este dajme to my dvaja, tak okolo 300SK na osobu.

duude poslal som ti mail na tu adresu co tu mas. cekni pls Smile

sakypop

PríspevokZaslal: Št Júl 17, 2008 10:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
sakypop Napísal:
Su tam Pearl od Tulena zo Slobodnej Europy. Oni su kamosove, ale nebol by problem s pozicanim. Stali nejak do 30 litrov, takze to nebude uplny smejd.

Nie je to tam este zariadene, lebo to vybavili nedavno. Treba este pockat kym sa tam odnese aparatura a potom by sme sa mohli dohodnut. Wink

Na mesiac to tam vyjde 2 litre, cize kebyze tam cvicime este dajme to my dvaja, tak okolo 300SK na osobu.

duude poslal som ti mail na tu adresu co tu mas. cekni pls Smile

Wink

El_dy0

Založený: 16.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Sep 09, 2008 6:33 pm    Predmet: hm Odpovedať s citátom Back to top

a jake pesnicky hrate ? pochvalte sa Smile

majky

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 7:32 am    Predmet: Re: hm Odpovedať s citátom Back to top

El_dy0 Napísal:

ja hlavne zalubene Very Happy

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 8:42 am    Predmet: Re: hm Odpovedať s citátom Back to top

El_dy0 Napísal:

cisty rock n roll Wink

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: St Sep 10, 2008 9:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

my hrame "vyfetovany rock" Very Happy cize ciste hovadiny Smile

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: So Sep 20, 2008 2:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm, tak vela gitaristov u je Smile

ja hram asi 2 roky na tehto preglejke.... po roku ma hranie prestalo motivovat ale potom som zacal hrat Oasis a teraz je hranie opat mojim velkym konickom

preto mam v najblizsej dobe v plane kupit aj tuto gitarku
http://www.muziker.sk/Default.aspx?Epiphone-LP100-HS&nid=20016&nparams=kod_id;6026

este rozmyslam ako s efektami... cital som ze sa tu spominal aj Gerhat, u toho som vcera bol... no neviem ci mam ist po krabicke alebo po nejakom multiefekte (ten by bol pre mna ako amatera mozno vyhodnejsi), neviem ci sa s multi da hrat aj kvalitnejsie Oasis a pod Smile

ToM_XrOwD

Založený: 27.02.2008

PríspevokZaslal: Pi Okt 24, 2008 4:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

[img]http://www.muziker.sk/Images/Tovar/Actual/LP100-HS.jpg?rand=322731783[/img]

takze taketo nieco mi vcera prislo... slovo rock´n´roll pre mna nabralo hlbsi zmysel Smile

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 3 z 4

Prejdi na: