Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Liam štartuje vlastnú značku - PrettyGreen !!!
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Nov 04, 2009 12:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

kozena bunda 1050 eciek....to je zo soba, ze to tolko stoji?

ale tie tigrovane papucky su dobre Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: St Nov 11, 2009 8:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uvitacia pretty green party.
ten Richard vyzera dost biedne, nejaky je vychudnuty. Mozno bol aj Noel Smile
http://new.prettygreen.com/community/2009/11/09/the-pretty-green-launch-party/

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Nov 12, 2009 7:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tí típci z Prodigy sú fakt úchvatní...ich stretnúť v noci, tak zahryznem do stromu a tvárims a jak suchý konár Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Pi Nov 13, 2009 6:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Tí típci z Prodigy sú fakt úchvatní...ich stretnúť v noci, tak zahryznem do stromu a tvárims a jak suchý konár Smile
Laughing Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Nov 17, 2009 10:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fuckin hell...niektore veci z novej kolekcie vyzeraju naozaj cool...oh my fuckin days Cool O dost lepsie nez som cakal... Druha vec je ze asi budem musiet mat pohovor s managerom o zvydeni platu... Confused

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Št Nov 19, 2009 6:15 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no nove handry su podla mna uplne pop***. hned som si vybral

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Št Nov 19, 2009 6:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no len napr tie tricka uz su aj sold out. inac kukam ze ma to tu vyhviezdickovalo Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Jan 10, 2010 7:48 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mal som nejake love tak som siel pozriet PG gear do Selfridges Wink Som cakal viac...nie od oblecenia co sa tyka kvality,ale maju tam asi par triciek,ciernu parku plus ten coat...

Asi len dve policky...a to jen v malo velkostiach. Co som sa cudoval,kupil som si koselu co nie je ani na webe Shocked Ma taky isty vzor ako Ivory neck scarf paislay...cierna bola cool,ale nemali Lko. Ked som to porovnal s inymi znackami...nabuduce kupim radsej nieco ine...keby to nebolo od Liama G nedal by som za to 150 libier.

..filip

PríspevokZaslal: St Jan 20, 2010 7:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

asi myslis totok
http://www.redsquareclothing.co.uk/pretty-green/70165-pretty-green-paisley-shirt.html

ty burzuj! Very Happy

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Jan 21, 2010 11:36 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aky burzuj man?To co znamena to slovo? Wink A to som bol niekde medzi M a L siel po pre Lko,ale mal som tusim po Mko Confused Co uz,budem musiet nosit rukavy o cm dlshie... Burzuj ako nieco s burzoaziou?To je prva vec PG co mam...a nenut ma tu zverejnit svoj bank statement ...by som sa hanbil Laughing

Len dufa,ze to nerobia nejaky vekslaci ked to nie je na webe...mzono aj to raz pride...vietnamci budu predavat Petty Green namiesto Pretty Green Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre