|
|
OASIS FÓRUM :: SK & CZ All about Oasis and the others ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Po Aug 24, 2009 10:43 am Predmet: |
|
|
no co vravite??
pre mna bol vrchol vecera Reckoner. to som sa skoro roztiekol.. na druhej strane setlist mohol byt lepsi (videotape? bangers? bodysnatchers? tie songy fakt nemusim.. a navyse nebol paranoid android |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
yoshysun
Založený: 07.11.2005 Príspevky: 8
|
Zaslal: Po Aug 24, 2009 2:52 pm Predmet: |
|
|
no pre mňa bol naopak vrchol, jednoznačne bangers a wolf at the door bol nenormálne nahnevane spievaný, potešil ma the bends aj true love waits, samozrejme twisted words, kde bolo super osvetlenie paranoid a karma ani moc nechýbali, skôr by som privítal just
a na koniec, to že mi zvukár dal setlist :0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Založený: 06.11.2005 Príspevky: 233 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Aug 25, 2009 9:55 am Predmet: |
|
|
mozno som neobjektivny, ale ja nemam vyhrady k playlistu, koncert bol cely skvely, to ze nezahrali tie najznamejsie pesnicky, az tak nevadi, samozrejme ze by som mohol napisat, ze nemuseli hrat 5-6 pesniciek a na miesto nich nieco ine, ale naco. pre mna vrchol vecer: there there, pre mna jedna z top piesni vobec od nich, tu ak by nezahrali, bol by som nahnevany, exit music, to ticho a len akustika a spev, to bol asi uplny vrchol vecera a som rad ze hrali malo hravane piesne: morning bell, wolf at the door, HTDC, bends. cize uplne spkojnost, a este cez den som si vypocul skoro hodinovu skusku kapely a Jonny mi podpisal ok computer, co si naozaj velmi cenim. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Ut Aug 25, 2009 12:30 pm Predmet: |
|
|
Ťažko hladať slová kritiky po tak skvelom koncerte. Ja som rád, že setlist od Szigetu dosť obmenili. Nie že by nechýbali Karma, Just, Paranid, Street spirit, ale zas keď zahrali wolf at the door a morning bell, to som skoro plakal od štastia. Škoda len že z nových nedošlo na Jigshaw. Nechápem ako to robia, ale pri Lucky a Exit music som mal zase ten pocit že som mimo hraníc tohto sveta.
Ale predsaalen jedna výhrada smerom k organizátorom. Keby som dopredu vedel že v druhej sekcii bude mierny kopec a zopár kusov zvukovej aparatúry čo kazia výhľad, tých 14 EUR navyše by som okamžite doplatil. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
Zaslal: Ut Aug 25, 2009 2:02 pm Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Ťažko hladať slová kritiky po tak skvelom koncerte. Ja som rád, že setlist od Szigetu dosť obmenili. Nie že by nechýbali Karma, Just, Paranid, Street spirit, ale zas keď zahrali wolf at the door a morning bell, to som skoro plakal od štastia. Škoda len že z nových nedošlo na Jigshaw. Nechápem ako to robia, ale pri Lucky a Exit music som mal zase ten pocit že som mimo hraníc tohto sveta.
Ale predsaalen jedna výhrada smerom k organizátorom. Keby som dopredu vedel že v druhej sekcii bude mierny kopec a zopár kusov zvukovej aparatúry čo kazia výhľad, tých 14 EUR navyše by som okamžite doplatil. |
ako wolf at the door bolo pre mna prekvapenie vecera, to som necakal, ze niekedy uvidim nazivo. a suhlasim, exit music bol velmi silny zazitok, to bolo uzasne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tomas
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nemôžete odosielať nové témy do tohto fóra Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete hlasovať v tomto fóre
|
|
|
|