Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

??KAM NA FESTIVAL??
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: St Júl 19, 2006 5:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
vibrocil Napísal:
BetterMan Napísal:
Ludia kto idete na ten Zakovic?Ja som sa ojebal s dovolenkou...tu mam az o mesiac...takze teoreticky by som mohol ist.... Cool

peto ty chces ist tiez na zakovic? to aby som zobral nejake nastroje na obranu ak tam pojdem... Wink

Nekecaj Adam Cool Ja som mierumilovny clovek a urcite by som nesiel s kozou na trh kvoli nejakej politike...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad bohuzial tam nejdem tak sa nestretneme...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Júl 24, 2006 4:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
BetterMan Napísal:
vibrocil Napísal:
BetterMan Napísal:
Ludia kto idete na ten Zakovic?Ja som sa ojebal s dovolenkou...tu mam az o mesiac...takze teoreticky by som mohol ist.... Cool

peto ty chces ist tiez na zakovic? to aby som zobral nejake nastroje na obranu ak tam pojdem... Wink

Nekecaj Adam Cool Ja som mierumilovny clovek a urcite by som nesiel s kozou na trh kvoli nejakej politike...

Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad bohuzial tam nejdem tak sa nestretneme...

ani aj som nebol...bol som na Sirave...mozno na Hodokvase Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Lada

Založený: 09.02.2006

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:26 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Are any of you guys going to Frequency again this year? I'm going again, so if anyone else is coming let me know Smile!

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 1:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Lada Napísal:
Are any of you guys going to Frequency again this year? I'm going again, so if anyone else is coming let me know Smile!

no oasis = no frequency Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Lada

Založený: 09.02.2006

PríspevokZaslal: Št Aug 10, 2006 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Haha, 'nuff said Razz .

Too bad though Sad ...

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 11, 2006 1:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Na Arctic MOneys by som siel mrknut..ale trepat sa kvoli jedbej kapele taku dialku..myslim frequency

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: