Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Aký film ste videli naposledy?
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 17, 2008 1:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
Gnarls Napísal:
Tak ja som naposledi pozeral Tenacious D in The Pick of Destiny

brutal texty

zaciatok filmu Tenacious D in The Pick of Destiny

stred filmu http://youtube.com/watch?v=TCd7_pp0xnY

takto sa sniva http://youtube.com/watch?v=80DtQD5BQ_A&feature=related

a koniec filmu ked znicili diabla svojim ROCKOmmm http://youtube.com/watch?v=-Jm3Zb-HSvo&feature=related

Odporucam v hlavnej ulohe Jack Black ( zabavac a Rocker v jednej osobe )

kamo, tak tento film je podla mna megaaaaaaaaaaa!!! Toto musi kazdy rocker vidiet, je to strasne funny. My sme si to pustali s kapelou na vyjazdoch ked niekde spime, povinne to musi kazdy vidiet! Wink

hellyeah!!! jack black rocks!!! aj jeho kolaboracie z daveom grohlom stoja zato Very HappyD napr klip k Low od Foo Fajterov

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 17, 2008 2:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

hellyeah!!! jack black rocks!!! aj jeho kolaboracie z daveom grohlom stoja zato Very HappyD napr klip k Low od Foo Fajterov

jo, to je parada, ved Dave hra aj v zmienovanom filme Smile Tenacious D sa takisto objavili v notoricky znamom klipe Learn To Fly a myslim ze sceny z filmu Orange County s Blackom su aj v klipe od Foos - THE ONE, ktora vysla na soundtracku k tomuto filmu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Št Mar 20, 2008 1:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Into the wild. film seana penna podla knihy cestovatela krakauera podla skutocnej udalosti s pesnickami eddieho veddera Smile marek ho uz tu spominal niekde.... fakt silny film. a to beatnicke veci typu "Na ceste" moc nemusim (into the wild je v urcitych veciach podobny).

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 20, 2008 11:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

man with a movie camera...

Kód:
http://video.google.com/videoplay?docid=-4115660577597208280

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 25, 2008 7:56 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Velku noc som mal tak trochu filmovú, podarilo sa mi zhlianduť tieto tituly:
Black Book, Katyň, Zodiac, 3:10 to Yuma a Na samote u lesa. Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Apr 18, 2008 10:55 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Zodiac bol podla mna pekna picovina.

Dopozeral som We own the night...fakt dost dobre.Ta baba...nejaka Eva mendes vcelku kocka Smile

A v kine som bol sa Son of rambow ...tam som cakal viac.

Rasťo

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 1:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vo štvrtok som si po dlhom čase pozrel Horiace Mississippi (kvalita) a pred chvílou som dopozeral Walk Hard: The Dewey Cox Story. Tam som čakal viac, ale hádka medzi Beatles nemala chybu. Smile

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 1:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chcem si pozriet

Where in the World Is Osama Bin Laden?
http://youtube.com/watch?v=cjxXX70_R0A

Very Happy Laughing

Young@Heart
http://youtube.com/watch?v=-3uOOhm8Fj8

Shine a Light
http://youtube.com/watch?v=yDHbnF0z4EE

Wink

..filip

PríspevokZaslal: Ne Apr 20, 2008 6:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:

myslis black books? ten anglicky serial? to nema chybu podla mna Very HappyVery Happy som kukol tie 3 serie co uz su a je to fakt ze nekutocne fasacke

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 9:04 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
Rasťo Napísal:

myslis black books? ten anglicky serial? to nema chybu podla mna Very HappyVery Happy som kukol tie 3 serie co uz su a je to fakt ze nekutocne fasacke
The IT Crowd je este lepsi

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Rasťo

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 3:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

Nie, mal som na mysli Zwartboek (anglický názov Black Book). Je to holandský film z obdobia 2.sv.vojny - odboj v Holandsku. Dosť dobré.

majky

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 3:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:

ja som to akurat stiahol, vsetky 3 serie a idem do toho

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Po Apr 21, 2008 8:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
..filip Napísal:

jasne chod na to.. strasna klasika, furt chlascu to sa mi na to najviac lubi Very Happy

majky

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 11:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
furt chlascu to sa mi na to najviac lubi Very Happy

ach, tato tema mi vobec nie je blizka Very Happy Very Happy Very Happy

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 4:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
..filip Napísal:

nemas nahodou link na tretiu seriu please?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4  Ďalší
Strana 3 z 4

Prejdi na: