Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

mando diao
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Jan 21, 2008 2:07 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pokial viem je to regulerny album, akurat ze si ho nahravali sami v malom studiu ... oproti Ochrasy je urcite slabsi, na prve pocutie som bol aj ja sklamany, teraz mu tak pomalicky prichadzam na chut, napr. Misty Mountains je celkom good ... i ked miestami citit dost silny vplyv country, ci co Surprised
ale to sa spolieham, ze na koncerte sa budu hrat aj stare osvedcene hitovky Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Jan 22, 2008 9:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no jo, tak asi by som mal zacat serioznejsie pocuvat ten country/ rockpop album Smile len dufam ze vydaju aj nieco na co sme zvyknuty. Poctivy rock n'roll, smrncnuty sixties, postpunkom, bitpopom a bohviecim este

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gods.Mistake

Založený: 28.02.2008

PríspevokZaslal: Št Feb 28, 2008 10:08 am    Predmet: mando diao?? Odpovedať s citátom Back to top

Ja ich zboznujeeeeem !! Razz [/b]

gabip79

PríspevokZaslal: Ut Dec 09, 2008 12:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mando Diao 26.3.2009 opätovne vystúpia vo Viedni, tentokrát v Gasometri Cool

http://www.oeticket.com/portal/en/music/rock_pop/mando_diao/

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 28, 2009 8:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ziadne ohlasy na koncert?

Uprimne, z piatich koncertov Mando som si tento uzil asi najmenej. Nesedi mi moc ich sucasny prajav, ci uz na albume alebo na zivo a tiez uz som asi prestarnuty sa cely koncert zrazat s rakuskymi adolescentmi. Navyse aj setlist bol poslabsi. Z noveho albumu ignorovali vacsinu kuskov ktore som si oblubil, minimum veci z Ochrasy....akurat prijemne prekvapil akusticky set.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

PríspevokZaslal: Št Okt 29, 2009 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://kultura.pravda.sk/predskokanom-mando-diao-vo-viedni-budu-lavagance-fu7-/sk_khudba.asp?c=A091029_103200_sk_khudba_p46

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: