Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Black Rebel Motorcycle Club - Baby 81
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Apr 24, 2010 7:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Bol som vcera na BRMC v kentish towne Cool

To bolo prvy krat co som ich videl live, mega koncert. HMV Forum,malicke... Odohrali takmer vsetky zname songy...az na man...mal som par piv,ale myslim ze Love burns som nepocul vcera. Osobne naj pre mna boli dva nove songy....beat a conscience killer...zo starsich Ain t no easy way.

Budem drsny a najdem chybu...zaciatok koncertu sa mi zdal ze prve songy mali rovnake tempo...a nejak som neregistroval ani kedy je novy song a kedy stary konci Laughing Ale ta baba za bicimi bola fit cize ok Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 18, 2010 8:05 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak čo, boli ste včera dakto? Cool

Štandardne dobré, vrátane nových songov ... Také Conscience Killer bolo fakt výborné. A keď nás už vyhadzovali z Areny, tak som ku mne nejako priplietol aj Robert, tak som mu odovzdal pozdrav v mene slovenských fanúškov BRMC Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3
Strana 3 z 3

Prejdi na: