Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Festivaly 2008
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 01, 2008 6:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Manic's na Frequency, snad si to tento rok uz dobre vypocitali Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Júl 02, 2008 5:45 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
Manic's na Frequency, snad si to tento rok uz dobre vypocitali Very Happy

No tak to uz zacina byt dost vazne ... dufam ze si najdem vtedy cas!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Aug 08, 2008 11:41 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Caute.Idem do Sniny za ex /asi last shot / a ako zamienku mam ten festival co tam je niekde na nejakych rybnikoch.Nebude tam niekto?Nech nie som az taky priehladny Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: So Aug 09, 2008 7:27 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
Caute.Idem do Sniny za ex /asi last shot / a ako zamienku mam ten festival co tam je niekde na nejakych rybnikoch.Nebude tam niekto?Nech nie som az taky priehladny Confused

Peter, hrame tam s kapelou!!! Rad si dam s tebou pivecko dve tri ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: So Aug 09, 2008 5:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:

To vyzera tak ze to bude moj prvy koncert UKND Cool Neviem sefe...ty si muzikant co by mal byt niekde v backstagi ci VIP priestoroch nie asi davat pivo s nejakym navstevnikom festivalu...co ma trapne reci o ex Confused

majky

PríspevokZaslal: So Aug 09, 2008 9:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
majky Napísal:
BetterMan Napísal:

To vyzera tak ze to bude moj prvy koncert UKND Cool Neviem sefe...ty si muzikant co by mal byt niekde v backstagi ci VIP priestoroch nie asi davat pivo s nejakym navstevnikom festivalu...co ma trapne reci o ex Confused

tesim sa na tvoje reci Wink hrame v sobotu 17"35 takze tam budeme minimalne o takej 16ej plus - minus ... posielam ti cez PM moje nove cislo kdyby neco ....

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 10, 2008 10:29 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ide niekto na sziget? ja idem stvrtok na jeden den (jamiroquai a je tam aj kaiser chief ale to ma az tak nerajcuje)

betterman: ty betar!! Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Aug 10, 2008 3:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
BetterMan Napísal:
majky Napísal:
BetterMan Napísal:

tesim sa na tvoje reci Wink hrame v sobotu 17"35 takze tam budeme minimalne o takej 16ej plus - minus ... posielam ti cez PM moje nove cislo kdyby neco ....

Dik.Aspon niekto koho by som pripadne poznal...a trochu svk hudby nezaskodi.Reci o byvalej necham doma...podla segry/moj osobny terapeut/ su trapne Confused

BetterMan

PríspevokZaslal: Ne Aug 10, 2008 3:37 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Filip betar?to bolo jedno z tych mensich klamstiev Cool Nie ze by som bol nejaky nevernik,ale niekedy mam pocit,ze vsetky baby chcu pocut to iste...

kamo ty mas nejaky dobry zivot...po koncertikoch si chodit Cool

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ne Aug 17, 2008 11:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jaaj ten jamiroquaaaaaaai nemal chybu!! Smile

http://tichy.blog.sme.sk/c/160606/Jamiroquai-na-Szigete.html

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2, 3, 4, 5
Strana 5 z 5

Prejdi na: