|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ut Júl 01, 2008 6:02 pm Predmet: |
|
|
Manic's na Frequency, snad si to tento rok uz dobre vypocitali |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: St Júl 02, 2008 5:45 am Predmet: |
|
|
teepek Napísal: |
Manic's na Frequency, snad si to tento rok uz dobre vypocitali |
No tak to uz zacina byt dost vazne ... dufam ze si najdem vtedy cas! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Pi Aug 08, 2008 11:41 am Predmet: |
|
|
Caute.Idem do Sniny za ex /asi last shot / a ako zamienku mam ten festival co tam je niekde na nejakych rybnikoch.Nebude tam niekto?Nech nie som az taky priehladny |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: So Aug 09, 2008 7:27 am Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
Caute.Idem do Sniny za ex /asi last shot / a ako zamienku mam ten festival co tam je niekde na nejakych rybnikoch.Nebude tam niekto?Nech nie som az taky priehladny |
Peter, hrame tam s kapelou!!! Rad si dam s tebou pivecko dve tri ... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: So Aug 09, 2008 5:33 pm Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
To vyzera tak ze to bude moj prvy koncert UKND Neviem sefe...ty si muzikant co by mal byt niekde v backstagi ci VIP priestoroch nie asi davat pivo s nejakym navstevnikom festivalu...co ma trapne reci o ex |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Zaslal: So Aug 09, 2008 9:18 pm Predmet: |
|
|
To vyzera tak ze to bude moj prvy koncert UKND Neviem sefe...ty si muzikant co by mal byt niekde v backstagi ci VIP priestoroch nie asi davat pivo s nejakym navstevnikom festivalu...co ma trapne reci o ex |
tesim sa na tvoje reci hrame v sobotu 17"35 takze tam budeme minimalne o takej 16ej plus - minus ... posielam ti cez PM moje nove cislo kdyby neco .... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 10:29 am Predmet: |
|
|
ide niekto na sziget? ja idem stvrtok na jeden den (jamiroquai a je tam aj kaiser chief ale to ma az tak nerajcuje)
betterman: ty betar!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 3:33 pm Predmet: |
|
|
tesim sa na tvoje reci hrame v sobotu 17"35 takze tam budeme minimalne o takej 16ej plus - minus ... posielam ti cez PM moje nove cislo kdyby neco .... |
Dik.Aspon niekto koho by som pripadne poznal...a trochu svk hudby nezaskodi.Reci o byvalej necham doma...podla segry/moj osobny terapeut/ su trapne |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ne Aug 10, 2008 3:37 pm Predmet: |
|
|
Filip betar?to bolo jedno z tych mensich klamstiev Nie ze by som bol nejaky nevernik,ale niekedy mam pocit,ze vsetky baby chcu pocut to iste...
kamo ty mas nejaky dobry zivot...po koncertikoch si chodit |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip