Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

nové DVD!

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 15, 2007 7:38 am    Predmet: nové DVD! Odpovedať s citátom Back to top

Podľa oficiálnej stránky vydá OASIS nové DVD, bude to záznam koncertu z Manchestru z 1.7 2005 Wink

Trošku oneskorene podľa mňa, ale aspoň niečo.

http://www.oasisinet.com/site.php?site=news&idx=739

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 15, 2007 1:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hej Marek ich predbehol Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 15, 2007 3:24 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super správa. Tento koncert mám na cd, ale ak bude aj na vd, určite po ňom siahnem.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Máj 15, 2007 7:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Akoze...dobre,bude DVD...ale takmer kazdy uz ten koncert videl.Nic v zlom,ale mohli by to apson zkombinovat s nejakymi inymi koncertami...alebo aspon hodinu nejakeho ineho materailu tam dat.Lebo takto ma to nejak nevzrusuje... Laughing aj ked si ho kupim,jasne Cool

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Máj 16, 2007 8:06 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm ... mohli by to trebars spojit s filmom "LORD DON'T SLOW ME DOWN" ... to by bolo fajn.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Máj 16, 2007 6:19 pm    Predmet: Re: nové DVD! Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
Podľa oficiálnej stránky vydá OASIS nové DVD, bude to záznam koncertu z Manchestru z 1.7 2005 Wink

Trošku oneskorene podľa mňa, ale aspoň niečo.

http://www.oasisinet.com/site.php?site=news&idx=739

Jeden z naj. koncertov aky Oasis mali ... aspon mne sa paci - uz sa tesim na DVD.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Máj 29, 2007 11:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Very Happy Very Happy no tak ja mam film aj nieco ako dokument a aj koncert z Manchesteru a to vsetko na jednej starej dobrej VHS Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
admin

Založený: 07.01.2005

PríspevokZaslal: St Máj 30, 2007 7:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
hej Marek ich predbehol Very Happy

Very Happy Vdaka ...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
adam

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Máj 31, 2007 2:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
hmm ... mohli by to trebars spojit s filmom "LORD DON'T SLOW ME DOWN" ... to by bolo fajn.

Asi to tak udělají, Noel určitě závidí Stereophonics jejich nové DVD Rewind, kde je dokument o 10 letech Stereophonics a k tomu části z koncertů. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 01, 2007 3:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Noel,jeb na to.je cas na novy album,nie na nejake DVD Laughing

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 01, 2007 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Myslim ze najlpesie by bolo keby vydali aj nove CD a DVD Very Happy

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 14, 2008 11:13 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ludia tento koncert som videl asi 100 krat a kukam ho over and over B)) neksutocna chutofka B))

HeyLyla

Založený: 14.04.2009

PríspevokZaslal: Ut Apr 14, 2009 6:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
ludia tento koncert som videl asi 100 krat a kukam ho over and over B)) neksutocna chutofka B))

Nejlepší je Songbird a záběr na Liama, jak "zpívá Noelovi" Smile

A jelikož nevím, která témata jsou nejaktuálnější, protože jsem zde nová tak všechny zdravím Wink

barbOrka

Založený: 10.02.2009

PríspevokZaslal: Ut Apr 14, 2009 8:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pridávam sa, manchester 2005 je niečo neopakovateľné... pre mňa to je *the best* koncert aký som kedy videla... Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: