Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Incubus

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 12:41 pm    Predmet: Incubus Odpovedať s citátom Back to top

Prezrel som cele forum a o Incubus zatial ani slovo nepadlo. Nikto ich nepocuva? Mne sa dostal prednedavnom do ruk novy album Light Grenades a velmi zaujal. Taka alternativa k britskej gitarovej scene, velmi napdite a pocuvatelne zaroven. Kedysi boli celkom propagovani aj na MTV, to bolo v casoch albumu Morning view

v juni su na Nova rock, tak sa tesim co predvedu live.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 11, 2007 12:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Incubus je skvely, ja som pocuval hlavne "hitovy" Make Yourself a nasledne Morning View ... a celkovo mozem kazdy ich album a este k tomu mam rad styl gitaristu Mikea Einzigera.

Urcite to bude zazitok vidiet ich nazivo, v marci inac hrali v Prahe - zevraj vyborny koncert.

Top song - STELLAR.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Ut Máj 15, 2007 12:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
Incubus je skvely, ja som pocuval hlavne "hitovy" Make Yourself a nasledne Morning View ... a celkovo mozem kazdy ich album a este k tomu mam rad styl gitaristu Mikea Einzigera.

Urcite to bude zazitok vidiet ich nazivo, v marci inac hrali v Prahe - zevraj vyborny koncert.

Top song - STELLAR.

Top song - I Miss You

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: