Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Streets

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 08, 2007 2:25 pm    Predmet: The Streets Odpovedať s citátom Back to top

Takze, aky je vas nazor na The Streets? Zda sa mi ze zatial tu nebol spomenuty. Nemyslite si ze som nejaky fanusik hip-hopu ale tak tento rapper ma fakt zaujal tym jeho zaujimavym stylom rapovania s britskym prizvukom. Je to asi jediny rap ktory pocuvam Very Happy
Tak co na nho hovorite?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
john plish

Založený: 03.06.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 08, 2007 2:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nó, tak by som ti odporúčal aj Plan B. Je to tiež UK reper a jeho hudba má taký indie rockový feeling. Myslím Dosť dobré, tiež s britským prízvukom Smile.
Spolu s The Streets je pod rovnakým labelom 679 Recordings.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 08, 2007 2:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fit but you dont know it je velkaaaa vypalovacka.. a aj ostatne veci su super co som pocul

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Jún 08, 2007 4:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak ja som počul len Dry Your Eyes, celkom dobré, ten prízvuk je skvelý, ale Oasis sú lepší Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

PríspevokZaslal: Pi Jún 08, 2007 4:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dry Your Eyes bola prva co som pocul.
Inac refren Dry Your Eyes mal povodne spievat Chris Martin Very Happy

Naposledy upravil stanek dňa Po Sep 29, 2008 7:10 pm, celkom upravené 1 krát

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 11, 2007 6:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja ich mam rad, raz som mal kolegu v kancelarii ktori ich pocuval, tak sa to na mna nalepilo

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
stanek

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 7:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

zaujimal by ma vas nazor na to ked streets spieva Very Happy

the streets - your song (elton john cover)
http://www.youtube.com/watch?v=eTtieF4-fGc

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Sep 29, 2008 9:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to bolo na vyberovke co malo 40te vyrocie bbc kde pre kazdy rok sa vybral song ktory bol v tom roku no. 1 a sucasna kapela/spevak/spevacka ho znovu naspievala... no nic moc to neni toto je ztych lepsich Very Happy (dobre ztoho cd je stereophonics - you sexy thing napr)

...i dont have much money, but boy if i did.. :DDDD

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

PríspevokZaslal: Ut Sep 30, 2008 4:31 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no nespieva prave najlepsie..ale je to take uprimne Very Happy

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: