Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Velky navrat The Bealtes ( mozno aj posledny )

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ut Jún 19, 2007 11:29 pm    Predmet: Velky navrat The Bealtes ( mozno aj posledny ) Odpovedať s citátom Back to top

Dvaja zostávajúci členovia skupiny The Beatles sa rozhodli vydať dosiaľ nepublikovanú skladbu. Pieseň má názov Now and Then a vychádza z nahrávky Johna Lennona, ktorú Sirovi Paulovi McCartneymu v roku 1994 venovala Lennonova vdova Yoko Ono ako súčasť projektu Antology. Podľa hudobníkových priateľov pôjde zrejme o poslednú veľkú skladbu, o ktorej sa McCartney dozvedel v roku 1989 a odvtedy čakal na to, kedy ju bude môcť spracovať. Spolu so staronovou skladbou by sa malo objaviť i niekoľko doteraz nevydaných archívnych nahrávok Georgea Harrisona, do ktorých McCartney nahrá vokály a bubeník Ringo Starr bicie.

Paul sa k nej chce vrátiť spolu s Ringom Starrom: „Máme Johnov vokál. Je to v zlej kvalite, ale má to zas cit. S technológiou dnešných dní nikdy neviete. Zaujíma ma, čo by sa s tým dalo urobiť. Je to však vec, ktorá stojí za to,“ povedal pre USA Today.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Jún 20, 2007 12:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Lennonova demoverzia s klavírom NOW AND THEN
http://youtube.com/watch?v=5ObTyehx7n8

este jeden link zda sa mi ze je trosku lepsi
http://youtube.com/watch?v=hhCKdqz2ekw

Tak takato nedokoncena pesnicka sa počas projektu Anthology v polovici 90. rokov nedostala na album na rozdiel od piesní Free As A Bird a Real Love.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 3:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ked pocujem piesne ako real love, walking on thin ice, free as a bird tak ma napada kolko super muziky mohol este lennon spravit nebyt toho K***ta Chapmana....

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Št Jún 21, 2007 3:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
ked pocujem piesne ako real love, walking on thin ice, free as a bird tak ma napada kolko super muziky mohol este lennon spravit nebyt toho K***ta Chapmana....

Vraj stacilo aby mu lennon dal svoj podpis a nebol by ho zastrelil Rolling Eyes aj tak dost divny dovod.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
jeremy

Založený: 09.08.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 22, 2007 9:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
jeremy Napísal:

Vraj stacilo aby mu lennon dal svoj podpis a nebol by ho zastrelil Rolling Eyes aj tak dost divny dovod.

saq prave ze on sa mu podpisal. chapman ho cakal pred vchodom do dakoty.... a lennona stretol ked isiel do nahravacieho studia. bohuzial tam stal aj o nikolko hodin ked sa vracal spat... az vtedy po nom strielal

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 22, 2007 2:36 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jeremy Napísal:
stanek Napísal:
jeremy Napísal:

saq prave ze on sa mu podpisal. chapman ho cakal pred vchodom do dakoty.... a lennona stretol ked isiel do nahravacieho studia. bohuzial tam stal aj o nikolko hodin ked sa vracal spat... az vtedy po nom strielal

Jo, mas pravdu.
Na nete najdes fakt vsetko,len skoda ze to neje vo vacsom rozliseni...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: