|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ut Jún 19, 2007 11:29 pm Predmet: Velky navrat The Bealtes ( mozno aj posledny ) |
|
|
Dvaja zostávajúci členovia skupiny The Beatles sa rozhodli vydať dosiaľ nepublikovanú skladbu. Pieseň má názov Now and Then a vychádza z nahrávky Johna Lennona, ktorú Sirovi Paulovi McCartneymu v roku 1994 venovala Lennonova vdova Yoko Ono ako súčasť projektu Antology. Podľa hudobníkových priateľov pôjde zrejme o poslednú veľkú skladbu, o ktorej sa McCartney dozvedel v roku 1989 a odvtedy čakal na to, kedy ju bude môcť spracovať. Spolu so staronovou skladbou by sa malo objaviť i niekoľko doteraz nevydaných archívnych nahrávok Georgea Harrisona, do ktorých McCartney nahrá vokály a bubeník Ringo Starr bicie.
Paul sa k nej chce vrátiť spolu s Ringom Starrom: „Máme Johnov vokál. Je to v zlej kvalite, ale má to zas cit. S technológiou dnešných dní nikdy neviete. Zaujíma ma, čo by sa s tým dalo urobiť. Je to však vec, ktorá stojí za to,“ povedal pre USA Today. _________________ www.musicone.sk - moja stranka o hudbe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Št Jún 21, 2007 3:22 pm Predmet: |
|
|
ked pocujem piesne ako real love, walking on thin ice, free as a bird tak ma napada kolko super muziky mohol este lennon spravit nebyt toho K***ta Chapmana.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Št Jún 21, 2007 3:28 pm Predmet: |
|
|
jeremy Napísal: |
ked pocujem piesne ako real love, walking on thin ice, free as a bird tak ma napada kolko super muziky mohol este lennon spravit nebyt toho K***ta Chapmana.... |
Vraj stacilo aby mu lennon dal svoj podpis a nebol by ho zastrelil aj tak dost divny dovod. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jeremy
Založený: 09.08.2005 Príspevky: 488 Bydlisko: Presov |
Zaslal: Pi Jún 22, 2007 9:00 am Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
Vraj stacilo aby mu lennon dal svoj podpis a nebol by ho zastrelil aj tak dost divny dovod. |
saq prave ze on sa mu podpisal. chapman ho cakal pred vchodom do dakoty.... a lennona stretol ked isiel do nahravacieho studia. bohuzial tam stal aj o nikolko hodin ked sa vracal spat... az vtedy po nom strielal |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Pi Jún 22, 2007 2:36 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
saq prave ze on sa mu podpisal. chapman ho cakal pred vchodom do dakoty.... a lennona stretol ked isiel do nahravacieho studia. bohuzial tam stal aj o nikolko hodin ked sa vracal spat... az vtedy po nom strielal |
Jo, mas pravdu.
Na nete najdes fakt vsetko,len skoda ze to neje vo vacsom rozliseni...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|