Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Billy Talent ( alebo Pezz )

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Jún 28, 2007 4:41 pm    Predmet: Billy Talent ( alebo Pezz ) Odpovedať s citátom Back to top

Kanadská rocková skupina. Mozno ich niekto pozna pod nazvom Pezz, prvy album vydali pod tymto - nasledne sa premenovali na Billy Talent. Rad to pocuvam spolu so skupinou Rage Against the Machine.

Trochu tvrdsie. Taka alternativa

Pocuva ich niekto zda sa mi ze taraz frcia na MTV. Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 29, 2007 5:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa celkom pozdavaju z toho co som pocul, boli teraz na turne s My Chemical Romance ... a myslim ze hrali aj na NOVA ROCKu takze Franz by nam mohol povedat viac Wink ak ich videl samozrejme

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 29, 2007 2:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Billy Talent sa kryl so Smashing Pumpkins, takze vam toho vela nepoviem. Zachytil som akurat jeden klip na MTV, take celkom pocuvatelne, ale zdaleka nie moja parketa

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Jún 29, 2007 6:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Billy Talent sa kryl so Smashing Pumpkins, takze vam toho vela nepoviem. Zachytil som akurat jeden klip na MTV, take celkom pocuvatelne, ale zdaleka nie moja parketa

Tak to by som sa nevedel rozhodnut. Smashing Pumpkins som pocuval ked som bol decko. ( a stale su dobry, ale nemusim vsetky pesnicky )
Klipovo sa mi pesnicky nejako nepacia ale ked ich pocuvam v sluchadlach cez mp3 tak je to strasne dobre ani neviem preco.
Ja pocuvam uz vsetko a snazim sa zhodnotit vybratu kapelu.
O Billy Talent mi povedal ujo inak by som o nich nic nevedel MTV uz davno nepozeram je tam viac reklam ako hudby. ( aspon mne sa zda )

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: