|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 11:23 am Predmet: My chemical romance |
|
|
no tak neviem co poviete na tuto kapelku ale vcera som kukal Ocko a tam bolo My Chemical Romance special a davali tam klipy ako su
Famous Last Word
I don`t love you
The Ghost of you...a podobne uz si vsetko nepametam ale riadne ma to uchvatilo .ked som v anglicku videl v NME tychto chlapakov tak som si povedal...aaaach dalsi debilkovia co sa chcu hrat na rockerov ale bol som fakt debil bo po vcerajsku som dospel k nazoru ze kupujem ich obe CD!!!
nie je to ziadny Snow Patrol ani Travis ani Coldplay nie ze by boli zly su uzasny ale toto je nieco co som dlhsie uz hladal nieco viac gitarove a rockove!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 2:15 pm Predmet: |
|
|
Tak pre mňa sú to stále debilkovia...ten ich spevák by mohol učiť na škole, ako sa blbo tváriť...hlavne v klipe I Don't Love You má "úžasnú" mimiku Ja po ich cd určite nesiahnem.
Naposledy upravil Rasťo dňa Ut Máj 29, 2007 6:40 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 4:01 pm Predmet: |
|
|
My Chemical Romance nie je nahodou EMO? Tak to by som potom uz zo zasady nepocuval |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Máj 29, 2007 9:16 pm Predmet: |
|
|
pure shit sorry mate |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Máj 30, 2007 11:18 am Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
Tak pre mňa sú to stále debilkovia...ten ich spevák by mohol učiť na škole, ako sa blbo tváriť...hlavne v klipe I Don't Love You má "úžasnú" mimiku Ja po ich cd určite nesiahnem. |
Suhlasim s tebou, aj v klipe Famous Last Words sa tvari nejako divne...
sice to asi v kazdom klipe |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: St Máj 30, 2007 2:17 pm Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
pure shit sorry mate |
no tak to teda nevime ci ti prepacim ...no nevadi myslel som ze budete zdielat nazor ale sak aj motyka niekedy vystreli a tentokrat mne...something hit me, somewhere right betwen the eyes |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: Št Máj 31, 2007 6:45 am Predmet: |
|
|
ja proti nim nic nemam, album som pocul raz, zjavne chalani vyrastli na metale, keby bol niekde blizsie koncert urcite sa pojdem pozret /viem ze teraz maju hrat niekedy v prahe spolu s Billy Talent/
PS: Stale o milion percent lepsie ako SYSTEM OF A DOWN.
PS2: Black Parade je mega pesnicka! _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lonely_soul
Založený: 17.11.2005 Príspevky: 450
|
Zaslal: Pi Jún 01, 2007 10:37 pm Predmet: |
|
|
DOVSED, YOU DIRTY EMO!
Si robim prdel. Ja som album este nepocul, ale Black Parade je naozaj klasa song tak sa nenechaj znechutit. Myslim, ze pokial si nezacnes malovat oci nacierno tak je vsetko v najlepsom poriadku. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
|
Zaslal: So Jún 02, 2007 4:39 pm Predmet: |
|
|
lonely_soul Napísal: |
DOVSED, YOU DIRTY EMO!
Si robim prdel. Ja som album este nepocul, ale Black Parade je naozaj klasa song tak sa nenechaj znechutit. Myslim, ze pokial si nezacnes malovat oci nacierno tak je vsetko v najlepsom poriadku. |
no tak tie oci fakt nemam v plane malovat!stale som cista OASIS krv |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: So Jún 02, 2007 4:40 pm Predmet: |
|
|
Ja som pocul iba Welcome to the black parade, ta sa mi paci,a tak to aj necham, System of a down som pocul trosku viac a tiez sa mi o trosku viac pacia. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Jún 04, 2007 11:03 am Predmet: |
|
|
MCR a im podobne kapely ja z hlbky duse nemusim. Hudba - grc, imidz - no coment.
Len nepochopim preco s nimi niekto porovnava System of aDown? Uplne ina hudba a hlavne kvalitativne 10 x vyssia uroven. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
majky
Založený: 25.02.2005 Príspevky: 952 Bydlisko: Vostok 1® |
Zaslal: St Jún 06, 2007 7:04 am Predmet: |
|
|
Franz Napísal: |
Len nepochopim preco s nimi niekto porovnava System of aDown? Uplne ina hudba a hlavne kvalitativne 10 x vyssia uroven. |
myslel si zjavne mna asi ... len teraz neviem ci je u teba 10 x vyssie MCHR alebo nebodaj SOAD. _________________
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Zaslal: St Jún 06, 2007 8:37 am Predmet: |
|
|
asi nebodaj |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: St Jún 06, 2007 9:05 am Predmet: |
|
|
majky Napísal: |
Franz Napísal: |
Len nepochopim preco s nimi niekto porovnava System of aDown? Uplne ina hudba a hlavne kvalitativne 10 x vyssia uroven. |
myslel si zjavne mna asi ... len teraz neviem ci je u teba 10 x vyssie MCHR alebo nebodaj SOAD. |
No hlavne teba, ale aj ostatni sa k tomu trochu vyjadrili.
Samozrejme nech si kazdy pocuva co chce, akurat ze mne je MCR celkovo ako produkt strasne nesympaticky, sam neviem preco az tak velmi
Naopak, System aj ked az tak nepocuvam, sa mi dost paci. Tato kombinacia tvrdej hudby a melodickosti je mi ovela blizsia. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek