Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

miko hladky a oasis
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 05, 2006 8:24 pm    Predmet: miko hladky a oasis Odpovedať s citátom Back to top

vedeli ste o tom ze Miko z gladiatora ma vraj na ramene vytetovany znak OASIS a nazov ich albumu a pesnicky BE HERE NOW???

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 05, 2006 9:20 pm    Predmet: Re: miko hladky a oasis Odpovedať s citátom Back to top

vibrocil Napísal:
vedeli ste o tom ze Miko z gladiatora ma vraj na ramene vytetovany znak OASIS a nazov ich albumu a pesnicky BE HERE NOW???

ale ano, Smile neviem ci tam nema logo z albumu masterplan a tam napisane be here now . miko dakedy fical na oasis ... ale myslim ze sme to uz na tomto fore raz rozoberali.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Nov 05, 2006 10:35 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Isty cas sa o nich velmi pochvalne vyjadroval takmer v kazdom interview. Raz som ho dokonca videl v tricku Oasis na nejakej fotke v novinach.

"V Alekšincách na zábave, ja to rozpááálim" Laughing

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Po Nov 06, 2006 8:58 am    Predmet: ss Odpovedať s citátom Back to top

lonely_soul Napísal:
Isty cas sa o nich velmi pochvalne vyjadroval takmer v kazdom interview. Raz som ho dokonca videl v tricku Oasis na nejakej fotke v novinach.

co mas proti aleksinciam? Laughing tam bywa moj dedo a teno week bola supa zabijacka Laughing Laughing

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

PríspevokZaslal: Po Nov 06, 2006 11:08 am    Predmet: Re: ss Odpovedať s citátom Back to top

blurfan Napísal:
lonely_soul Napísal:

co mas proti aleksinciam? Laughing tam bywa moj dedo a teno week bola supa zabijacka Laughing Laughing

Vobec nic! Very Happy To bola taka parodia na Gladiator od Slizov. Zlty sneh ci ako sa to volalo.Wink

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Po Nov 06, 2006 3:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hej uz to tu bolo?? Embarassed som sem asi este nechodil...

lonely_soul

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 4:05 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Heh...vcera bol Miko na titulke Noveho Casu v tricku OASIS. Very Happy

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 4:12 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Heh, ja tam ziadne tricko Oasis nevidim Embarassed

teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 4:18 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Konecne sa aj u nas objavili Oasis na titulnej strane bulvarneho platku Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
lonely_soul

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 11:08 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
Konecne sa aj u nas objavili Oasis na titulnej strane bulvarneho platku Laughing

Laughing Laughing...a aj na to aby sa to konecne stalo musi chudak Miko schytat zopar po papuly. Wink

lonely_soul

PríspevokZaslal: St Jún 06, 2007 11:11 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
Heh, ja tam ziadne tricko Oasis nevidim Embarassed

Myslim to tricko pod jeho sakom, si pamatam ze bolo v ponuke v official shope tak 2 ci 3 roky dozadu.

stanek

PríspevokZaslal: Št Jún 07, 2007 10:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mozno aj Liam si raz da tricko s Gladiatorom a potom aj Gladiator bude na titulke anglickeho bulvaru Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Jún 09, 2007 7:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

stanek Napísal:
Mozno aj Liam si raz da tricko s Gladiatorom a potom aj Gladiator bude na titulke anglickeho bulvaru Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy

Laughing Laughing to bolo dobre Laughing Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ne Jún 10, 2007 8:07 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
stanek Napísal:

Tak dúfam, že tohto sa nedožijem Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

PríspevokZaslal: Ne Jún 10, 2007 9:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
BetterMan Napísal:
stanek Napísal:

Tak dúfam, že tohto sa nedožijem Smile

Azda nemas rad Gladiator? Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: