Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Pohoda

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Jún 30, 2007 4:06 pm    Predmet: Pohoda Odpovedať s citátom Back to top

Bracho prave kupil listky, tak sa uz mozem oficialne vytesovat Wink Very Happy Very Happy

Idete niekto?

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Júl 03, 2007 2:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ako na tohtorocnu??!! Very Happy jasne ved tam Mando je a ten bejsment jaks ci co a potom legenda Wu Tang Clan...ako rap fuck off ale toto ano Shocked !!takze urcite a bez baby takze uff nalozeny vselicim moznym!!!iba alkoholom a.... takym usmievacom Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 24, 2007 8:32 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tak co hovorite no pohodu?

Mne sa po minulorocnej absencii velmi pacilo, aj ked o teplo v piatok ma zabijalo. Hives hrali este lepsie ako na Nova Rocku, ale zas o tom viac ma sral spevak s jeho "komunikaciou" s publikom. A Mando, ti i veru zasluzili trochu lepsi cas. Hodina bola strasne malo. Ale o to naslapanejsi bol ten koncert. Wutang a Basement som spravne odignoroval, len ten Air, tych by som nakopal. tu je vysvetlenie od Kascaka. http://www.sme.sk/c/3407535/Michal-Kascak-Air-prisli-o-Pohodu.html

a konecne som videl Diego Smile normalne som hrdi na to ze mame aspon jednu kapelu tohto druhu.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Júl 24, 2007 2:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super super! Moja prva Pohoda, ale stala za to Wink
Stravila som ju povacsine pod Bazant stageom, pocnuc piatkovymi Diego a nedelnymi Mando konciac. Veru veru, clovek ani neveri, ze Diego su Slovaci, co?
Videl si Datarock, co isli po nich? Dobri sialenci v tych cervenych teplakovych supravach Very Happy The Hives, uf, poriadny 'narez'! Yes, Pelle, sir Laughing Mas pravdu, ale citala som, ze Pelle je touto komunikaciou s publikom povestny, takze Pohoda nebola vynimkou.

Dost som si uzila aj Tatabojs, videla som ich nazivo prvy raz. Maju sikovneho gitaristu (Vláďa?), samozrejme vsetci sa snazili. Len chudak Milan, ked na konci spadol, dufam, ze to nebolo nic vazne!

Tak tak, hodina bola na Mando prilis malo, skoncili, ked to cim dalej tym viac vrelo. Vidis, to vsetko kvoli casu, a Air nakoniec nehrali. Pekne ma to nastvalo, ked som si precitala detaily v rozhovore s Michalom Evil or Very Mad Fakt mozu lutovat, ze neprisli. A CSS to iste, zevraj na druhy den uz niekde hrali Exclamation

Mas nejake fotos? Ja som fotila, ale s digitalom, takze take amaterske Laughing

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Júl 25, 2007 9:00 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Fotky nejake mam, aj priamo z koncertov, ale tiez iba na digitale. Ale zial sa k nim neviem dostat, lebo moj fotak odmieta poslusnost a nechce nastartovat Sad asi su jeho dni zratane. Fotky smozrejme, budu, len asi nie tak skoro. Kym najdem niekoho kto mi ich z karty dostane a kym sa vratim z dovolenky...tak za dva tyzdne to bude a urcite tie vydarenejsie spristupnim.

Datarock som nevidel, aj ked som pocul ze sa oplati. Dal som prednost Blind boys Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: