|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: Po Júl 02, 2007 5:54 pm Predmet: Chodite na diskoteky? :) |
|
|
Tak ma to minule napadlo, lebo predpokladam ze na toto forum chodia len rockovo zalozeny ludia
Lebo ja aj ked nepocuvam disko hudbu tak si rad zajdem na diskoteku, ale samozrejme musim byt kvalitne naliaty, bez toho to nejde
Tak co, chodite na diskoteky? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
john plish
Založený: 03.06.2007 Príspevky: 32
|
Zaslal: Po Júl 02, 2007 6:41 pm Predmet: |
|
|
no ja na diskoteky nechodim, ale mozem ta prekvapit inac, lebo idem na totojehiphop fest (na margo toho, ci sme chodia len rockovo zamerani ludia ) _________________ Hidin like thieves in the night from life - Illusions of oasis makin you look twice |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Založený: 26.11.2005 Príspevky: 454 Bydlisko: Trnava |
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 9:41 am Predmet: |
|
|
ja podobne ako stanek, len s tym rozdielom, ze ja nerad chodim, len asi kvoli kamosom, ktori tam idu (nie, ze by som bol gay ), nemam rad kaleraby, odrhovacky, co hraju kazdy tyzden, tu nosu ludi, a este k tomu akych, na klubove veci sa mi nejde hybat, tancovat neviem, ale nedavno som bol v jednom klube, kde su disko dla mojho gusta-hrali tam aj killers, paru, polenic, zonu, taka "alternativna" disko tak akurat pre mna, co si chcem zaskakat. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 9:57 am Predmet: |
|
|
Tak taku diskoteku by som chcel zazit. Inac, aj ja neviem tancovat, ale trochu viac chlastu a hned to ide samo |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 1:59 pm Predmet: |
|
|
tancovanie by s promile aj uslo ale absolutne nie!!!akurat teraz ked sme boli vonku a videli sme tam nejake defky ako sa snazia zvijat a neviem co tak mi povedal kamarat...pod ideme tam a uplne ich zhodime a odidu..a to sa aj stalo!poriadny outssiderovsky tanec a fakt odisli ale bol som teda statocne nalozeny ...I love Rock N Roll |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 3:09 pm Predmet: |
|
|
Dovsed Napísal: |
tancovanie by s promile aj uslo ale absolutne nie!!!akurat teraz ked sme boli vonku a videli sme tam nejake defky ako sa snazia zvijat a neviem co tak mi povedal kamarat...pod ideme tam a uplne ich zhodime a odidu..a to sa aj stalo!poriadny outssiderovsky tanec a fakt odisli ale bol som teda statocne nalozeny ...I love Rock N Roll |
tak to robi aj kamos |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 4:12 pm Predmet: |
|
|
Ja občas na nejakú tú diskotéku zablúdim, ale poriadne tam trpím. Tá otrasná hudba ma fakt zabíja. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Ut Júl 03, 2007 8:58 pm Predmet: |
|
|
Raz som pocul na diskoteke zremixovanu verziu smells like teen spirit od nirvany alebo another brick in the wall od pink floyd, poviem vam, toto boli naozaj sracky, ked niekto taketo songy tak dojebe. to ma vie dost nasrat ale pokial techno neprekroci tieto medze tak ho tolerujem(ale len raz za cas na diskoteke inac sa takejto hudbe vyhybam) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: St Júl 04, 2007 12:40 pm Predmet: |
|
|
Ja obcas zajdem...kjed su uz vsetky podniky zatvorene..ludia z mensich miest to poznaju
Ale vzdy som ozraty a idem sa len dorazit...pripadne sa zabvit s tinedzerkami
A stale chodim za djom nech zahra nieco co sa da pocuvat....
V podstate nase navstevy diskotek vyzeraju ako v tej pesnicke od Slizov...dvaja rockeri na technoparty |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
branyo
Založený: 22.08.2005 Príspevky: 36 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: St Júl 04, 2007 1:50 pm Predmet: |
|
|
ja tiez vobec nechodim a ak sa tam nejakou hrou osudu vyskytnem tak tam nevydrzim ani hodinu. Mna to strasne nudi, je mi stale zahadou co na tom vacsina ludi vidi |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: St Júl 04, 2007 7:14 pm Predmet: |
|
|
Ja sa som raz isiel za didzejom aby pusitl wonderwall |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
teepek
Zaslal: St Júl 04, 2007 10:12 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
Ja sa som raz isiel za didzejom aby pusitl wonderwall |
a ako to dopadlo? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Zaslal: Št Júl 05, 2007 9:37 am Predmet: |
|
|
Citácia: |
a ako to dopadlo? |
Ani nevedel o com hovorim |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Št Júl 05, 2007 12:07 pm Predmet: |
|
|
Diskoteky neboli nikdy moje hobby a teraz v pokrocilejsom veku ich priam neznasam. Vyhybam sa takym akciam zdaleka. Vobec, vseobecne nenavidim, ked som nuteny nahlas pocuvat zlu hudbu, nieto este uplne sracky. A to uz vobec potom neuvazujem nad moznostou ze sa pri tom aj zabavim. Jedine ak s vynimocne vysokym obsahom alkoholu v krvi, aj to max raz za rok. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dovsed
Založený: 27.06.2006 Príspevky: 417
|
Zaslal: Št Júl 05, 2007 5:42 pm Predmet: |
|
|
stanek Napísal: |
Citácia: |
a ako to dopadlo? |
Ani nevedel o com hovorim |
ja som bol za nim ze nech da Dont Go Away...valstne kamarat som poslal a povedal mu ze: zrovna dnes som to zabudol doma ...no kurva zrovna dnes to nie nebola len nahoda!!vidim ze mame spolocny nazor na tieto sracky...ked ti tam hra nejakeho lakatosovie a vondrackovu a ked vidim ako tam chodia ludia ktori sa neznasaju ale stratnu sa vecer v bare tak as objimaju a su z nich najvacsi kamarati a potom tych debilkov co maju hadam 28 a okolo rokov a stale tam chodia a kazdy tyzden tie iste tvare, ´´hudba´´ ta ista!!!SHIT ABSOLUTELLY |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|