Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Stooges ( Iggy Pop )

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Aug 03, 2007 9:29 pm    Predmet: The Stooges ( Iggy Pop ) Odpovedať s citátom Back to top

Zacalo to The Stooges ... tato punkovo-rockova kapela je vzorom pre dnesne punkove kapely maju aspon jednu pesnicku v repertoári.

Aj ked sa nepredavali platne velmy dobre Iggy Pop ... inac rockova ikona ... svetlo sveta uzreli skvele skladby ako Lust For Life, Passenger, Search and Destroy, No Fun, 1969, T.V. Eye, Candy ...

V jednom clanku sa dokonca uvadza ze ...
The Stooges sú možno najdôležitejšou kapelou rockovej histórie.

Iggy Pop je spevak ktoreho si rad vypocujem hlavne tie starsie albumy.

Ale chcel som o inom len nedavno sa mi do ruk dostal album The Stooges uz je dlhsie v obehu mozno niekto postrehol kto pocuva Iggyho.

Album sa vola The Weirdness vysiel 20.03.2007

kto ma zaujem si ho vypocuj je uz aj na torrente
Kód:
http://isohunt.com/torrents/?iht=2&ihq=Iggy+%26+The+Stooges+-+The+Wierdness

Recenzia albumu
Comeback roku pripravil svojim fanúšikom Iggy Pop a jeho formácia The Stooges. Minulý rok sľúbili, že sa vrátia s novým materiálom a svoj sľub dodržali. Po viac ako troch desaťročiach sú späť.

Hrdinovia sú unavení. Ale lepší takí The Stooges, ako žiadni.
Najskôr fakty. Nepoznám žiadneho rockového fanúšika (pravého rockového fanúšika), ktorý by sa nepotešil, že táto platňa vôbec vznikla. Predsa keď The Stooges skončili svoju umeleckú činnosť, a ešte donedávna sa zdalo, že natrvalo, boli na vrchole svojich tvorivých možností. Boli mladí, šikovní, talentovaní a plní energie. Bohužiaľ, na ich vlastnú škodu, nedokázali to poriadne využiť. No čo už, nemožno nikomu plánovať budúcnosť, zvlášť nie nevypočítateľným rockerom.

cely clanok
Kód:
http://backstage.server.sk/---recenzie-albumy-the-stooges-the-weirdness--category-je-28-x-id-je-45122

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Aug 11, 2007 9:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

"My idea of fun is killing everyone." Laughing

Dik za torrent! Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: