Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

RADIOHEAD in rainbows 10.10. 2007

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 01, 2007 8:10 am    Predmet: RADIOHEAD in rainbows 10.10. 2007 Odpovedať s citátom Back to top

Novy album konecne vychadza. co hovorite? mna poriadne prekvapili.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 01, 2007 5:02 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

uz je niekde na nete? ci ta prekvapili tym ze takto skoro? Smile ...lebo neviem nikde najst zatial...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
tomas

Založený: 06.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 01, 2007 7:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

prekvapili, ze tak skoro, ved sa hovorilo ze az buduci rok, a v podstate sa nic nedialo a len napisu na stranku ze 10.10. vydaju novy album. na nete asi este nie je, az toho 10. ale uz sa tesim na ten box, vyzera to velmi pekne.

..filip

PríspevokZaslal: Po Okt 01, 2007 8:50 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

parada... som zaregitrovla len nieco o tom ze davali nejake sifry na net.... asi niekto nerozlustil ze sa to tak rychlo blizi.. Smile zvedavi sme

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: Ut Okt 02, 2007 9:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

fiiiha..co som sa docital??
http://www.hudba.sk/spravy/2007-10-01-kupte-si-novy-album-radiohead-za-kolko-chcete

radiohead mali vzdy tak trochu na haku Smile

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Okt 02, 2007 3:00 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

filip: je to tak ... ja som to skusal dal som ze 0.00 libry a funguje ... ak sa mi to bude pacit, tak si ho aj normalne kupim - zda sa mi to fer

Naposledy upravil majky dňa Ut Okt 02, 2007 9:04 pm, celkom upravené 1 krát

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Okt 02, 2007 3:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Tiež som to tak spravil, 0.00 libier. Very Happy
Celkom sa na ten album teším, 4 Minute Warning a Videotape sú skvelé, len dúfam, že tam nezakombinovali divné zvuky a la Kid A alebo Amnesiac.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: St Okt 03, 2007 12:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vidim ze si zakladaju na to aby prekvapovali hudobnu verejnost a celkom sa im to dari Smile na album sa tesiim, ako pisu na stranke, skvely tip pod vianocny stromcek

..filip

PríspevokZaslal: Št Okt 11, 2007 9:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no co hovorite??? mna album prkvapil svojou melodickostou... najmelodickejsi ich album od OK compuu.... a lubia si mi tie haluzne rytmy co davaju (15 step, reckoner).. aj celkvo nie su take prispate tie songy ale take naslapnutejsie... skvely album kazdopadne

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Okt 11, 2007 3:06 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
no co hovorite??? mna album prkvapil svojou melodickostou... najmelodickejsi ich album od OK compuu.... a lubia si mi tie haluzne rytmy co davaju (15 step, reckoner).. aj celkvo nie su take prispate tie songy ale take naslapnutejsie... skvely album kazdopadne

Zatiaľ sklamanie Sad

ringobobek

Založený: 03.09.2007

PríspevokZaslal: Ne Okt 28, 2007 12:14 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

No mne sa ten ich novy album vcelku pozdava. Chce to, este si to parkrat vypocut, ale myslim ze je to velmi dobry album. Je trocha rytmickejsi ako tie predchadzajuce, co vobec nie je na skodu. Stale je to Radiohead, zo vsetkym co k tomu patri.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: