Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Oasis tričko - BA/Londýn

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: St Apr 04, 2007 2:35 pm    Predmet: Oasis tričko - BA/Londýn Odpovedať s citátom Back to top

Neviete mi poradiť, kde by sa dalo kúpiť nejaké fajn tričko Oasis - v Bratislave alebo v Londýne (tam by sa mi po ňom pozrela sestra)?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 05, 2007 11:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja by som sa pozrel po Tvojej sestre Cool

Vo Virgine mali,ale myslim,ze najvacsie bolo M Confused V Ba neviem...skus kupit cez oficialnu stranku alebo cez ebay.Alebo som videl aj nejake tricko na nete Ben Sherman s Liamom...ale to by si musel asi tiez cez net kupovat...

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Apr 05, 2007 1:43 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mal si vtipnú kašu na obed? Wink
Dík za info, ale ja skôr uprednosťujem kúpu v normálnych obchodoch. Cez net kupujem maximálne tak dvd alebo knihy.

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Po Apr 09, 2007 5:38 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hmm, starec a cez internet si neskusal? na Oasisinet Shope maju fajn vyber Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 10, 2007 11:01 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Alebo si vytlac nejake obrazky a daj si to nazehlit na triko....ja to tak niekedy robim...lacne.Aj ked kvalita je vacsinou slabsia...napr som tak nosil na tricku obal z think tank...sa mi veelmi pacil ten obrazok Cool

Dovsed

Založený: 27.06.2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 10, 2007 1:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
hmm, starec a cez internet si neskusal? na Oasisinet Shope maju fajn vyber Wink

tak veru ja som odtial jedno kupil a sedi napodiv Very Happy .vo Vid\rgine som kupoval ale v Liverpoole a mali tam aj L a to mi bolo velke...a to mam 193 cm!!! Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 14, 2007 8:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja som mal smolu, na recordstore som kupil koncom augusta 3ko a doteraz nedoslo...asi uz ani nedojde Crying or Very sad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ne Okt 14, 2007 8:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

teepek Napísal:
ja som mal smolu, na recordstore som kupil koncom augusta 3ko a doteraz nedoslo...asi uz ani nedojde Crying or Very sad

na recordstore.co.uk ??? ja som si odtial objednaval 2x CD a vzdy mi prislo bez problemov

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
teepek

Založený: 26.11.2005

PríspevokZaslal: Po Okt 15, 2007 8:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jo, presne tam, ale na nakup cez net som nezanevrel, a keby som si chcel kupit DVD LDSMD, tak si ho kupim na recordstore.co.uk

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail MSN Messenger
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Oasis všeobecne Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: