Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

DELAYS: from melancholic rock to electronic-y pop?

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
zootchick
Queen Of All The Shops

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Po Mar 13, 2006 7:58 pm    Predmet: DELAYS: from melancholic rock to electronic-y pop? Odpovedať s citátom Back to top

Poznate/ počuli ste?

Albumy Faded Seaside Glamour a You See Colours

Catchy as f***, aj ked najprv neviete, ci spieva chalan alebo baba Laughing
Definatley worth having a listen Wink

the official site

delays@myspace (v ponuke ukazky piesni)

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
bajla

Založený: 28.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 14, 2006 7:30 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

to co je?

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu ICQ
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Mar 17, 2006 9:25 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Anglicka rockova kapela, ktora prave vydala svoj druhy album

my_last.fm

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: St Mar 22, 2006 11:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Super tip zootchick! Very Happy Popocuval som obidva albumy, moc prijemna hudba aj ked ten prvy album je podla mna trochu lepsi, ale mozno to treba iba viac napocuvat. Inak ten spevak/spevacka je fakt ojedinely zjav. Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Pi Mar 24, 2006 12:59 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hehe som rada, ze si niekto vypocul Very Happy ja osobne tie albumy neporovnavam, lebo kazdy z nich je niecim iny. Ten prvy je cisto gitarovy, mozno preto sa ti viac paci. Veru, skus tomu druhemu venovat este viac pocuti, mozno sa sily vyrovnaju Wink

Btw, mas nejake oblubene tracky?

Hehe spevak/ spevacka je asi fakt ojedinely zjav, posobi dost krehko ale co sa tyka hlasu vytiahne to dost vysoko, alebo niekde trefne (ako zvykne hovorit vsetkymi oblubena nemenovana porotkyna v nemenovanej spevackej sutazi) 'zachrapci'.

A este...Delays mali dnes (24.3.) hrat vo Viedni. Chcela som ist, ale gig bol zruseny. Ma byt ohlaseny novy termin, tak ak to bude piatok, isla by som...

my_last.fm

lonely_soul

PríspevokZaslal: Po Mar 27, 2006 5:22 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Asi mas pravdu, mozno to bude trochu tymi gitarami Embarassed Wink . Ale hovorim este sa posnazim do 2.albumu poriadne zapocuvat. Z Faded Seaside Glamour mam hrozne vela 'faves', prve tri su fantasticke, hlavne Nearer than Heaven. Tiez je skvely Satellite's lost a hlavne moja srdcovka No Ending. Dobry to albumik. Cool

Nasiel som video k novemu singlu. Celkom sa da. Smile http://s24.yousendit.com/d.aspx?id=2C7MA0140TIU702I4XGO0J8ONW

zootchick
Queen Of All The Shops

PríspevokZaslal: Ne Apr 02, 2006 12:03 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dik za link! Uz som si stiahla Very Happy Videla som to v telke, ale ked to mas v compe, mozes si to pozriet kedy chces Wink

Mam ich prvy album aj s DVD, kde su 3 klipy, k 'Nearer Than Heaven', 'Long Time Coming' a 'Hey Girl'. Neskusala som to ripnut, mozno by sa dalo. Ale asi ich najdes povalovat sa aj niekde na nete. Su celkom v pohode. Na tom DVD je 5 live piesni z nejakeho gigu.

Tu je tiez par linkov:

Delays on Gideon Coe BBC 6 Music

Tieto dve su vlastne dve verzie jednej piesne, vydanej ako EP medzi obomi albumami:

Lost In A Melody

Lost In The Melody

my_last.fm

lonely_soul

PríspevokZaslal: Ne Apr 02, 2006 7:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Vdaka moc za linky zootchick! Smile Nevedel som o Lost in a melody, super.

Zrejme si uz pocula becka k Valentine, ale postnem to pre istotu.
http://s53.yousendit.com/d.aspx?id=0RSE1MPKQNP7T3JDG3QRGRFG01

BetterMan

PríspevokZaslal: Št Apr 13, 2006 6:54 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ten spev Confused alebo skor Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: