Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Koncert The Hives

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Pi Jan 25, 2008 1:00 pm    Predmet: Koncert The Hives Odpovedať s citátom Back to top

Ide niekto na koncert The Hives 2.4.2008 budu vo Viedni. Ja tam idem dufam ze niekoho este splasim. Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Po Jan 28, 2008 7:23 pm    Predmet: Re: Koncert The Hives Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Ide niekto na koncert The Hives 2.4.2008 budu vo Viedni. Ja tam idem dufam ze niekoho este splasim. Very Happy

ja asi s kamosom pojdem, ale to je este daleko ... este pred tym ma caka mando diao, editors a turbonegro Surprised

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

PríspevokZaslal: St Jan 30, 2008 11:03 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

asne je to este daleko, ale super ze aspon niekto tam ide inac ty si dost rozlietany koncerty a koncerty nice Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: St Jan 30, 2008 1:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Surprised asi tak ... ale takej ponuke koncertov nablizku sa tazko odolava Wink

gabip79

PríspevokZaslal: Št Apr 03, 2008 9:28 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Včerajší koncert Hives prebiehal presne podľa očakávaní ... nával koncentrovanej energickej smršti z pódia Laughing

čo k tomu viac dodať ... v ich prípade platí, čo koncert, to zážitok Wink

Gnarls

PríspevokZaslal: Št Apr 03, 2008 1:32 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

A ja som nebol planoval ale nevidalo ... som si kupil adidasi za 3000 Very Happy

Ja som to vedel ze to bude pecka Cool

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: