Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Liam & Noel v reklame na Adidas

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Feb 08, 2008 3:46 pm    Predmet: Liam & Noel v reklame na Adidas Odpovedať s citátom Back to top

Kód:
http://www.youtube.com/watch?v=BAFVGFkQ9eQ

Peace, love & bananas

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
tintin

Založený: 15.11.2005

PríspevokZaslal: So Feb 09, 2008 11:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hehe, pekna reklama Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Feb 14, 2008 5:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

tintin Napísal:

jjj

PS: Rasto nemusit to davat do mrtveho linku ved je to iba video z youtube

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

PríspevokZaslal: Št Feb 14, 2008 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
tintin Napísal:

jjj

PS: Rasto nemusit to davat do mrtveho linku ved je to iba video z youtube

Zvyk z iných fórumov Smile

Panick

Založený: 09.06.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 3:47 pm    Predmet: adidas Odpovedať s citátom Back to top

neviete preco nosi noel dakedy na svojej gitare tu nalepku adidas? kedysi nosieval aj tu bundu adidas, aj liam sa v tom objavil tusim a celkovo casto ludia z tychto hudobynch kruhov nosia adidas napriklad Ian Brown, Gustaf Noren (Mando diao' ... je to celkom prekvapujuce kedze ani nejde o britsku znacku...Je to len nahoda? Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Ne Júl 13, 2008 7:54 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vymazane Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rasťo

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 2:35 pm    Predmet: Re: adidas Odpovedať s citátom Back to top

Panick Napísal:
neviete preco nosi noel dakedy na svojej gitare tu nalepku adidas? kedysi nosieval aj tu bundu adidas, aj liam sa v tom objavil tusim a celkovo casto ludia z tychto hudobynch kruhov nosia adidas napriklad Ian Brown, Gustaf Noren (Mando diao' ... je to celkom prekvapujuce kedze ani nejde o britsku znacku...Je to len nahoda? Cool

Aj ja nosím adidas Smile Asi to bude vec vkusu, to čo sa im páči, tak s dajú na seba.

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Po Júl 14, 2008 8:12 pm    Predmet: Re: adidas Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Panick Napísal:

Aj ja nosím adidas Smile Asi to bude vec vkusu, to čo sa im páči, tak s dajú na seba.

aj ja a ja ze som sam hhh Wink

ja som uz skôr pisal len nieviem ci je to aktualne tu je tiez nieco o znackach

http://madforit.sk/forum_oasis/viewtopic.php?t=1139

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Médiá / Ohlasy Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na:  
Môžete odosielať nové témy do tohto fóra
Môžete odpovedať na témy v tomto fóre