Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Festivaly 2008
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Mar 08, 2008 4:09 am    Predmet: Festivaly 2008 Odpovedať s citátom Back to top

Uzasna sprava pre vsetkych co zavidia Lonely Soulovi jeho jedinecnu Verve experince. The Verve sa predstavia ako jeden z headlinerov na Nova Rocku!!!!! Spolu s Rage against the machine, Incubus (znova)....

a ja ako naschval bude este trcat v Australii Twisted Evil Evil or Very Mad

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: So Mar 08, 2008 8:19 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

whaaaaaaat?? RATM a verve na nova rocku??? oujeeeeeeaaahhhh Cool Cool Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
..filip

PríspevokZaslal: So Mar 08, 2008 8:25 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

plus porcupine tree, chriss cornell (to by si mohli zahrat aj ako audioslave Smile)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 9:02 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Pre mna je tradicne vrcholom festivalovej sezony Sziget ... Na tento rok su zatial potvrdeni Iron Maiden (v 0. den), R.E.M., Kaiser Chiefs a Roisin Murphy (ex Moloko) ... nezacina to zle Laughing

btw, tento rok doslo k skrateniu tohto tyzdnoveho festivalu z jedneho tyzdna na 5 dni (+ nulty)

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 8:16 pm    Predmet: Re: Festivaly 2008 Odpovedať s citátom Back to top

Franz Napísal:
Uzasna sprava pre vsetkych co zavidia Lonely Soulovi jeho jedinecnu Verve experince. The Verve sa predstavia ako jeden z headlinerov na Nova Rocku!!!!! Spolu s Rage against the machine, Incubus (znova)....

a ja ako naschval bude este trcat v Australii Twisted Evil Evil or Very Mad

no dik za info, vidim to na Nova Rock Wink a po troch rokoch sa mi pozdavaju aj headlinery na Pohode ... The Streets si urcite nenecham ujst

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Ut Mar 11, 2008 9:09 pm    Predmet: Re: Festivaly 2008 Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:

no dik za info, vidim to na Nova Rock Wink a po troch rokoch sa mi pozdavaju aj headlinery na Pohode ... The Streets si urcite nenecham ujst

na streets sa vidime jednoznacne.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Mar 12, 2008 9:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aj ja chcem aj ked mne to nikde nevide ... cez leto rad cestujem takže mam smolu.

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 12:12 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

The streets su namakany...ale si to nejak neviem predstavit nazivo.
Sice to som si nevedel ani"susku"ked som bol panic Laughing

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
majky

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 7:17 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
The streets su namakany...ale si to nejak neviem predstavit nazivo.
Sice to som si nevedel ani"susku"ked som bol panic Laughing

pred par mesiacmi som videl live The Streets na CT2 Wink takze ja si to uz predstavit viem a idem na to!!!!

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Št Mar 13, 2008 7:47 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ako sa dostat zadarmo na festival Wink

http://www.nme.com/news/festival/35078

..filip

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 11:20 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Laughing Laughing tak to mozme na kazdy Smile
ja urcite nova rock. pohoda al hodokvas sa uvidi tesne predtym ci nah vtedy nebudem niekde v riti pri mori al co...

majky

PríspevokZaslal: Ut Mar 18, 2008 6:10 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

boli ste niekto niekedy na Hurricane v Nemecku?

Ja s kamosom rozmyslame nad tohtorocnym. Line Up:

Foo Fighters
The Kooks
The Enemy
Maximo Park
Chemical Brothers
Kaiser Chiefs
Black Rebel Motorcycle Club

a este ti ... no ... Radiohead Wink

El_dy0

Založený: 16.02.2008

PríspevokZaslal: Ut Mar 18, 2008 7:19 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

na hodokvas musim ist.. sak cii boha.. sex pistols.. dzivo bude Wink

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 25, 2008 10:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Nova Rock znie skvelo, ja len dufam ze budu v predaji aj jednodnove listky.

lonely_soul

Založený: 17.11.2005

PríspevokZaslal: So Mar 29, 2008 6:34 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Je to sice len nepotvrdena klebeta, ale na fore www.foreverdelayed.org.uk sa objavilo info, ze MANICS budu headlinermi na "jednom" slovenskom festivale 5.jula Shocked ... pokial viem vtedy je zrovna Hodokvas. Laughing tak som zvedavy co je na tom pravdy. Wink

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Ďalší
Strana 1 z 5

Prejdi na: