Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

The Last Shadow Puppets
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
trojkolka

Založený: 16.01.2008

PríspevokZaslal: Po Mar 10, 2008 8:20 pm    Predmet: The Last Shadow Puppets Odpovedať s citátom Back to top

Pravdepodobne uz vsetci zucastneni zachytili tento novy projekt Alexa Turnera z Arctic Monkeys a Milesa Kana z The Rascals. Zatial je vonku uvodny singel 'The Age Of The Understatement'. Ja osobne vravim, ze sa tesim nielen na 7'' singel, ale na celu platnu. A tie tanky vo videoklipy su ciste Beatles dejavu Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
bellcanto

Založený: 13.11.2005

PríspevokZaslal: Ut Mar 18, 2008 11:49 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

http://rapidshare.com/files/100354476/01_The_Age_Of_The_Understatement.mp3

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

PríspevokZaslal: Ne Apr 13, 2008 10:38 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

prve dva 7'' single su na svete a dostupne na objednanie. kto ma zaujem nech pise...

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky
trojkolka

PríspevokZaslal: Št Apr 17, 2008 3:41 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

the last shadow puppets maju vonku celu platnu...pocul som ukazky a osobne som velmi poteseny, skvely zvuk. odporucam!

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: So Apr 19, 2008 1:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Je to dobre Cool

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 2:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

no tak som si to vypocul a neviem co povedat - asi len ze fakt skvely album. mal som pocit ze som pocuval soundtrack tarantinovho filmu. tak vyrovnany album ako celok som uz davno nepocul.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 24, 2008 6:01 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa to zda dake ujete...to s tym soundtrackom to Majky dobre vystihol.A trochu mi zacina vadit jeho hlas...stale to iste.Asi to potrebujem pocut viac ako dva krat,ale napriklad In my room som na prvy krat preskocil...absolutne sa mi to nepacilo.Inak lepsi priemer.Ale album roka Shocked Question

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
trojkolka

PríspevokZaslal: Št Apr 24, 2008 10:39 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ok. kazdemu v uchu lahodi nieco ine. osobne som fanusik 60s zvuku, nehovoriac o tom, ze uz na worst favourite nightmare je pocut vplyv starych platni a ennia morriconeho, ktory sa na tomto albume prejavil naplno. s tym albumom roka som myslel v porovnani s tym, co doteraz vydali ostatne gitarove kapely z uk. v porovnani s the cribs, courteeners, one night only etc...tento album ma bavi najviac. nebol to absolutne, je mozne, ze do konca roka vyjde nieco, co budem pocuvat rovnako usilovne ako toto Smile

stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Apr 25, 2008 6:43 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

trojkolka Napísal:
... je mozne, ze do konca roka vyjde nieco, co budem pocuvat rovnako usilovne ako toto Smile

no to je jasne, ved novy album oasis Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
majky

PríspevokZaslal: So Apr 26, 2008 9:24 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

pocuvam to 4 dni, neviem prestat ... Standing Next To Me je urcite singlovy material.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Št Máj 01, 2008 10:44 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
pocuvam to 4 dni, neviem prestat ... Standing Next To Me je urcite singlovy material.

mna ten album tiez oslovil je to navikove a hlavne pocuvatelne

ta pesnicka je urcite hitovka

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Gnarls

PríspevokZaslal: Po Máj 12, 2008 4:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Co maju spolocne The Last Shadow Puppets s The Rascals urcite tam bude niekto zo skupiny alebo je v dvoch ??? ( spevak ??? ) nechce sa mi to hladat na nete. Ale su spominane dost casto a The Rascals maju novy album Rascalize.

Mam ich EPs ... Out of Dreams
http://youtube.com/watch?v=Mgl9TKy0yqU

Wink

majky

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 6:09 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Co maju spolocne The Last Shadow Puppets s The Rascals urcite tam bude niekto zo skupiny alebo je v dvoch ??? ( spevak ??? ) nechce sa mi to hladat na nete. Ale su spominane dost casto a The Rascals maju novy album Rascalize.

Wink

Polovica tohto dua (Miles Kane) je spevak z The Rascals.

Gnarls

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 2:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

vdaka som si myslel

Novy song z albumu Rascalize

The Rascals - Freakbeat Phantom
http://www.youtube.com/watch?v=3HinYuz0fJE&eurl=http://lj-toys.com/?journalid=15469697&moduleid=1&auth_token=sessionless:1210687200:embedcontent:15469697%

trojkolka

PríspevokZaslal: Ut Máj 13, 2008 2:57 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Gnarls Napísal:
Mam ich EPs ... Out of Dreams
http://youtube.com/watch?v=Mgl9TKy0yqU

Wink

to som nepocul, ale mam od nich platnu 'suspicious wit', 10'' maxi singel alebo co to ma byt...okrem tej titulnej ma to nebavi. ale na ten album som zvedavy, dufam, ze to bude mat trochu ucesanejsiu produkciu ako tie uvodne single.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> Britska gitarova scena Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: