Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Desmod
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 4:59 pm    Predmet: Desmod Odpovedať s citátom Back to top

Tiež Vám tak lezú na nervy ako mne? Vždy keď počujem tie ich idiotské pesničky v rádiu, chytá ma triaška Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 5:05 pm    Predmet: Re: Desmod Odpovedať s citátom Back to top

Hahaaa, tak to si vystihol Very Happy ..a najhorsie na tom je ze ludom na Slovensku sa to paci Confused

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Rasťo

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 5:20 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Drvivá väčšina mojich známych sa čuduje, ako to, že sa mi nepáčia. Veď oni sú predsa v pohode Very Happy

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 5:29 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

heh, idiotske pesnicky ... ja vzdy vravim, ze infantilne Laughing

a hlavne musim vsetkych znamych opravovat, ze nazov kapely by mal byt podla mna "Desmond", nie "Desmod" - ved to nedava ziadny zmysel Wink

Rasťo

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 6:33 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
heh, idiotske pesnicky ... ja vzdy vravim, ze infantilne Laughing

a hlavne musim vsetkych znamych opravovat, ze nazov kapely by mal byt podla mna "Desmond", nie "Desmod" - ved to nedava ziadny zmysel Wink

Celá ich existencia nedáva zmysel Very Happy

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 7:21 pm    Predmet: Re: Desmod Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Tiež Vám tak lezú na nervy ako mne? Vždy keď počujem tie ich idiotské pesničky v rádiu, chytá ma triaška Smile

treba pocuvat Radio_FM a nebudes pocut idiotsku hudbu Wink

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Rasťo

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 7:23 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ja v kancelárii rádio nepočúvam, ale keď prídem ku kolegom, tam vyhráva iba Fun alebo Express. Katastrofa.

blurfan

Založený: 16.10.2006

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 7:28 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:
Ja v kancelárii rádio nepočúvam, ale keď prídem ku kolegom, tam vyhráva iba Fun alebo Express. Katastrofa.

ked pojdes ku kolegom treba im to preladit Smile

http://www.myspace.com/vevericjak

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: Pi Mar 14, 2008 7:58 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:

xixi, presne ako u nas ... v nasom kancli radiofm, vo vedlajsom fuj radio Wink

majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 8:52 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:
"Desmod" - ved to nedava ziadny zmysel Wink

Desmod je v preklade Netopier, je to z nejakeho balkanskeho jazyka, takze to zmysel vcelku dava Wink

Rasťo Napísal:

Rasťo, toto myslis vazne? Shocked Ja tych ludi osobne poznam, spolu sme koncertovali v 90ich rokoch v kulturnych domoch ... teraz su to profesionalni hudobnici, ale zacinali v garazi, odsrali si to na vlastnej kozi, dreli aby sa dostali tam kde su, presli vsetkym cim ma kapela prejst. Nie su umeli ako niektore produkty nasej pop-sceny. Kuly do vydania tretieho albumu umyval auta na benzinke. Je normalny chalan a myslim ze prave preto ho ludia maju radi.

Nehovorim ze suhlasim s ich tvorbou, aj ked z hladiska slovenskeho posluchaca a nasho trhu musim uznat ze to robia velmi trefne. Neviem ci je momentalne na scene niekto kto dokaze predavat 15 000 - 20 000 CD z kazdeho albumu. A este raz zdoraznim - su to pani hudobnici.

Rasto, tvrdit ze niekoho existencia nema zmysel je trosku silna kava.

PS: u nas vo firme sme sa po dlhodobych hadkach dohodli ze jeden den sa pocuva FM a dalsi den si kolegovia nieco vyberu a tak sa striedame Wink V ten druhy den sa snazim byt mimo officu as much as possible Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
gabip79

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 9:44 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

majky Napísal:
gabip79 Napísal:
"Desmod" - ved to nedava ziadny zmysel Wink

Desmod je v preklade Netopier, je to z nejakeho balkanskeho jazyka, takze to zmysel vcelku dava Wink

Rasťo Napísal:

Rasťo, toto myslis vazne? Shocked Ja tych ludi osobne poznam, spolu sme koncertovali v 90ich rokoch v kulturnych domoch ... teraz su to profesionalni hudobnici, ale zacinali v garazi, odsrali si to na vlastnej kozi, dreli aby sa dostali tam kde su, presli vsetkym cim ma kapela prejst. Nie su umeli ako niektore produkty nasej pop-sceny. Kuly do vydania tretieho albumu umyval auta na benzinke. Je normalny chalan a myslim ze prave preto ho ludia maju radi.

Nehovorim ze suhlasim s ich tvorbou, aj ked z hladiska slovenskeho posluchaca a nasho trhu musim uznat ze to robia velmi trefne. Neviem ci je momentalne na scene niekto kto dokaze predavat 15 000 - 20 000 CD z kazdeho albumu. A este raz zdoraznim - su to pani hudobnici.

Rasto, tvrdit ze niekoho existencia nema zmysel je trosku silna kava.

PS: u nas vo firme sme sa po dlhodobych hadkach dohodli ze jeden den sa pocuva FM a dalsi den si kolegovia nieco vyberu a tak sa striedame Wink V ten druhy den sa snazim byt mimo officu as much as possible Wink

Nebola rec o tom, kto je aky clovek a kto cim presiel ... Wink To, ze presli cyklom od garazovej kapely po sucasny stav, podla mna automaticky neznamena, ze musia robit zaujimavu a pocuvatelnu hudbu. Oki, dobre myslene a uprimne mozno ano, ale nie hodnotne a trvale.

Mna bohuzial svojou tvorbou neoslovili. Fakt, ze tolkych inych ano, podla mna prameni z deformacie hudobneho vkusu a pohodlnosti ludi v oblasti spoznavania tvorby inej ako tej pretlacanej v mediach ... Wink

Rasťo

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 10:14 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Majky, s tou existenciou to bol viac menej žart, netreba to brať hneď tak vážne.
Je pekné, že si to odsrali na vlastnej koži a začínali v garáži, ale pre to ich hneď nezačnem mať rád, hlavne keď počujem tie ich priblblé texty a hudbu (Hemeroidy a pod.). A páni hudobníci sú možno Thom Yorke alebo Roger Waters, ale nie chalani s Desmodu.
Nedávno som čítal na sme.sk rozhovor s Kulym. Pekné sračky. Najmä to, ako na jednom koncerte vytiahli na pódium toho malého chlapca z Krompách, čo po výbuch domu prišiel o mamu a sestru, a dali mu možnosť vybrať si jednu pesničku. Vybral si "Zhorí všetko, čo mám rád". Very Happy

@ gabip79: s tým sa dá len súhlasiť

BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 10:34 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne nejak nevadia.Dokonca myslism,ze by som doma nasiel aj enjake ich dv aprve albumy.Potom to islo trosku dole Cool Ale stale lepsie ako vsetok hip hop,vsetci super staristi alebo taka dara rolins.Podla mna je chyba v tom,ze moc pocuvate radio.Mna vie hociaka pesnicka privadzat k sielenstvu ak ju pocujem 4 krat denne Laughing

Co by ste chceli aby hravali v radiach?Normalnu hudbu?Ved by to taxikari neprezili.

majky

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 11:18 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

gabip79 Napísal:

Mna bohuzial svojou tvorbou neoslovili. Fakt, ze tolkych inych ano, podla mna prameni z deformacie hudobneho vkusu a pohodlnosti ludi v oblasti spoznavania tvorby inej ako tej pretlacanej v mediach ... Wink

Nemyslis si ze keby ludia chceli masovo pocuvat trebars Radiohead tak ich Fun Radio alebo Express nehra? Wink Radia hraju to co chcu pocut ludia. Neviem ci si uz zazil ako sa robia taketo prieskumy - ja ano - pustia Ti uryvky cca 30 skladieb a ty ich znamkujes ako v skole.

Preco sa trebars nehrava Lavagance v "komercnych" radiach? Raz darmo alternativa je mensinovy zaner.

Je neskutocne tazke spravit skladbu ktora oslovi masy ludi. Musim priznat ze Desmod to vie.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
majky

PríspevokZaslal: So Mar 15, 2008 11:22 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Rasťo Napísal:

Je pekné, že si to odsrali na vlastnej koži a začínali v garáži, ale pre to ich hneď nezačnem mať rád, hlavne keď počujem tie ich priblblé texty a hudbu (Hemeroidy a pod.). A páni hudobníci sú možno Thom Yorke alebo Roger Waters, ale nie chalani s Desmodu.

@ gabip79: s tým sa dá len súhlasiť

ja nechcem aby si ich mal rad ... s Hemeroidmi suhlasim, to je volovina najhrubsieho zrna, ale co je zaujimave prave tymto "singlom" sa im zlomila kariera, a povodne tu skladbu nechceli dat ani na CD, ale pacilo sa to vydavatelstvu Wink

A co sa tyka tych panov hudobnikov tak si za tym fakt stojim, to su chalani ktori ovladaju svoje nastroje od A po Z a v nasich zemepisnych sirkach patria k spicke, Jano je podla mojho nazoru najlepsi rockovy bubenik na Slovensku.

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: