Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

maduar.blog.sme.sk

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
majky

Založený: 25.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 3:15 pm    Predmet: maduar.blog.sme.sk Odpovedať s citátom Back to top

neviem ci ste toto zachytili, ale kazdopadne vyborne citanie na zabitie nudy a zlepsenie nalady Smile

maduar.blog.sme.sk

odporucam rubriku "Kto tu vlastne zabija hudbu?" - cast profily

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky MSN Messenger ICQ
Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Ut Apr 22, 2008 3:21 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Chudáčikovia Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: St Apr 23, 2008 2:16 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Kto?Maduar su sracky...ale myslim,ze tipkovia z vydavatelstiev tiez.A ta baba,Slana...vie o hudbe tolko ako ja o nareciach v novej guineii.

vibrocil

Založený: 04.08.2005

PríspevokZaslal: Št Apr 24, 2008 12:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

hudbu zabija maduar Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Št Máj 01, 2008 10:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

V niecom maju pravdu ... ale v klipoch su smiesny nic v zlom ale ja som sa zabaval. No ale mozno prerazia Very Happy

fihaaa ( nove casi vsetko zadara ... chlapci sa snazia ).

http://maduar.blog.sme.sk/c/141525/Maduar-prepisuje-historiu-hudobneho-priemyslu.html#t2

A tu je klip Very Happy Very Happy Very Happy to je ang
http://youtube.com/watch?v=0zwgqfD-qPw

oni uz iba v ang. spievaju. Ja viem kde je ten problem ten treti tam chyba.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: So Máj 03, 2008 1:39 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Ono by som bral aj vazne co pisu a nepochbujem ze maju v mnohom pravdu. Len je smutne ako im chyba akakolvek sudnost nad vlastnou hudbou a zakladny hudobny rozhlad vo vseobecnosti. To nekonecne opakovanie kolko megahitov formatu Hafanana oni vyprodukovali a ako im moze byt cele jedna generacia vdacna ze vyrastala v tych casoch, to je na zaplakanie a dost tym uberaju na vaznosti ich tvrdeniam.

ale inak zaujimave a obohacujuce citanie. Drzim chalanom palce Laughing

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Strana 1 z 1

Prejdi na: