|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ut Máj 06, 2008 5:05 pm Predmet: The Raconteurs |
|
|
Novy album ma uplne dostal. Pocuvam ho uz asi 3 tyzdne. Neuveritelne ...
Paci sa niekomu !!! Trojkolka ma prekvapilo ze sa ti to paci, lebo pocuvas hlavne kvalitne stare veci.
Inac ten film Walk hard som zacal pozerat ( uz je tomu davno ) ale ma neoslovil zdalo sa mi to nudne ale asi to stiahnem ( dam tomu sancu ).
Druhy album je celkom o inom ako prvý ( po hudobnej stranke ). |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Založený: 16.01.2008 Príspevky: 194 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Ut Máj 06, 2008 6:17 pm Predmet: |
|
|
gnarls: myslim, ze sa mi to paci prave kvoli tomu, ze mam rad kvalitne stare veci na tomto albume pocujem vplyvy od starych led zeppelin ('hold up'), beatles (skladba 'you don't understand me'), rolling stones (skladba 'pull this blanket off') a nakoniec aj stareho roda stewarta ('carolina drama')...v tom albume je pocut vplyvy toho najlepsieho a znie to skvelo. prave preto som si to kupil na platni
Naposledy upravil trojkolka dňa Ut Máj 06, 2008 7:09 pm, celkom upravené 1 krát |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Ut Máj 06, 2008 6:23 pm Predmet: |
|
|
ad 'walk hard': ten film som nevidel. pustam si len tu scenu s elvisom white/om. v kontexte 'walk the line' je to fakt strasna pica |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Ut Máj 06, 2008 6:54 pm Predmet: |
|
|
inak prvykrat si zahresil na tomto fore ci sa mylim. No ja som film pozeral a nudil ma, ja ze sa ti pacil.
Hudba na novom albude je taka ako to napisat nie kazdemu sa paci, to som nevedel ze su tam take silne songy ( tak uz mi je to jasne preco je to take dobre ).
A novy album sa mi paci ovela viac ako stary. Ja som to sosol a neveril som ked som si to pustil ani sa mi verit nechcele ze spravili nieco tak skvele.
Jack White is a genius |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
trojkolka
Zaslal: Ut Máj 06, 2008 7:04 pm Predmet: |
|
|
ano. ten album smrdi starinou, ale kvalitnou starinou...tie vplyvy tych kapiel co som pisal su tam podla mna jasne pocut. inak velmi pestry, nezlieva sa a neopocuva sa po par dnoch. to jednoznacne.
ad 'walk hard': mna to ani nelaka vidiet cele. ale ten white je dobry...'look out man!' |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Št Máj 08, 2008 11:18 am Predmet: |
|
|
Ja som Walk Hard pozrel celý. Rozhodne to nie je najlepšia komédia, akú som kedy videl, ale podla mňa je toc elkom fajn film, taký oddychový. Elvis je skvelý, ale viac ma dostali Beatles a ich hádka. A na konci filmu sa vo filme objaví aj Eddie Weder. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Zaslal: Št Máj 08, 2008 7:19 pm Predmet: |
|
|
Rasťo Napísal: |
Ja som Walk Hard pozrel celý. Rozhodne to nie je najlepšia komédia, akú som kedy videl, ale podla mňa je toc elkom fajn film, taký oddychový. Elvis je skvelý, ale viac ma dostali Beatles a ich hádka. A na konci filmu sa vo filme objaví aj Eddie Weder. |
Ked bude cas pozriem. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|