Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ OASIS FÓRUM :: SK & CZ
All about Oasis and the others ...

Euro 2008
Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ...
Zobraziť predchádzajúcu tému :: Zobraziť nasledujúcu tému  
BetterMan

Založený: 10.02.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 10, 2008 7:25 pm    Predmet: Euro 2008 Odpovedať s citátom Back to top

Co hovorite po prvych zapasoch?Ja to vidim na Nemecko alebo Holandsko.

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu
..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Ut Jún 10, 2008 8:53 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

jjj holandsko bolo fajnove a aj nemci tiez budu medzi favoritmi.. Smile
a samo portugalci su jedni z naj favoritov kdezto taliani po vcerajsku vyrazne klasli v ratingu.
ja osobne som fanusik svedska a este spanielov tiez znesiem Smile

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
stanek

Založený: 05.03.2007

PríspevokZaslal: St Jún 11, 2008 1:09 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Mne sa pozdava Nemecko...Inac to ze Grecko ako majster europy tak zle zahraje som aj cakal, ale Taliani ma nemilo prekvapili Surprised

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: St Jún 11, 2008 4:17 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Uz sa hra dobre vediet Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail Zobraziť autorove WWW stránky ICQ
BetterMan

PríspevokZaslal: Št Jún 12, 2008 10:08 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

ja by som povedal,ze Svedi hrali tak isto cajovo ako Greci.Mali len statsie ze Ibrahimovic ju tam supol,inak hrali jak Slovaci Laughing

A neznasam C.Ronalda...futbalista je dobry..ale mam nad nim Babika co casto filmuje a mam z neho buzerantsky pocit...sorry ..neviem preco Laughing

Rasťo

Založený: 15.03.2006

PríspevokZaslal: Št Jún 12, 2008 4:15 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

BetterMan Napísal:
ja by som povedal,ze Svedi hrali tak isto cajovo ako Greci.Mali len statsie ze Ibrahimovic ju tam supol,inak hrali jak Slovaci Laughing

A neznasam C.Ronalda...futbalista je dobry..ale mam nad nim Babika co casto filmuje a mam z neho buzerantsky pocit...sorry ..neviem preco Laughing

Ja by som to asi prial Francúzom, ale s Rumunmi to bola bieda. Veď uvidíme v daľších zápasoch. Nemci aj Holanďania zahrali dobre, rozhodne patria k favoritom.
K tomu Ronaldovi, ani ja ho nemusím. Spomínal mi kamarát, čo býva v Mancestri, tamojšie miestne noviny mali anketu, či Christiano Ronaldo môže byť nový G.Best. Nejaký chapík tam napísal: "No, because he is fucking diver!" Sa divím, že sa za to večné filmovanie ešte dokáže pozrieť ráno do zrkadla. A včetci jemu podobní.

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 13, 2008 12:40 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

JA si Euro moc neuzijem, ale aspon zopar zapasov sa mi zadari vidiet, napr Spanieli spravili dobry dojem. Tradicne fandim aj Portugalcom, napriek gayprimadonskemu imidzu jedneho z ich hracov Smile)
dnes si o stvrtej rano privstanem na holandanov, ide o nich dobry chyr, tak sa tesim. Uplne ma sklamali Cesi, ktorym inak dost fandim. Ale bez Rosu sa na to neda pozerat.

Gnarls

Založený: 05.04.2007

PríspevokZaslal: Ne Jún 15, 2008 11:42 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Za koho hra Pan Fico hhhh, Ide mu to to bude gol.

Robert Fico sa doslova vyžíva pri futbale. Takto hral ako o dušu na podujatí Dni sociálnej demokracie, ktoré sa konalo v sobotu v Prešove.

Very Happy

BetterMan

PríspevokZaslal: Po Jún 16, 2008 10:37 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Cesi....jaj...to dojebali Laughing Laughing Laughing Som mal jasnu ixku...tak po druhom tureckom gole som z siel checkovat moje konto na bwin,ze kolko pribudlo Laughing Ale dojebali to ty druhym..ale mylsim ze mali nieco zemnit za druhy polcas...turci boli od sance Polaka jasne lepsi...

Ja by som o pol stvrtej asi nevstal kvoli nijakemu futbalu btw Laughing

A co mate proti Ficovi....vzdy lepsie ako Miki maratonec

IDEEEEEEEEESSSSSSSSS Wink

BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Jún 20, 2008 11:16 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Aku pesnicku do White Stripes to tam hravaju na stadionoch....si nevzpomeniem na nazov...

..filip

Založený: 10.12.2005

PríspevokZaslal: Pi Jún 20, 2008 11:50 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

a preco si ju tam spievaju? co je to nejaka fubalova hymna ci co? nazov ma tiez nenapadne a ani sa mi to nechce hladat ale kazdy ju pozna, je ot ta najznamejsia

gabip79

Založený: 13.09.2006

PríspevokZaslal: Pi Jún 20, 2008 12:04 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Seven Nation Army Wink

Zobrazit informácie o autorovi Odoslať súkromnú správu Odoslať e-mail
BetterMan

PríspevokZaslal: Pi Jún 20, 2008 1:52 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

..filip Napísal:
a preco si ju tam spievaju? co je to nejaka fubalova hymna ci co? nazov ma tiez nenapadne a ani sa mi to nechce hladat ale kazdy ju pozna, je ot ta najznamejsia

Asi sa mi to dobre spieva Laughing Podla mne to je vcelku cool...A som rad,ze Ronaldo je out Laughing

Franz

Založený: 01.04.2005

PríspevokZaslal: Po Jún 30, 2008 11:51 pm    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

Dobre to dopadlo, konecne sa Spanieli dockali uspechu a uplne zasluzene.
Prijemne prekvapili Rusi, najma hrou. Skoda velka Chorvatov, taku smolu mat, to sa len tak nevidi.

BetterMan

PríspevokZaslal: Ut Júl 01, 2008 10:58 am    Predmet: Odpovedať s citátom Back to top

JJ Bilic je riadny tipek:) rocker:) taky super manager...mal som inak prachy na nemcov..pred finale..este ze len desat libier,keby bolo viac by ma slahlo,ved nic nehrali.

Rusi prekvapili hej.
Turci..haha..pripad...ked si zasluzili prehravat vyhravalai a ked konecne odohrali dobry zapas nestatstne prehrali Laughing
Holandanie...skory koniec..skoda.

Som cital ze sa ma Euro rozsirovat....ak to daju na 40 muzstiev mozno sa tam aj dostaneme Laughing
Pockat...tolko krajim ani nie je v Europe..je?25...ci viac ci menej...neviem asi menej

Odoslať novú tému   Odpovedať na tému    Obsah fóra OASIS FÓRUM :: SK & CZ -> O všetkom možnom ... Časy uvádzané v GMT
Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Strana 1 z 2

Prejdi na: