|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
Založený: 10.02.2005 Príspevky: 1075
|
Zaslal: Ut Jún 10, 2008 7:25 pm Predmet: Euro 2008 |
|
|
Co hovorite po prvych zapasoch?Ja to vidim na Nemecko alebo Holandsko. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Ut Jún 10, 2008 8:53 pm Predmet: |
|
|
jjj holandsko bolo fajnove a aj nemci tiez budu medzi favoritmi..
a samo portugalci su jedni z naj favoritov kdezto taliani po vcerajsku vyrazne klasli v ratingu.
ja osobne som fanusik svedska a este spanielov tiez znesiem |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stanek
Založený: 05.03.2007 Príspevky: 287 Bydlisko: Prešov |
Zaslal: St Jún 11, 2008 1:09 pm Predmet: |
|
|
Mne sa pozdava Nemecko...Inac to ze Grecko ako majster europy tak zle zahraje som aj cakal, ale Taliani ma nemilo prekvapili |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: St Jún 11, 2008 4:17 pm Predmet: |
|
|
Uz sa hra dobre vediet |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Št Jún 12, 2008 10:08 am Predmet: |
|
|
ja by som povedal,ze Svedi hrali tak isto cajovo ako Greci.Mali len statsie ze Ibrahimovic ju tam supol,inak hrali jak Slovaci
A neznasam C.Ronalda...futbalista je dobry..ale mam nad nim Babika co casto filmuje a mam z neho buzerantsky pocit...sorry ..neviem preco |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rasťo
Založený: 15.03.2006 Príspevky: 406 Bydlisko: BA - Handlová |
Zaslal: Št Jún 12, 2008 4:15 pm Predmet: |
|
|
BetterMan Napísal: |
ja by som povedal,ze Svedi hrali tak isto cajovo ako Greci.Mali len statsie ze Ibrahimovic ju tam supol,inak hrali jak Slovaci
A neznasam C.Ronalda...futbalista je dobry..ale mam nad nim Babika co casto filmuje a mam z neho buzerantsky pocit...sorry ..neviem preco |
Ja by som to asi prial Francúzom, ale s Rumunmi to bola bieda. Veď uvidíme v daľších zápasoch. Nemci aj Holanďania zahrali dobre, rozhodne patria k favoritom.
K tomu Ronaldovi, ani ja ho nemusím. Spomínal mi kamarát, čo býva v Mancestri, tamojšie miestne noviny mali anketu, či Christiano Ronaldo môže byť nový G.Best. Nejaký chapík tam napísal: "No, because he is fucking diver!" Sa divím, že sa za to večné filmovanie ešte dokáže pozrieť ráno do zrkadla. A včetci jemu podobní. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Pi Jún 13, 2008 12:40 pm Predmet: |
|
|
JA si Euro moc neuzijem, ale aspon zopar zapasov sa mi zadari vidiet, napr Spanieli spravili dobry dojem. Tradicne fandim aj Portugalcom, napriek gayprimadonskemu imidzu jedneho z ich hracov )
dnes si o stvrtej rano privstanem na holandanov, ide o nich dobry chyr, tak sa tesim. Uplne ma sklamali Cesi, ktorym inak dost fandim. Ale bez Rosu sa na to neda pozerat. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gnarls
Založený: 05.04.2007 Príspevky: 405 Bydlisko: Prešov, Bratislava |
Zaslal: Ne Jún 15, 2008 11:42 pm Predmet: |
|
|
Za koho hra Pan Fico hhhh, Ide mu to to bude gol.
Robert Fico sa doslova vyžíva pri futbale. Takto hral ako o dušu na podujatí Dni sociálnej demokracie, ktoré sa konalo v sobotu v Prešove.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Po Jún 16, 2008 10:37 am Predmet: |
|
|
Cesi....jaj...to dojebali Som mal jasnu ixku...tak po druhom tureckom gole som z siel checkovat moje konto na bwin,ze kolko pribudlo Ale dojebali to ty druhym..ale mylsim ze mali nieco zemnit za druhy polcas...turci boli od sance Polaka jasne lepsi...
Ja by som o pol stvrtej asi nevstal kvoli nijakemu futbalu btw
A co mate proti Ficovi....vzdy lepsie ako Miki maratonec
IDEEEEEEEEESSSSSSSSS |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Pi Jún 20, 2008 11:16 am Predmet: |
|
|
Aku pesnicku do White Stripes to tam hravaju na stadionoch....si nevzpomeniem na nazov... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
..filip
Založený: 10.12.2005 Príspevky: 620 Bydlisko: bratislava |
Zaslal: Pi Jún 20, 2008 11:50 am Predmet: |
|
|
a preco si ju tam spievaju? co je to nejaka fubalova hymna ci co? nazov ma tiez nenapadne a ani sa mi to nechce hladat ale kazdy ju pozna, je ot ta najznamejsia |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gabip79
Založený: 13.09.2006 Príspevky: 192 Bydlisko: Bratislava |
Zaslal: Pi Jún 20, 2008 12:04 pm Predmet: |
|
|
Seven Nation Army |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Pi Jún 20, 2008 1:52 pm Predmet: |
|
|
..filip Napísal: |
a preco si ju tam spievaju? co je to nejaka fubalova hymna ci co? nazov ma tiez nenapadne a ani sa mi to nechce hladat ale kazdy ju pozna, je ot ta najznamejsia |
Asi sa mi to dobre spieva Podla mne to je vcelku cool...A som rad,ze Ronaldo je out |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Franz
Založený: 01.04.2005 Príspevky: 403 Bydlisko: Sydney |
Zaslal: Po Jún 30, 2008 11:51 pm Predmet: |
|
|
Dobre to dopadlo, konecne sa Spanieli dockali uspechu a uplne zasluzene.
Prijemne prekvapili Rusi, najma hrou. Skoda velka Chorvatov, taku smolu mat, to sa len tak nevidi. _________________ Find me and follow me... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BetterMan
|
Zaslal: Ut Júl 01, 2008 10:58 am Predmet: |
|
|
JJ Bilic je riadny tipek:) rocker:) taky super manager...mal som inak prachy na nemcov..pred finale..este ze len desat libier,keby bolo viac by ma slahlo,ved nic nehrali.
Rusi prekvapili hej.
Turci..haha..pripad...ked si zasluzili prehravat vyhravalai a ked konecne odohrali dobry zapas nestatstne prehrali
Holandanie...skory koniec..skoda.
Som cital ze sa ma Euro rozsirovat....ak to daju na 40 muzstiev mozno sa tam aj dostaneme
Pockat...tolko krajim ani nie je v Europe..je?25...ci viac ci menej...neviem asi menej |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|